498

Руцки неТрол

преди 1 година

Непобедими? Хахаха. Ами те се изстрелват от самото начало на война в много ограничено количество, основно обстрелите са с съветските Ха и ракетите от зенитния С-300,понеже Кинжал са кът и точно покрай ударите по Крим и с дронове по руска територия, руските експерти отговориха просто защо въздушното пространство на Русия е разгеаден двор, защото ракетите от ПВО С-300 се изстрелват по наземни цели в Украйна. Непидимите, Кинжали, Камази и Гумени ботуши хаха

497

Ннн

преди 1 година

Абе непобедими кинжали глупости на търкалета, това са просто едни засилени със самолет искандери да се насложат скоростите им, но много често изобщо не гърмят, а дори да гръмнат рядко уцелват. Затова днес пуснаха в Харков за пръв път от началото на войната улично осветление точно след руската атака по естетическата инфраструктура. Ама нищо ново просто добрата стара руска традиция с потьомкинското село.

496

мръсния Хари

преди 1 година

Сега вече съм на 1000% сигурен какво ще е бъдещето на СеверноАзиатската Империя на Злото!!! НИкой , ама абсолютно никой нормален човек от цивилизования свят вече няма да им повярва на тези зли и агресивни руски ***. НЯМА ВЕЧЕ ДА ИМА ИНВЕСТИЦИИ, няма да има СЪВМЕСТНИ ПРОЕКТИ В НИКАКВА СФЕРА НА ЖИВОТА, НЯМА ДА ИМА ПОМОЩИ, НИКОЙ НИКОГА НЯМА ДА ИМ ПОДАДЕ РЪКА ЗА НИЩО НА СВЕТА!!! роSSия е обречена на ПРОВАЛ !!! И главна вина за това има малкото зло кремълско джудже!

495

Анонимен

преди 1 година

Сакаме Кинжали и у Сев Македонско.

494

Анонимен

преди 1 година

Абе Щерю, не ми се налагай с тази известна руска песен, а попитай САЩите защо се месиха във Виетнам, Корея, Либия , Сирия, Египет, Ирак и др. , и ще разбереш хотят ли американците война.

493

Анонимен

преди 1 година

Мачкай, Вова!

492

Щерев

преди 1 година

Руснакът иска ли война? не питай тази тишина, в която братските могили войниците са приютили. Ти за това попитай тези, които в цинкови ковчези тук от земи съседски влачат стариците да ги оплачат. Попитай храбрите момчета, които днес из Кремъл шетат, с пагона си го украсяват и сопа мирна там развяват. Литовец питай и поляк за тях кошмарът е руснак, попитай пролетта във Прага как мир със сила се налага. Унгарците попитай как войникът руски в руски танк из Будапеща мирно гази от тях мира за да опази. Ще ти отвърне побелял финландец доста остарял как мирно руската войска там зиме драпа пре

491

:)

преди 1 година

LaйH0T0 Путин иска да покаже, че има ракети, но няма да се изненадам, ако изстрелват всичко, което са произвели. Руснаците не заслужават да живеят добре. Всичко, което спечелят тези Б0kлуцu дават за водка и оръжия. Запада трябва да ги смаже икономически и никога да не им позволи да се изправят на крака. До пълно изчезване.

490

Си Дзи Пин

преди 1 година

Спокойно бе,Сибир отново е Китайски.Украйна да редуцира още малко Руснаците и ще има Китайски куманизъм!

489

532

преди 1 година

За тебе хвана :)

488

Анонимен

преди 1 година

САМО ЗА ПЕНСИОНЕРИ РУСНАЦИ И РУСОФИЛИ, ЧЛЕНОВЕ НА БСП, БКП И BГЪЗPAЖДАНЕ! Днес пред руското посолство точно 20 ч 00 минути ше се раздават благотворително перилни препарати Ариел! Ще има полиция съблюдаваща за реда!

487

На 529

преди 1 година

Минуса не хваща..

486

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

С Кинжали или без Кинжали, с Путин или без Путин ситуацията е доста кофти. Макрон си го каза - Лесното свърши ! А то беше за сметка на евтините руски суровини и енергоносители! Та така че, стягайте коланите и се хващайте за мотиките! А който не иска може да се хваща за плаците !

485

Анонимен

преди 1 година

До анонимен кеелеш.А що 5милиона украинци избраха Русия,А самата Русия има високи изисквания за работа в страната,а и си има достатъчно хора.

484

Анонимен

преди 1 година

Слава на Русия и Путин. Всички продажни българофоби трябва да мирът като украински нацисти.

483

Ниновица

преди 1 година

Другаря Станишев да удари НАТО И ЕС с мощен ГЕЙ ПАРАД!

482

Пепката

преди 1 година

Нали бяха за 15-ти път свършили ракетите?

481

Морския

преди 1 година

Че тя Македония е в НАТО бе ! Хахаха....

480

Кой ги пита?

преди 1 година

До анонимен ***: Иска ли Македония в НАТО или не, никой не я пита. Колкото и нас ни питаха искаме ли да влезем в НАТО, толкова и тях ще ги питат. Чатала на врата и толкова. А политиците купени.

479

Генералисимус

преди 1 година

Спокойно, Пригожката, ***, оня мечок Медведев и прочие скоро ще им светят маслото. Просто има още неща да се случат. Трайте, рая прости, на никого не му пука за вас.