115

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 176Разсипването е защото българите са крадливо племе. Краде се по всички етажи на властта, краде се по болници, краде се по училища, краде се навсякъде - за това не са ни виновни нито американците, нито руснаците, нито турците.

114

Анонимен

преди 1 година

Митя, не си на себе си откакто изритаха синчето от Калифорния...

113

Абе

преди 1 година

И бункерът на Путин няма да те спаси в ядрен конфликт.

112

А Й Л Я К Ъ Т

преди 1 година

Кво стана бе Медьо? Нали ни чакаше апокалиптична зима, мръзнене, глад и тн. Днеска съм се опънал на едно хамаче в Пловдив на слънце 20 градуса рай, пуша масе и една прадня ти изпращам към Блатная за твое здраве.

111

Анонимен

преди 1 година

От Кремъл само плашат гаргите както обикновено, защото децата на целия московски крадлив "елит" живеят на запад и няма да им пуснат бомбите.

110

Обречени са

преди 1 година

Русия е обречена на провал. В 21 век няма нормална страна, която да може да се функционира правилно в пълна изолация. Дори да спечелят войната, победата ще е пирова. Западът е устроен да потребява, защото има парите. Ако продаваш на някого това са точните хора. Другаря СИ е най-големият експортьор в САЩ. Откъде си мислите, че идва просперитета на Китай и защо СИ мълчи като вакумирана риба. В Русия какво ще изнесе, капачките за водката ли ?!?

109

Анонимен

преди 1 година

Meндель, а при ядрен конфликт ясно ли ти е какво ще остане от Расиата ти? Ами нещо като Марианската падина! А след това, колкото и хора да са оцелели, единствената им цел ще бъде унищожаването на целия ген на всякакви Путиновци, Мендельовци и пр.!

108

aZ-ът

преди 1 година

До Анонимен 159 - къде отиват неуспелите ли ме питаш? Е аз го обясних - в НПО-тата на Америка За България. Където някое 20 годишно лез..е ше ги юрка, като империалист. Докато си бръссне краката пред тях. Падни-стани, направи ми кафе, избръсни ми краката. Там отиват. Ако искат. Ако не искат - отиват на м...ната си. Това е изборът на либераста .

107

Петров

преди 1 година

Защо вие,руснаците ,си мислите, че само вие имате ядрено оръжие и ,че САМО ВИЕ ИМАТЕ ПРАВО ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ ?! Добре при един подобен комфликт останалите живи мис лиш,че ще ви простят ли ?! Голям наивник си !

106

до 138

преди 1 година

Ей, човече, ще коментираш, когато научиш българската граматика. Ти това точка, запетая, главна буква... - ти знаеш ли къде се поставят? Седнал си да правиш коментари. Само от това, че не знаеш граматиката е ясно, че дори не можеш да мислиш адекватно. А като си толкова влюбен в "дребния от кремъл", както го наричаш, какво правиш в БГ. Заминавай директно в помощ на "дребния". Там сигурно ще ти хареса. Май там ти е мястото.

105

Анонимен

преди 1 година

Медведев е турен на държавна службичка в предпоследния ред в края на залата и нито някой го пита, нито го взема на сериозно. Поради и това си пише на ангро от една година. Така че се успокойте, че като чета коментарите болшинството вече сте дефекирали )))

104

Русоробите

преди 1 година

Една година пълен провал, бе Меди. Нищо не направихте. И ядрено оръжие не пуснахте. Просто само с лаене не става. А и няма как да е друго. Когато си икономическо джудже и не произвеждаш нищо, и си извън топ 20 по БВП на глава от населението, каквото и да правиш си обречен. Ще хвърлиш един сармат и ще унищожиш Лондон например. И очакмаш, че останалите ще стоят и гледат ли ?!?! Биите си се там в Украйна още 10 години, но не лайте, защото сте жив зян.

103

aZ-ът

преди 1 година

Либераста е интересен човек. Това са основно безработни хора, завършили безмислени специалности в университета: политология, траколопгия, къултурология. Като завършат, разбират, че са се прецакали. За къде с тая философия? И се сещат, че единствено могат в някое НПО да се закачат, което е на хранилка от либералнитре фондации. Или в някое сайтче, което е на хтранилка. И започват да пишат глупости по команда. Това са ПРОВАЛЕНИ ХОРА, СГЪНАТИ, СМАЧКАНИ - без достойнство и право на собствено мнение.

102

Анонимен

преди 1 година

пълно с платени сорорадиоточки и плещят и незнаят за какво става дума- нещастна работа- добре че оня дребния от кремъл си знае работат и го е казал в прав текст- всеки опит за ядрен удар към русия - независимо от къде идва води до ответен към вашингтон- това е - като са толкова ербап тия дето ви клатят от краваршингтон що не отидат в украйна - ее ама това не ти е ирак или либия - дето затриха няколко милиона народ и особинно в ирак изчезнаха всички християни- външния министър беше християнин

101

Факт

преди 1 година

Бензиностанция с ракети - Факт!

100

Анонимен старец

преди 1 година

"не им хрумва да направят един елементарен извод: загубата на една ядрена сила в обикновена война може да предизвика начало на ядрена война" Ами не им хрумва защото това са изводи на елементарни, граничещи с примитивното индивиди, чиито болни мозъци раждат болни амбиции и са готови на всичко само и само да не признаят поражението и съответно провала си...

99

Чудя се

преди 1 година

Колко ли трябва да си изветрял,че да плашиш с ядрени оръжия и самоунищожение?

98

Анонимен

преди 1 година

Ще се самоизядат отвътре. Тази мотика са я настъпвали вече. Синеоки бушмени

97

Реалността

преди 1 година

Тоз няма и две копейки в Русия,всичко къта в долари и евра по западни банки.Ама дрънка лакърдии за радост на червените каскети.

96

До Спокойно

преди 1 година

1. не беше надпревара а дъмпнаха петрола с любезното съдействие на СА.2. сега СА не са на страната на щатите.3. нема го пияния елцин и белязания предател4. не се разпадна баш на съставни части, въпреки че това беше целта :)