74

краят на епохата

преди 1 година

Европа в продължение на десетилетия успя да построи общество на просперитет и благоденствие на базата на евтини енергии и ресурси от Русия. Днес тази епоха окончателно приключи.

73

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 94 Ядрена война има само в русофилските глави. Путин много добре знае че Русия ще изчезне за минути при една ядрена война и няма да посегне към ядрения бутон. Идеята за взаимно унищожение вече не работи. Победителят от ядрената война е ясен това е САЩ. Причината другаря Си да тича при Путин беше за да му забрани изобщо да помисля за ядрена война. Така че русофилите и чайнафилите ги чака много дълго и много люто американско робство. Не бих искал да съм на ваше място господа русофили.

72

Анонимен

преди 1 година

БЪЛГАРСДКИ НАРОДЕ ПРИЗОВАВАЙ БОГА И КЪЛНИ ВРАГЕВЕТЕ НА БЪЛГАРИЯ. ВАНГА ПРЕДРЕЧЕ ЧЕ РУСИЯ ЩЕ НИ СПАСИ ОТ ТИЯ САТАНИСТИ И БЕЗБОЖНИЦИ

71

Анонимен

преди 1 година

Нова схема за въоръжаване на Украйна с наше оръжие за 350 млн. лв. от запасите на армията ни.Крадев пак излъга.Той е за Хага,да лъже собствената си Родина.

70

АНТИКОРУПЦИОННА МЯРК

преди 1 година

ПРИБЕРЕТЕ СИ РЕКИТЕРИНИТЕ ЗАВИСИМИ ПОЛИТИЦИ КАТО БОЙКО МАГНИТСКИ ВЛАДИСЛАВ МАГНИТСКИ, КИРО ДЕКЛАРАЦИЯТА ХРИСТО НОСА, И СЛУГИТЕ ИМ КОРУПЦИЯТА В БЪЛГАРИЯ ЩЕ НАМАЛЕЕ ДЕСЕТКИ ПЪТИ.

69

Анонимен

преди 1 година

poccияните напуснаха новая каховка контрата е в три направления

68

Анонимен

преди 1 година

ГОСПОДСТВОТО НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ СВЪРШВА. ПОСЛЕДНИ ИЗДИХАНИЯ. ПЕЧАТНИЦАТА НА ДАЛОРИ ЗА *** РАБОТИ НА МАКС. БАНКИТЕ РУХВАТ. ПРОПАГАНДАТА ИЗДИША. СЛАВА НА РУСИЯ ОСВОБОДИТЕЛКАТА НА БЪЛГАРИЯ, ПОЗАР ЗА КРИПИТЕЛКИТЕ НА ТУРЦИЯ И УКРАЙНА. ПОЗИР ЗА ПСИВДОЛИБЕРАЛНИЯ ТОТАЛИТАРЕН ЗАПАД СЪСИПАЛ СОБСТВЕНИТЕ СИ НАРОДИ

67

Анонимен

преди 1 година

Хага отвори пътят към ядрена война.Слободан беше просто регионален лидер без ядрено оръжие и сравнението е нелепо.Но толкова си могат вече жените на запад.Мъже явно няма.

66

. Продължавайте да

преди 1 година

фантазирате и споделяте тук мокрите си сънища русофили неадекватни!

65

Анонимен

преди 1 година

Бедна Европа е само малък придатък, малко северозападно кътче на Евразия. Голяма Евразия където са богатствата на света.

64

Анонимен

преди 1 година

До Мда/80 "Изобщо, успехът на Запада въобще не е гарантиран и е с по-малко от 50%вероятност." - всъщност загубата на Запада е гарантирана с над 90% вероятност.

63

34 години

преди 1 година

Без бананов дефицит!

62

Анонимен

преди 1 година

Си Цзипин: Русия и Китай трябва да бъдат на челни позиции в света по отношение на високите технологии.

61

скъпи приятелю

преди 1 година

Си Цзипин: Сега се случват промени каквито не е имало от 100 години. А ние заедно движим тези промени. Путин: Съгласен. Си Цзипин: Моля, пазете се, скъпи приятелю. Путин: Лек път.

60

Анонимен

преди 1 година

За първи път Русия и Китай заявиха съвместно, че стремежите на Северна Корея за своята безопасност са справедливи. Това никога не е било досега, това е съвършено нов подход. Северна Корея има право на безопасност, както и Русия. И Русия и Китай стоят зад Северна Корея.

59

Анонимен

преди 1 година

Държавният департамент на САЩ беше обявил съда в хага за нелегитимен, а съдиите за зависими. Има го документирано. Отделно, че янките имат план да атакуват хага и освободят евентуално задържани американски военни. Също го има документирано.

58

Анонимен

преди 1 година

Лидерът на КНР дойде в Русия година след началото на СВО. През цялата тази година Китай зае много сдържана позиция и всъщност през цялото това време наблюдаваше развитието на събитията.

57

Анонимен

преди 1 година

Китайският лидер Си Дзинпин, след рекордното си трето преизбиране за президент на КНР, пристигна в Москва на 20 март за държавно посещение при Владимир Путин, обявен за арест от международния съд в Хага президент на Русия, която беше определена като държава-измамник от демократичните цивилизовани американски и европейски политици.

56

Правда

преди 1 година

Да престъпленията на Путин и режима му като незаконна инвазия, анексия, агресия, фалшива пропаганда терор, масови убийства, отвличане на деца,война,геноцид са против човечеството и всяко отвличане, изнасилване убийство на невинни заслужава смъртно присъда, но защо и съучастиците на Русия като Иран Сирия не са санкционирани и защо за ислямските терористични групи като Палестинските Хамаз, АлАкса, Джихад, ИДИЛ не са наказани за същите нацистки престъпления като на Русия срещу Израел, християните

55

Анонимен

преди 1 година

Русия най-после определи своя геополитически вектор на развитие. Сега тя е абсолютно антизападна, антиамериканска сила, която ще види своето близко бъдеще само в конфронтация със Запада, защитавайки своето геополитическо и икономическо пространство. И това е ключов момент за Китай.