275

Болгар

преди 1 година

Тия заприличаха на Северна Корея, когато имат проблем заплашват с ядрено оръжие,но дали някой им се връзва?

274

ЬЬЬ

преди 1 година

Все по-малко стъпки остават до обявяването на русия, путин и обкръжението му за престъпници срещу човечеството от световен мащаб.Болни руски, фашистки мозъци, без вас светът,в частност Европа, ще е изключително по-добро място за живеене.

273

Анонимен

преди 1 година

До 318;Не ми обяснявай какъв съм не съм длъжен на никой още по-малко на кирливата ти Окрайна.Ясно ли ти е.Като имаш проблеми и си ги създал сам си ходи в Украйна и си ги решавай,а не да казваш,че някой е длъжен да ти ги решава.

272

До безмозъчни

преди 1 година

След като САЩ ше доставят снаряди с обеднен уран на Украйна няма да има пречки или угризения срещуналагане на ядрен удар от Русия! Ще има хора, които ще страдат до края на живота си! Справка Хирошима и Нагазаки!

271

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен317.... Ами това не е бъркане в ,,чуждите,, работи , а е задължение. По отношение това което спомена, че на България , независимо дали е в НАТО не и е работа , няма какво повече с русофил да обсъждам. Вие русофилите имате един единствен дълг.... към Русия. За вас други народи не съществуват

270

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен315.... Ами това не е бъркане в ,,чуждите,, работи , а е задължение. По отношение това което спомена, че на България , независимо дали е в НАТО не и е работа , няма какво повече с русофил да обсъждам. Вие русофилите имате един единствен дълг.... към Русия. За вас други народи не съществуват

269

Анонимен

преди 1 година

До 315 И ,какво като е в НАТО.Украйна член на НАТО ли е.ами не е и какво трябва да се бъркаме ние в тая работа.Не обяснявай кой къде и как да се меси.

268

Анонимен

преди 1 година

До .до анонимен 314 Що пишеш неща , които не са ти ясни или така пък искаш да ги представиш.Китай и Индия,ако стигнат ниво да се електрифицират като европейските държави например петрола ще е стигне 500 долара за барел.

267

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен317.... Напротив... България е в НАТО.... Ти русофиле още ли не го разбра

266

Анонимен

преди 1 година

Путин, или в китайски, или агент на ЦРУ!

265

Анонимен

преди 1 година

До 315 Какви глупости дрънкаш пък ти.Какво има България с тоя конфликт,че не е ясно.Русия няма проблем с българите,а с политици те ни и не за друго,ами щото се месят в нещо което не ни засяга.

264

Анонимен

преди 1 година

До 317 Тя Русия има и по-голяма територия нали.А китайците имат и хора,които не са още дори електрифицирани.

263

графа

преди 1 година

А "БЕЛЕНЕ" де !!! А "БЕЛЕНЕ" :-)

262

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен314.... Когато Русия се доближи до Китай , ела ми се обади....Русия има много по изостанали пкемена и райони от Китай.. Представа си нямаш колко е драстична картината между Москва и чукотская

261

Бай 100ян

преди 1 година

САЩ вече обсъждат как да нанесът превантивен ядрен удар срещу Русия,поради тази причина трябва да действат бързо . Трябва да ги изпреварят.Иначе някоя сутрин няма да се съмне тук в България. Все пак сме на има-няма 1000 км!

260

Анонимен

преди 1 година

До Руски ковчегТова все още е в "бъдеще пожелателно време". Тайга току-така не се изсича, особено ако трябва да се разчиства терен за цели градове. А часовникът тиктака...

259

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен ........Всичкото това което ги е направило лидери в света. технологиии наука......... икономическо разузнаване, кражби на интелектуална собственост и трилиони западни и Японски инвестиции. А като развитие до западния стандарт се доближават 20-тина процента от територията и населението - предимно крайбрежните зони; останалите мизеруват с по паничка ориз на ден. Комунизъм и тоталитаризъм, марак и напудрен е там. Тепърва предстоят социални сътресения и размирици в Китай.

258

И.Б.

преди 1 година

Товарищ Шойгу, със заплахи не се печели война. Замислете се и почнете преговори за истинско примирие със спазване на човешките права на всяка нация.

257

Не си Българка

преди 1 година

До Българка....Или вероятно зомбирана "Българка".И само да вметна,че когато "ядрения терорист" САЩ употреби ядрено оръжие(за което се разбра постфактум,че никога повече и никъде по света не бива да се употребява),то тогава никой друг не притежаваше това оръжие!Сега нещата са съвсем други!

256

Анонимен

преди 1 година

До 308 Преместил ти се е мозъка в някоя друга част на тялото не в главата или той никога не е бил там.