207

Хемус

преди 1 година

Пич прочети историята на ветропоказателя генерал Власов,което няма нищо общо с украинците,които са били надзиратели в лагерите и основно,те са извършвали извращения там!Иван Деменюк говори ли ти нещо!?

206

До Истината

преди 1 година

Невежи хора днес тръбят истини,без да са чели история.От ПП същите шарлатани и лъжци.

205

до 217

преди 1 година

А защо е трябвало да се прекратява търговияра с РФ? Всички членки на ЕС търгуват с РФ, поне до скоро. Не се заяждам питам наистина, ако може дайте и източник да прочета повече.

204

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен...223..Споразумение между ЕС и Янукович за компенсации имаше,не се разбраха за сумата....Сещаш се защо,все пак Украина още тогава си беше най-корумпираната държава в Европа.Но поне война нямаше.

203

Анонимен

преди 1 година

Мачкай Укрите те си го заслужават.

202

Анонимен

преди 1 година

До истината. Ти голата истина ли си. Уж било ясно че ще има война още от времето на Тимошенко ама Путин виновен сега ?!?

201

Анонимен

преди 1 година

До 219...Нищо такова не се случва в нашета държава.Няма украинозация.В нашета държава има и много руснаци.По Черноморието.Това да не би да е русинизация.Всеки трябва да спазва законите и да зачита историята ни.Русия не признава историята ни и културата ни.Русия обижда и унижава България .За това защо не спомнаваш

200

Истината

преди 1 година

А истината за войната днес е малко по-различна от това, което ви казват. Путин си въобрази, че Запада е икономически унищожен от Ковид затова няма да окаже съпротива, когато Путин нападне Украйна и инсталира марионетно правителство в Киев. Това което Путин не разбра, е че стана жертва на собствената си хибридна политика, която се крепи похвати заучени в КГБ. Първия ясно доказателство беше 60-километравата колона без бензин. Това показа, че руснаците нямат никакъв шанс!

199

Анонимен

преди 1 година

Вчера в дира имаше статия за Станиславски. Но сорросоидите са писатели не са читатели.

198

Анонимен

преди 1 година

Днеска музикантите разкистиха Клещевка хич не е патово

197

Анонимен

преди 1 година

Да ви припомня, че на южния бряг на Каховското водохранилище имаме една огромна ЗАЕЦ, която от няколко месеца не е подложена на ракетни и артилерийски обстрели от страна на бендеро-нацистите. Присъствието на постоянни представители на МАЕ дава резултат.

196

Истината

преди 1 година

Беше ясно, че ще има война още по времето на Юлия Тимошенко. Въпроса е, че джуджето Путин си мислеше, че може да приложи същите хибридки в Украйна и да деполитизира украинците както направи с руснаците. Операцията хибридка си течеше с десетилетие, но срещаше яростна съпротива в Украйна. Недоразумението Янукович предизвика Майдана, но това провали плановете на Путин. Наложи се да избързат и да пратят зелени човечета, нещо което не беше предварително планирано.

195

11 месеца мъка

преди 1 година

Тез непобедими руснаци още ли се мотаят около селата на Донецк?!

194

Юда

преди 1 година

GLMRS идват, а с тях и грандиозен пакет военна помощ за Украйна. Всички урски тТроолкета си приготвене голямо количество памперси и мокри кърпи. Да има че не се знае знае ли се а и да се знае не е сигурно. Бибероните др седмица ще са безплатни. От нас:))

193

Анонимен

преди 1 година

А ми че то сега се кланяме на украинците бе умнико. Не виждаш ли каква украинизация тече по медиите. Бабите го виждат и дядовците тоже само сорросоидите не виждат масовата украинизация.

192

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен..201..Янукович отложи подписването на Договор за асоцииране с ЕС,поради нежеланието на ЕС да компенсира Украина за прекратяане на търговията с РФ.Тогава Западът реши че ще е по-евтино да го свали и да сложи свой човек на неговото място.И ето ти Майдан!Та така.

191

Факт

преди 1 година

Стига вицове,четете #204 там всичко е казано.

190

кубанская столица

преди 1 година

Позиция совършенно не е патова. Русские се напредват постоянно. Днес те отнемахта Клещевка, малко село близ Артемовск, ала твърдо важно. Артемовск практически окръжен. Русские войска смият укробандероци безмилостиво. Трупи на уркаинци те запазят в навеса, докато бандеровци ще вземат това обратно. Ала не регулярно. Ако глажедате на карта, следващия пункт ще бъда Северск. Леопарди няма ще да помогнат

189

Анонимен

преди 1 година

До президент мечта. Ти ученик от седми осми клас ли си. Ако беше по горен клас няма да мислиш така.

188

Анонимен

преди 1 година

Зеленски е един третокласен артист и нищо повече. Играе си ролята по сценарий от САЩ. Но Русия ще бутне сцената и тоя ще падне много лошо.