99

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 102 "NYT може само да си мечтаят БГ..."За това стига само решение на МС. Нека питат Гълъба бял дали са взели такова решение и ще ги видиш, как ще се опелтечат. Ама от нашите мисируги няма как да стане това, да питат особенно като са взели пет евро да мълчат за подобни предателски позиции на българската държава!

98

Анонимен

преди 1 година

До 78: кога тия 68 "Леопарда", бре? Август месец ли??? Досега само 2 танка "Леопард" от полските били пристигнали в Часов Яр, Вагнерци ги следят изкъсо и ги очакват с нетърпение, щото наградата за унищожен "Леопард" е 300 000 рубли, а за отвлечен цял такъв - 1 милион )))

97

Разликата между

преди 1 година

руската и западната пропаганда е, че едната нарича истината лъжа, а другата нарича лъжата истина..

96

Анонимен

преди 1 година

смех кoлaбopaнтите от Бахчисарай, Керч и Симферопол вече стягат багажа в поcока Россия

95

Анонимен

преди 1 година

Украинските политически канали в Telegram пишат, че "нощна атака с блъскащи се боеприпаси на въоръжените сили на Руската федерация срещу Киевска, Черниговска, Житомирска, Хмелницка област беше организирана за търсене и унищожаване на противовъздушната отбрана IRIS-T и NASAMS. Няма информация за удара и ликвидирането, но както се разбира руснаците са се справили със задачата. Те принудиха въоръжените сили на Украйна да изразходват скъпи ракети за противовъздушна отбрана на евтини БПЛА.

94

Анонимен

преди 1 година

Гаулайтер на Луганска област (привърженик на режима в Киев) Сергей Гайдай: "Вече е в ход ескалация, пълномащабна офанзива вече се осъществява частично. Огромно количество тежка техника беше докарана в контролираната от Русия част на Луганска област. Много войници бяха докарани от Русия. И виждаме, че напоследък те вървят в настъпление в различни посоки с различен състав, тоест сондират се слаби места в защитата на Украйна. Тяхната офанзива е много атаки в малки групи."

93

Вярвам им..........

преди 1 година

Конашенков ли съчини тази измислица? Добре, че тук има няколко "умни" русофили които му вярват безрезервно.

92

Анонимен

преди 1 година

До 78 - NYT може само да си мечтаят БГ предприятия да дялкат снаряди за ВСУ! Че нали именно те (янките) ни накараха да ги затворим, утилизираме и т.н. или с други думи - да ги нарежем на парчета!!! Второ - нема НС в БГ, което да реши да правим такива тъпизми, се пак

91

Анонимен

преди 1 година

Приднестровието. Съобщава се, че румънските въоръжени сили събират сили за противовъздушна отбрана (мобилни системи за противовъздушна отбрана) до границите на Молдова. За да няма излишен шум, сега Молдова ще поиска помощ от Румъния и, разбира се, румънски гражданин и президентът на Молдова Санду ще направи това. Изключително неприятна ситуация.В Приднестровието живеят много руски граждани, има и складове с огромно количество съветски боеприпаси. В ешелона се наблюдават една пускова установка HIMARS MLRS и пет зенитни системи Gepard, произведени в Германия.

90

Анонимен

преди 1 година

До 90 Какви репарации бе я си премери температурата.Първо трябва да победиш ,а ти не можеш щото няма с какво.А американците да не би да са плащали репарации на някой дори и като са губели Русия не ти е някаква си държавица там.

89

Анонимен

преди 1 година

Украинските власти потвърдиха масирана атака на БЛА тази нощ. Традиционно, според изявленията на говорителите на фашистката хунта,повечето от безпилотните самолети са били свалени.Въпреки това редица удари попаднаха върху Западна Украйна, което се случва за първи път с използването на Гераните. Обикновено там летяха крилати ракети.ФСБ задържа в Севастопол двама агенти на специалните служби на киевската фашистка хунта, използвани като засечници за артилерията на военни обекти.

88

Укро ХАРАКИРИ

преди 1 година

Ще се нанижат на щиковете сами. Русия просто трябва да ги изчака сами да си наврът ножа

87

Анонимен

преди 1 година

Съветникът по националната сигурност на САЩ Джейк Съливан: "Китай ще плати "реалната цена",ако предостави военна подкрепа на Русия".Международните терористи продължават да заплашват всички.Белият дом:"Разговорът на Байдън и Си Дзинпин може да се проведе в "не много далечното бъдеще".Ако Китай наистина започне да оказва военно-техническа помощ на РФ,това със сигурност ще подобри ситуацията на фронта за Русия,особено по отношение на безпилотните самолети и артилерията. Зеленски освободи Едуард Москалев от поста командир на ООС.Военната операция в Донбас Москалев командва от 15 март 2022 г.

86

Анонимен

преди 1 година

На север от Соледар ЧВК Вагнер атакува край Васюковка, Федоровка и Роздоловка.Малко на изток от Яковлевка музикантите атакуват Веселое. Руските войски се опитаха да настъпят в района на Спорное.

85

Анонимен

преди 1 година

Ситуацията ескалира югозападно от Бахмут.Фашистката *** контраатакува от Часов Яр в района на магистрала Н-32 в посока Клещеевка.Малко на североизток ЧВК Вагнер се опита да пробие към Ивановски.Самият Бахмут оркестърът атакува от юг от Иванград и на север от Подгородни и Ягодни.Те се опитват да настъпят и в източните покрайнини на града.На запад от Соледар музикантите съсредоточиха усилията си върху щурма на Орехово-Василевка и Железнянски. Това е близо до магистрала М-03 за Славянск.Фашистката *** задържа позиции.

84

Чугунолеяр

преди 1 година

До Боби / Защо Ройтерс трябва да праща кореспонденти в РФ, когато същите са сред украинските войски и на територията на Украйна, откъдето всичко се вижда, като на длан.

83

Анонимен

преди 1 година

Угледар и околностите:Продължават тежките боеве в Угледарското направление.Подразделенията на въоръжените сили на Руската федерация след обстрел отново направиха опит да настъпят към южните покрайнини на града.Фашистката *** са отбили атаката.

82

Анонимен

преди 1 година

Цъфтят герани:През нощта информация за работата на Гераните в областите Киев, Чернигов, Хмелницки, Запорожие, Житомир. В района на Запорожие, съдейки по силата на експлозиите, руските въоръжени сили са използвали ракетно оръжие. Фашистката *** използва прожектори и картечници,поне един Геран беше свален. Актуализация:Съобщава се за три експлозии в района на Хмелницки. Губернаторът написа, че ще даде подробности по-късно.Но ръководителят на кабинета на Зеленски Ермак пише,че ПВО работи с положителен резултат.Нищо ново обаче.

81

Анонимен

преди 1 година

До Оберщурмбанфюрер - Фелдфебел, през уикенда, събота и неделя, руснаците докараха 3-4 тежки огнеметни машини "Слънцепек" под Угледар..... *** виж резултата - в мрежата има екранизация на събитията от там

80

Анонимен

преди 1 година

Заслужава да се отбележи, че в този случай Русия ще свърши. Тъй като демократизацията означава управлението на прозападните,репарациите на Киев(по-скоро ще отидат в джоба на Запада),лустрациите и лишаването от ядрени оръжия ще позволят на Запада просто да изтрие Руската федерация от лицето на Земята в обичайната си форма, разделяйки я на удобни части. С прости думи, Шмихал ши6aй се пe9.aл.