182

Анонимен

преди 1 година

Икономиката на Русия се оказа по-стабилна от която и да е друга - падането на БВП е по малко от 3%. Инфлацията е много по ниска от ЕС. Безработицата е незначителна.

181

Анонимен

преди 1 година

Пентагонът: Русия изпитва недостиг на артилерийски боеприпаси. Руските сили страдат от "значителен" недостиг на артилерийски боеприпаси, който подкопава операциите им в Украйна, заяви министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин.

180

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

Естония - ампутираният тигърЗа двайсетина години населението на Естония е намаляло с почти 1/5. Много естонци не виждат перспектива в родината си и я напускат. Иначе малката балтийска страна е смятана за отличничката на Европа.та ето как истината си пробива път през пропагандата. би ти ви показва как са избивани от укрите българи в Украйна и хоп журналистите вече не са на работа... ДА ЖИВЕЕ АВТОЦЕНЗУРАТА ЗА СЪДБАТА НА БЪЛГАРИТЕ ПО СВЕТА. И У НАС!

179

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 256. А защо не и американофилските интереси. Даже с тях трябва да започнем, защото за 33 години краварите нищо не са създали у нас, а само смучат от ресурсите ни и построеното по времето на бай Тошо.

178

Едно е ясно

преди 1 година

Колкото и да се гърчи западът и да вдига залозите, едно е ясно - зелената сделка се оказа измамата на столетието. Но това не е най-големият промблем, по-лошото е, че зелените енергии не работят, пълен провал. А вие си лайте колкото искате срещу Русия.

177

Анонимен

преди 1 година

България в ЕС - непрекъснато унижавана и подритвана като мpъcна изтpивалка.

176

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

Естонци и руснаци живеят в два паралелни святаКризата в Украйна и нейните последици бяха водеща предизборна тема в Естония, но неизреченият въпрос, вълнуващ всички, е как ще се развиват в бъдеще отношенията между 900-те хиляди естонци и близо 300-хилядното руско малцинство, коментира в тази връзка "Франкфуртер алгемайне цайтунг".

175

Предложение

преди 1 година

Здравейте, искам да направя едно предложение. Предложение: предлагам да наложим на Русия безпрецедентни осакатяващи икономически санкции и Русия да рухне. ЕС е най-мощният икономически съюз, а Русия е само една бензиностанция с ракети. След безпрецедентните осакатяващи санкции руската икономика ще рухне и руснаците ще им се наложи да ядат ракети.

174

Анонимен

преди 1 година

До от дойче веле 2014 г Ами това което описва този работник Михаил Гришаков е точно руския свят в който той и подобните му рaшисти от Латвия искат да живеят. Така че референдумът е излишен.

173

Ха ха ха

преди 1 година

Още много ще ривеш.

172

Анонимен

преди 1 година

Русия е страна воин, главното слово за воина е служене, дълг, чест. Западът е търгаш - изгода, печалба, търгашество, успех, доставяне на удоволствия. Това се учи в елитарните американските училища - моят успех. А в Русия - служене, на друг или на Бог, или на държавата.

171

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

43-годишният строителен работник Михаил Гришаков, а и много други като него смятат, че Путин е постъпил съвсем правилно. Ако в Източна Латвия се стигне до референдум, той би гласувал за присъединяване към Русия. "Защото Рига се грижи само за западните региони на Латвия. Там се строят нови къщи, училища и басейни. А при нас има само развалини. Всичко тук се разпада", казва той. Гришаков признава, че животът в Русия не е много по-добър, но смята, че там би си намерил по-лесно работа.

170

Анонимен

преди 1 година

За да спре руския терор, Украйна трябва да спре тока на Москва. Това е единственото решение за хора които не разбират че се занимават с тероризъм особено след непрекъснатото налагане на вето и циничните и нахални заявления на Небензя в ООН.

169

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

Макар всеки трети жител на страната да говори руски, латвийският е единственият признат официален език. А сега руският ще бъде зачеркнат и от учебната програма.

168

Анонимен

преди 1 година

Путин е толкова престъпник колкото Зеленски. Ако не бяха тръгнали да влизат в НАТО нямаше да има военна операция. А кой има интерес от разширяване на НАТО? Защитниците на мира.

167

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

Съдбата на Алла споделят около 300 хиляди души в Латвия. Това са т.нар. "ничии хора", които нямат право да гласуват, нито пък да заемат обществени постове. Дори в пожарната или в полицията нямат право да работят. "Латвия е обитавана от две общества - латвийското и руското, които живеят паралелно, а не заедно. И за нас е напълно неприемливо, че латвийците постоянно ни поучават - казват ни на какъв език да възпитаваме децата си и кои празници да празнуваме", споделя Алла.

166

а стига бе?

преди 1 година

Нали след успешното контранастъпление Русия беше победена! Какво стана с успешното контранастъпление.

165

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 236 Кога България е водила политика " Ако говорите на друг език , различен от българския , за ваше добро и за доброто на децата ви , се махнете от страната " Това беше политиката на Зеленски преди войната . Нямаме прилика в това отношение с укрофашагите

164

от дойче веле 2014 г

преди 1 година

50-годишната Алла Березовска пристигнала в Рига още като дете. И макар че е била сред хората, които се застъпвали активно за независимосттта на Латвия от Съветския съюз, Алла и до ден днешен няма латвийско гражданство. "През последните 20 години, откакто Латвия е независима държава, обидите срещу нас зачестиха значително, въпреки че винаги сме подкрепяли латвийците. За тях обаче ние сме кръгла нула, чужди сме им и така ще си отане", оплаква се Алла Березовска.

163

Анонимен

преди 1 година

Русия е държава терорист, това беше обявено и гласувано официлно от Европейския парламент. Западните цивилизовани страни определиха Русия за държава терорист, нормално е руския език да бъде забранен, никой не иска децата му да бъдат терористи.