148

До 182

преди 1 година

Вчера писаха тук, че САЩ и западните демокрации са в упадък, имаше статия! Не знам как са им позволили са напишат истината! Може да е просто от невнимание като Урсула!

147

Анонимен

преди 1 година

А пък в САЩ преди изборите за Сенат само 25% подкрепяха демократите и Байдън според всички еxit polls и запитвания и хоп на изборите Байдън победи! И взе Сената..Как става това?? Как??

146

До 177

преди 1 година

Пращат им списък с лозунги и ги копи пействат..

145

Анонимен

преди 1 година

Скоро когато руснаците пробият на фронта в Донбас и се разпадне украинското съпротивление, когато 10 милиона украинци избягат в Европа от студ и глад, какво ще прави ЕС?? САЩ ще остави мазалото на ЕС да сърбат попарата! А днес ще ни разправят как Украйна е победила!!!

144

Анонимен

преди 1 година

Йоано,Йоано много си тъ---------па.

143

Анонимен

преди 1 година

Брей дори и сега когато 10 милиона украинци са без ток, вода и отопление и живеят в каменната ера, а ЕС им бета по 200 генератора за които няма бензин, ОЩЕ твърдите че САЩ печели войната!! И в Афганистан така то последната секунда, хора висят от самолети, а медиите и тролеите славят победата на САЩ! Клоуни!

142

Анонимен

преди 1 година

Урсула ФЛ: В Украйна досега са загинали 120 000 душиУрсула ФЛ: Сори, не ми разрешават са го кажа това! Все едно не сте го чули ок?

141

До авторката

преди 1 година

Не гледайте в чуждото канче. Кажете какво става в Артьомовск (Бахмут според укрите ) или нещо май не ви изнася да информирате за това ? Артьомовск е обкръжен от три страни от руските части, нацистите могат все още да се изтеглят на Запад или да се предадат ако искат да оцелеят. P. S. Между другото този на снимката да не е Зеленския клоун ?

140

Анонимен

преди 1 година

Руснаците само съжаляват че не го направиха още 2014!! И ддоха шанс на САЩ да налива оръжие в Украйна!

139

Боби

преди 1 година

До Анонимен "Русия няма как да победи не и с тази армия която имат." НАПЪЛНО СИ ПРАВ. И точно по тази причина Армията се променя и то с такива темпове че самите военни са сащисани. Преди да се критикува армията и да се пизовава за оставки на висши военни защото са се провалили го нямаше. А колко нови оръжия и системи започнаха масово да се прилагат. Дори принципа "Нито Крачка Назад" беше пренебрегнат И БЯХА СПАСЕНИ ДЕСЕТКИ ЖИВОТИ НА РУСКИ ВОЕННИ И В ХАРКОВ И В ХЕРСОН ПРИ ТАКТИЧЕСКО ИЗТЕГЛЯНЕ!!!

138

До 167

преди 1 година

Украйна е най свободната от всички американски нео колонии! Дааа..

137

Анонимен

преди 1 година

Русия включи латвийската независима медия Медуза в списъка си с чуждестранни агенти.

136

Медуза

преди 1 година

Не беше ли квалифицирана като чуждестранен агент?

135

Анонимен

преди 1 година

Тези проценти са верни за Европейците! Които губят най много в тази война!

134

Анонимен

преди 1 година

Хаха ха руснаците даже критикуват Путин ме е мекушав! Ако Путин сключи мир, тогава наистина ще го свалят!

133

Давид Севрюков

преди 1 година

Конфликтът ще е вечен, ако елитът не се смени и в двете държави - с лява политика - комунисти. И самият конфликт ще ускори този процес на отхвърляне на капиталистическият елит в двете държави. Застой-1866-две-крачки-напред-1906-една-назад-1946-две-напред-1986-една-назад-2026-две-напред-2066-безкласово-общество - СЛАВЯНСКИ СЪЮЗ!

132

Анонимен

преди 1 година

При Бахмут най новите руски танкове Т-90 мачкат наред.Щурма е толкова мощен че се очаква тая вечер русите да го превземат.Бандеровците са в паника и молят за подкрепления.След Бахмут цяла Донецка област става руска.

131

рашиска истерия

преди 1 година

На Путинофилите във форума им личи как им прескачат пейсмейкърите от ярост и злоба. Другари - не се напъвайте толкова, че да не дадете фира !

130

Анонимен

преди 1 година

Само се чудя как САЩ не финансират и една независима българска медия в Скопие? Която да разпространява лъжи и пропаганда за България? Или вече има такива?

129

Давид Севрюков

преди 1 година

Конфликтът ще е вечен, ако елитът не се смени и в двете държави - с лява политика - комунисти. И самият конфликт ще ускори този процес на отхвърляне на капиталистическият елит в двете държави.