72

Румен Радев

преди 1 година

Очевидно е, че русия ще спечели тази война.

71

анонимен келеш

преди 1 година

А иначе единственото нещо на руснаците къде ми харесва е Хокея на лед.Страхотни хокеисти имат и всички от Сборная(нац отбор)играят в NHL-САЩ/Канада:):):)И то играят и в момента там:):):)От Чичко Долар никой не бега:):):)Колорадо Аваландч станаха шампиони предишния сезон с голяма руска помощ:):):)Ничушкин знаете ли кой е?Играе си човека в САЩ и му дреме за путин,песков,медведев и захарова:):):)

70

Анонимен

преди 1 година

Че то и нашата посткомунистическа БА е същата. Същите грешки имаме като тези от които сме се учили. Сега нашите вместо да се правят на големи русофили, трябва да се учат от грешките на Русия и да обновят всичко, което трябва да се обнови.

69

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 83 Не всичко , което е в нета, е истина

68

Анонимен

преди 1 година

Като слушам разговорите на руските войници се учудвам колко много псувни използват. Едва ли не всяка втора дума е псувня.

67

Анонимен

преди 1 година

До Хохлов 68 Изводите са - Малко трудно се воюва срещу коалиция от НАТО и разни други васални на САЩ страни

66

Анонимен

преди 1 година

Разговорите ги има в нета, за който знае руски. Ама тукашните cпиcвaчи "русофили" не знаят руски. За тях всичко е фейк.

65

Анонимен

преди 1 година

Това било фейк. Е фейк е. Истинският разговор е бил "Мамо какъв кеф е да спиш в мокър спален чувал в дъжда. Направо е супер. Е покрай мен умират хора и на Дима един шрапнел му откъсна кракът, но това са подробности. Ние сме готови да умрем за Путин. Гладни сме, но няма нищо. Водата я филтрираме и я пием, малко е кална, но нищо. Вова тамън свикна да седи гладен и украинците го убиха с куршум. Нашите генерали са супер,така се грижат за нас,че направо се чудим как е възможно.Айде ако не се видим"..

64

Анонимен

преди 1 година

Ъхъ. Повярвахме на тези измислици... Леле, вярвате ли си???

63

Българин

преди 1 година

Евтино ... в нашата държава даже пропагандата удари дъното.

62

Злодимир Кретенски

преди 1 година

като се върне от опело при бай Издън дали па нема да заговори за преговори а?

61

Хохлов

преди 1 година

До още 10 надежди говежди му се вика на твойто

60

Анонимен

преди 1 година

Това много мяза на геройските истории ,които публикуваха по време на "пандемията". Да не са от един и същ автор?

59

анонимен келеш

преди 1 година

Значи попринцип много мразя руснаците във всяко едно отношение и сега ми е много кеф,че затънаха в тази война в Украйна вече почти година и дават много жертви.:):):)Обаче като реалист съм сигурен,че такъв див комунист,диктатор като джуджето от кремъл като види още зор ше метне наистина некоя ядрена бомба и положението ше си *** мамата:):):)Ше рупаме пак радиоактивна зелена салата както при Чернобил:):):)Тва комунистите са долна пасмина.Мразят цивилизацията:):):)Завиждат на Запада.

58

Сина

преди 1 година

То и София знае какво е да я бомбят с 270 бомби без никаква причина по жилищни сгради, баба ми помни! Никога сащ и Англия! Никога, Слава Русия!

57

още 10

преди 1 година

До Хохлов: И какви са изводите? - още 10 месеца и няма укропитеци, още 10 месеца и никога не е имало Уруина....още 10 месеца и имало едно време Запад...

56

Анонимен

преди 1 година

фейк

55

Анонимен

преди 1 година

Леле от Козяк са активирали бибетата да пригласят на мисирката гюлю-гулю, вата, гюлю, рашисти-гюлю.

54

Анонимен

преди 1 година

Съдържатвлите на сайта осъзнават ли накъде водят с подлагането си? Да станем следваща Украйна? Колко материала за хубави неща в България пуснахте и колко помия, предоставена ви любезно от враговете на българския народ? как път веднъж не написахте за бележити и заслужили хора, родени на този ден, за стойностни българи? Тези дни например имаше годишнина от рождението на лечителя Петър Димков. Коя медия го отбеляза? ПФУ!

53

Анонимен

преди 1 година

Призракът на киев гарантира истинността на тази информация!