53

Анонимен

преди 1 година

И вземете предвид факта, че сдържаните форми на военни действия в Украйна, щадящи местното цивилно население, не се отнасят за онези, които кроят планове за разчленяване на Русия.

52

До 50

преди 1 година

За това ресурса на двигателя е 6000 часа , а не 250 като на Миг 29 .... Сам се замисли кое излиза по-евтино!!!

51

F-16

преди 1 година

F-16 е фронтови бомбардировач с оперативен радиус, а не изтребител. Оръжиe за нападение, а не за защита. България кой ще напада? F-16 може да води въздушен бой само дотолкова че да защити себе си от изтребители които го атакуват. F-16 никога не се използва като изтребител освен срещу по-примитивни самолети. Когато F-16 е на мисия винаги се съпровожда от изтребители.

50

Анонимен

преди 1 година

САЩ не един, а два пъти са бомбили цивилни с ядрени оръжия.

49

Анонимен

преди 1 година

до 47 Че той този е бил президент на Русия бе, неориентиран!

48

Анализатор

преди 1 година

Време е двата кремълски гнома - Путин и Медведев , да бъдат изпържени публично на Червения площад ! Тези джуджета вкарват руския народ отново в световна война ! Досега са загинали няколко стотин руски войници! Колко ли стотици милиони ще загинат още заради малоумието на двете гмомчета ???

47

Дестка песничка

преди 1 година

Атомните бомби, скоро ще валят. Севтът те яко ще променят! С пречистват огън, ще ни прекроят! Нека нека нека да валят ....

46

F-16

преди 1 година

Всеки F-16 изисква след 1 час полет около 16 часа поддръжка - но не в хангар, в който влизат двама авиомеханици (както е при руските Миг-29 и Су-30), а на специална станция, с размери на малка самолетна фабрика. Нали се сещате, кой ще плаща за всичко това!

45

Анонимен

преди 1 година

Да не забравяме, че САЩ са единствените използвали ядрено оръжие срещу цивилни и то не един път(Хирошима), а два(Нагазаки).

44

1 година Буча

преди 1 година

Какво става с Буча? Мина вече една година, Жозето и Урсулата и всички се изредиха да се снимат пред чували с трупове? До къде стигна разследването? Кои са били жертвите, как са били убити, по кое време, къде точно са били убити и как - с куршуми, снаряди? До къде стигна разследването? Защо нищо не се съобщава? А иначе Урсула и Жозето убави снимки направиха и по всички медии ги пускаха, а сега нищо вече 1 година, нищо!

43

Анонимен

преди 1 година

Този подлизурко ще се запомни и с това, че се отказа от президенство с мотива, че този труден и отговорен пост не е за всеки и единствено Владимир Владимирович Путин може да го изпълнява.

42

Анонимен

преди 1 година

Краварите да изземат куфарчето с ядрените кодове от дементиралия Бидон.

41

Анонимен

преди 1 година

Русия и Северна Корея са единствените ядрени държави, които постоянно си позволяват да заплашват останалите държави с използването му ... Толкова са жалки и нещастни в военно дело !!!

40

абе

преди 1 година

тоя *смелчага* знае ли колко държави имат ядрени оръжия и разбира ли какъв ше е резултата при такава война , или смята че бункера ше го спаси ?

39

Любопитен

преди 1 година

Влизам в dnes.bg, всяка втора новина ми казва кво Медведев казал и кога Русия пръднала, и отдолу някви старчета си спомнят славата на мечока и как по време на соца такива работи нямало, да се смееш ли да плачеиш ли

38

Анонимен

преди 1 година

Ако искате да няма ядрена война, прекратете тази безумна война в Украта. Никому ненужна, освен на оръжейните концерни, които трупат милиарди. Но, парите не миришат. Всичко е за пари. Но ако света се затрие, тия които са начело на тази война ще се скрият в дълбоки бункери, които са приготвени отдавна.

37

Анонимен

преди 1 година

Пак е препил и не знае кво говори. Нали уж това бе СВО Соециална Военна Операция, как така пияндурника се изпуска, че ще спечели войната?

36

Медведев в главата с

преди 1 година

Сигурно звучи много страшно и Велико докато целия свят му се смее

35

посковийски плъх

преди 1 година

узползвайте ги бе и ние ще ги използваме да не мислиш че се плашим от някви. кремълск плъхове

34

Анонимен

преди 1 година

Предупреждение първи път, предупреждение втори път, предупреждение трети път,..... птедупреждение пак и накрая хоп... няма вече хораааааа. Кой уби човека???