64

Комунистическите

преди 1 година

Партии на депесото,гербАЛА,БСП,СДС, и обидени патриоти на хАЛИл и туршистанки движещи формирования на територията на Република България са за канАЛА.

63

Лаврентий

преди 1 година

Лаврентий - същите машини се ползват в Белгия

62

Анонимен

преди 1 година

Манипулациите ги правят при броенето на бюлетини от ромската десница ГЕРБДПС, не машините. Затова не спят по цели нощи, за да върнат хартията - борят се за оцеляване.

61

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще го изчегъртаме до край! Както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г

60

Анонимен

преди 1 година

До 63: Демек ДПС ни пазят демокрацията от лошите американци и затова искат да върнат хартията, а Доган е новия Левски? Верваш ли си?

59

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ясно! Никой не отговаря как машините са "обезопасени" от манипулиране. Значи - за мен всичко тук е сведено до едно - ПП и ДБ искат нова манипулация, с която пак да си направят предишната коалиция. Явно очакват машините да им "присъдят" изборан победа, разбира се - с нечия помощ.

58

ГЕРБ=ДПС

преди 1 година

РАВНО НА УНИЩОЖЕНИЕ НА РОДИНАТА!!!

57

До 52

преди 1 година

Никъде в Европа няма купуване на гласове.Там хората не се продават за 25 евро.Очевидно тук мизерията и простотията вземат връх при решенията на хората.Не се прави,че не го разбираш.

56

Анонимен

преди 1 година

До 56 Защото с машините гласовете се подават директно от Козяк. Колкото и за когото те решат, толкова. Не си ли го разбрал до сега?

55

Гиб Мелсън

преди 1 година

Нормално е избирателите на Винету, които са с по един пръст височина на челата да искат да гласуват с хартия. За тях машината е нещо много сложно. Поради същата причина избирателите на Винету не си теглят пенсиите от банкомати а се редят по пощите на дълги опашки.

54

Асан

преди 1 година

Тиквата ше бяга на Бахамите при братя Галеви :)))

53

Сина

преди 1 година

Кирчовците може да са лъжци и да не стават, ама Бойко и герп са крадци и съвсем вече не стават. Въпроса са едни пари от плана за възстановяване за това драпат яко, за това сменят изборния закон, за да се подковата на следващите избори и да гълтат здраво. Да се задавят дано!

52

Анонимен

преди 1 година

Няма хартиена коалиция . Има партии на статуквото които искат да продължават да управляват с манипулации . Става въпрос за статуквото - герб - дпс и бсп .

51

Асан

преди 1 година

Канадския лос ше бяга у Канада :)))

50

Искат 100% власт

преди 1 година

Иначе ще излязат на яве кражбите през османската демокрация и народа ще ги отстреля като квитанция за платена тоалетна хартия в канАЛА.

49

Анонимен

преди 1 година

До 51 Защо ДПС искат машините да отпаднат и да минем на хартия? Без техните гласове хартията няма как да се върне. Доказано е във времето, че това което иска ДПС е вредно за България. Доказано е и взаимодействието и връзките между ГЕРБ и ДПС.

48

орт

преди 1 година

Интересно и ми е едно Герб,Дпс ,Бсп и БВ, а да не забравим Възраждане са от едно котило.Защо искат да въвлекат ПП и ДБ в техните интриги? Ами да си направят правителство на БКП

47

Анонимен

преди 1 година

Този,който заедно с ИТН увеличиха секциите в Турция,а сега върнаха и хартиената бюлетина,ще помогне на ДПС да стане първа политическа сила и тогава с камъни ще бъде най-позорно изгонен.

46

Лаврентий Берия

преди 1 година

Добре де, що за дебат е това? Сутринта гледах Ивайло Мирчев от ДБ в Нова! Не чух нищо което да казва, че софтуера на тези машини не може да се манипулира. Някакви неясни приказки за Майкрософт, а всички знаем къде живеем. Довода му беше, че тук много се купували гласове. Та мисля, че този дебат е - моята манипулация със софтуера е по "демократична" от твоята с бюлетината. Машините не са приети никъде в Европа. Кое е демокрация - машините да "навиват" проценти на "който трябва" ли?

45

Анонимен

преди 1 година

До С хартията на Това ли е новата опорка? Да плашите хората, че с хартиени бюлетини ще гласуват повече ДПС? :)) Слабо! Хората виждат, че с машините ДПС даже има по-голям процент. Неочаквано по-голям процент. И знаеш ли какво? Единственото, което работи в полза на ДПС е мантрата "не гласувайте"! Защото само ние се връзваме и не гласуваме, а те винаги гласуват! С хартия или с машини все едно, те са там и гласуват. Всички.