167

Анонимен

преди 1 година

Руснаците бомбардираха ли Белгород днес?! Питам за един преател!

166

Анонимен

преди 1 година

Добре, поне че тукашните русофили осъзнават абсурдността на твърдението, че тоя действително и ефективно е служил в частната милиция и не се репчат.

165

Анонимен

преди 1 година

Едно изречение показва какво означава Русия. Той казвал, че бил използвал фалшива лична карта. Добре де, русофилите могат ли да ми обяснят, как така е станало нормално в Русия да ползват фалшиви лични карти. Представете си как на Румен Радев хубостниците излизат и казват, ми ние ползвахме фалшиви лични карти за това и онова! Колкото и да е зле в България, заради русофилската болест ударила всички нива на държавата, все пак тука не сме западнали колкото Русия! Факт!

164

Алекс

преди 1 година

Служил е, но не като артирелист,а като водач на ТЕСЛА и не в Украйна, а в Москва.

163

Ха-ха-ха

преди 1 година

До БумРуските фейкове са елементарни, защото са адресирани към елементарна и малограмотна аудитория с нисък коефициент на интелигентност. Но имат огромен успех в целевата група.

162

3254362

преди 1 година

До Бум искандерите вече се произвеждат с безаналогови чипове от Али Експрес и не могат да уцелят правилната държава, а какво става за точен удар по сграда :D

161

Анонимен

преди 1 година

6 месеца е седял на стол някъде.

160

Бум

преди 1 година

На 21.04.е нанесен е удар с отрк"Искандер"по казарма в Константиновка,в която са били грузински наемници ,60 са унищожени а 21 ранени.

159

Анонимен

преди 1 година

До 167. Има само една шайка, която се е развилняла в момента - Кремълската шайка, която разпали в 21 век най-голямата война от края на Втора световна. Под въпрос е също и броят на хомосексуалистите в Кремъл. А политическата и правната отговорност може да те се притеснявайте, Путин вече е с обвинение и ордер за арест.

158

Рубладжийче

преди 1 година

Сигурно за участието на синовете на Соловьов и Медведев в Специалната военна операция ще пишат другата седмица. За техните бойни успехи се носят легенди. Малкият Соловьов унищожил два HIMARS-а а синът на Медведев пленил рота натовци и унищожил два танка Абрамс. И двамата са удостоени с медали а Медведев младши е предложен за Герой на руската федерация.

157

Рубладжийче

преди 1 година

Истина е! Руската армия е високо технологична и позволява солдатите да носят бойни действия от дистанция. Така, бидейки в Москва Песков младши се е сражавал смело с бандеровците наркоманите, укрофашистите и натовските наемници! Шофирайки любимата си "Тесла" !

156

До 170

преди 1 година

Принц Хари реално си служеше в Афганистан,като пилот на вертолет Апачи.Колкото и да не ти се вярва британските монархо-фашисти са по-смели и отговорни от степните ор...ки.

155

Анонимен

преди 1 година

А кой и пуснал сина на Песков от армията? Русия още се намира в условията на частично мобилизация - няма указ на президента за нейното прекратяване. При тези условия контрактите стават безсрочни и завършват при отмяната на мобилизацията. Тогава защо са пуснали сина на Песков след изтичане на срока на контракта му? Поне в армията така не се прави. Това ЧВК смята ли се за армия по съвременните закони в Русия или съществува против официалните руски закони? Частни армии законни ли са в Русия.

154

3254362

преди 1 година

За нашия труд не се притеснявай. Такива като нас се търсят навсякъде, повярвай ми. Въпроса е какви ще правиш ти, когато в една хипотетична прорузка България се стигне до мизерията от комунизма и 90-те :D пак има да си мечтаеш за тройка кебапчета с гарнитура с карта на морето и да се чудиш откъде какво да откраднеш :D

153

Евтин пиар

преди 1 година

Ако беше вярно, пропагандата щеше да върти видео как синчето на Песков се бие с "укронацистите" най-малко една седмица по централната телевизия и щеше да обикаля по студията от сутрин до вечер. Поредният руски фейк предназначен да вдигне бойният дух и да вдигне рейтинга на башибозука на Пригожин. Очакваме в най-скоро време подобни постановки със синовете на Медведев и Соловьов.

152

Анонимен

преди 1 година

Това е дори по голяма простотия от службата на принц Хари в Афганистан където бил убил 20 талибана.Тоя Песков ако найстина е служил и то 6 месеца социалните мрежи щяха да са залети със снимки ,или ако не войниците щяха да потвърдят масово че той е бил там.Най вероятно е отишъл там ,държали са го в някой бункер и са му направили няколко снимки и са го пратили обратно в Москва.

151

ДядоНиколай

преди 1 година

Тоя уж е бил на война,а през това време са му написали няколко фиша за неправилно паркиране и превишена скорост на Теслата!?100% баба му я е карала докато той е требил нацисти!Няма какво друго да е.

150

Анонимен

преди 1 година

Цялата тази работа вече наистина прилича на специална военна операция - баща фабрикува военно алиби на сина си, за да избегне неудобни обществени критики както за него, така и за сина му. Има ли поне едно реално интервю със сина на Песков от местност на реални бойни действия, докато е бил на служба? Руската пропаганда няма да пропусне такъв случай за "поука и назидание" на уклонистите. За половин година един намек не се появи, че синът на Песков е участвал във войната.

149

Нео

преди 1 година

Според мен това си е една измислена история.

148

Анонимен

преди 1 година

майка му е украинка