20

Готови сме с помощта

преди 1 година

"Ротата на желаещите": Редник Шаламанов, редник Плевнелиев, редник Паси, редник Пинокио, генерал-менте Атанасов, генерал-менте Борисов, редник Петър Стоянов. Всички натовци са налице, с изключение на падналите в борбата с яденето и пиенето и приказването по телевизията.

19

анонимен келеш

преди 1 година

Руските тролеи пишещи тук се пукат през гърба от яд,че България вече е енергонезависима от русия:):):)Руски тролеи в България няма да има студена и тъмна зима.Хората няма да ходят некъпани:):):)Боли ни фара нас тук в България за газа на джуджето ви Вова:):):)Азерите ни дават и по евтина и по качествена газ.Хранилищата са препълнени,а и не само нашите а на цяла Европа.Цената на газа само за вчера падна с 45%:):):)А?

18

Кание Уест е Прав

преди 1 година

Очевадно е!

17

Анонимен

преди 1 година

Който подкрепя Украйна и има пари да купува и да пращаме оръжия. Защо правителство на малцинството ще праща оръжия от българския данъкоплатец? Като запада няма пари, нали има машини за принтиране на пари? Нека тези, които искат да пращат оръжия да принтират някой друг лев, а не да мърцинярства на гърба на най-бедната икономика в НАТО. Имаме си договори 1% от БВП-то за НАТО - за другото слушаме оферти, говорете ни в долари, паундове и евра.

16

буци

преди 1 година

изкопаха и оная плевня и пасито от нафталина, ония дето докато са живи са осигурени от америка за България - същите продажни коплета дърти и миризливи.....

15

до 3

преди 1 година

Недей да говориш от името на българския народ. Не е възпитано анонимен потребител да говори от името на българския народ. Говори само от свое име. Бъди жив и здрав.

14

irkd

преди 1 година

скапаняци продажници - това са тия 240 почти от парламента. Не решават нашите проблеми, а се чудят как да захапят салама на мумията от сащ - това са те политиците. Никакво гласуване вече, щото вземат по 8 лева на глас. Повече няма да гласувам за никой, *** мръсни!

13

Анонимен

преди 1 година

САЩ, Европа пратиха сума ти оръжия и не виждам да са във война. А ако стане сакатлъка и да сме пратили и да не сме пак ще сме в кюпа. Тъй че да, нека пратим.

12

Мосю Гилотен

преди 1 година

тая работа мирно решение няма да има...

11

Анонимен

преди 1 година

До 3, ти как ги изчисли тия 90% бе бо*клу*к ска*пан? Или на теб каквото ти се иска, това били 90%? Ами аз по същия начин мога да ти кажа че 99% от българите мразят Русия и искат да се даде оръжие, за да бъде смазана тая варварска, фашистка страна!

10

Анти Тяло

преди 1 година

Сега ще дарим старото руско, а после ще си купим ново американско военно оборудване, което ще дойде 2-3 години след първите хартиени самолети!!!

9

Анонимен

преди 1 година

В 1877г има дискусия в Русия да помогнем ли на нашите православни братя срещу ислямското робство ,или да свият опашки.Надделяват Аксаков и Катков,Достоевски,а царят се решава на война,която да освободи България.Ако можеха да видят в някое огледало бъдещето?Впрочем Достоевски преьупреждава:Не очаквайте да са благодарни.

8

сина

преди 1 година

що не си евете макята бе дупетати ниедни. То българите ги изяде инфлацията, вие само на сащ се навеждате. Вие сте продажни коплета всички - от киро, бойко, брадатия бивш министър на бойко - еднакви продажни коплета сте! Не работите за България, а работите за сащ и еврогейците. То за това сме 5 милиона вече, не ви е срам продажни коплета мръсни!

7

Анонимен

преди 1 година

Да дадат и двете гаубици обаче двата самолета да не ги дават щото няма ко да покажем на парада .

6

анонимен келеш

преди 1 година

В България газ и ток колкото щеш бе ***:):):)Хранилищата пълни:):):)Енергонезависими сме вече от Вовата не разбра ли?:):):)

5

Анонимен

преди 1 година

35% гласували, комисии на малцинствата си измислят причини да пращат оръжия. Абре "политици", то е ясно, че ще пратите оръжия, ама дайте поне да не е на гърба на цългарския данъкоплатец. Всичко ли трябва да им го плащаме с наши данъци? Нали, уж, САЩ, Германия и Великобритания подкрепят Украйна? Тук от 20 години само ни обяснявате колко им е голямо БВП-то, до безплатни български оръжия ли стигнаха? :D Къде са ни самолетите бре евроатлантически "партньори"? Хахаха

4

Анонимен

преди 1 година

Докато се натуткате с тези комисии, анализи и не знам какво си, тя войната ще свърши! На всички прави впечатление че затвръждавате казаното от латвийския президент че сте предатели, дори и уж про-атлантическите партии

3

Анонимен

преди 1 година

Шаламанов да организира един полк от български натовци за Чуждестранния легион на Украйна. Ще помагаме с хора, украинците вече имат западно оръжие. Ще събере ли 100-200 натовци за пращане в Украйна за тяхната борба с Путин? Ще ги въоръжим с каквото НАТО дал. Ще започнем да строим и нов паметник за техните паднали в борбата. Искат да събарят паметници на загинали, а те не осигуряват нови загинали за нови паметници. Ще сложим нов паметник на смелите натовци, но трябва да го заслужат.

2

Анонимен

преди 1 година

Всички партии, които са против трябва да са вън от парламента на следващите избори...

1

Нет Рубля, Нет Газь

преди 1 година

ами Дайте бе, Дайте! 90% от Българскиян Народ са Против, но Нали сме Демокрация и Конституционна Република - Вие Дайте!!