45

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен45 Успех Рундьо никога няма да го направи още по-малко Боко който е в позиция партер спрямо кравите и е готов и майка си да продаде.

44

Cartman1912

преди 1 година

Руснаците ли ще ни ценят повече? Които винаги са ни прецаквали в полза на Сърбия и които подкрепят Македония за абсурдните им твърдения и фалшива история.

43

Анонимен

преди 1 година

Татар Рамазан да си ходи в Албания. Никой не го иска тука. Какво се БУТА? Най-вероятно 1 лев данък не е платил в РБ, ама си е оправил зъбките в РБ, оперирал си е простата в РБ и си купува лекарства за диабета от РБ. Айде марш към Албания да си караш краденият Мерцедес. Ние не те искаме тук.!

42

Анонимен

преди 1 година

Имал ли е бустерна доза?

41

наръчник

преди 1 година

как веднага да разпознаеш наасрания рашиски троол. По сравнението Македония-Украйна!

40

Анонимен

преди 1 година

Може да е имал пари да им връща. Те нашенците като им дадеш пари, веднага забравят че трябва да ги върнат.

39

Анонимен

преди 1 година

Какви буггари във великата Македония бря татари кривокракки?!!

38

Анонимен

преди 1 година

Това пак е краварска операция. Защо ли ми не мога да им разкодирам болнитее мозъци. Вие, ако можете споделете.

37

Анонимен

преди 1 година

Сега разбрахте ли какво им е на руснаците? Ако не значи сте безмозъчни и Бог не може да ви помогне.

36

Офанзивен дефанзиф

преди 1 година

Тези странни РСМ-индивиди така е могат да осъзнаят, че ние сме единственият им шанс. И сега огромна част от населението им е албанска, единият им официален език е албански, в управлението си имат много албанци. До 20-30 години албанците ще са ги претопили и тяхната измислена държава ще стане част от Велика Албания... Глупави слепци, не знаят какво правят. А като разберат, само ние ще сме им надежда, но ще е късно...

35

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 12 Какво неразбираш бе пич мразят ни както укропитеците мразят руснаците те и те хората се чудят що ги мразят а не поляците дет не са им дали статут на шлахти преди няколкостотин години на сбюрмците ни мразят защото са промити мозъци, ама искат български паспорти не шумадийски.

34

Анонимен

преди 1 година

Македония, новата Украйна. Стягайте се братя, и тук ще се убиваме братя.

33

Холмс

преди 1 година

Васил Кунчев-Левски признал македонската нация а придворният английски алтернатив на Цар Борис Трети футболния клуб "Левски" София отказал да я признае и заради това.............................Хитлеристката червена Славия София с емблема Петолъчката на вергина на съоснователя на БКП заедно с Д.Благоев-Н.Гешев ПРЕЧУКАХА с помощници от офиса на ГЕСТАПО в София Цар Борис Трети

32

aa1820

преди 1 година

Е нали авиолиния София-Скопие, съвместни заседания, меморандуми, договори, френски предложения....Христо Иванов, Кирил Петков и Бойко ни убеждаваха че няма по подходящ момент да ги пуснем....е пуснахме ги, побоищата продължават, приеха закон за затваряне на клубовете и всичко е по-старо му

31

Анонимен

преди 1 година

Сега чакам Славка Трифонова (Мумията) да излезе с остра позиция.

30

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29 Притрябвали са ми тези чукари войните там бяха заради бългаите там не заради чуккрите, а вече който искае дошъл тук в България като дядо ми.

29

Андон

преди 1 година

Ще ти дам аз не един татар, кoпeллeнце на сръбски колонисти! Българите от Северна Македония отвориха клубовете! Тези пребитите! Югославските тайни служби първи откриха сепаратистки клубове в България. Защо не оставите хората в пиринско намира и сами да се определят какво са, а не постоянно да им натяквате че са македонци? Имаше си преброяване, там се видя колко са българите колко са т.н. "македонци"

28

Анонимен

преди 1 година

Започнете специална военнаФатмашка Чалгарска операция срещу Македония. Купете си един американски самолетоносач, за да превземете Охридското езеро със него.

27

Сър Уилямс

преди 1 година

Кирчо в първия си работен ден като премиер отиде да им се навежда на тези нищ-ожества, а те ни мразят до мозъка на костите си ... Знаете ли кога ще приемат факта, че са българи? Никога!!!

26

Анонимен

преди 1 година

Сърбия дето дори няма излаз на море не можеда е по-важна от България, ако не отиваме където ще ни ценятповече в при Китай и Русия.