57

Ралица

преди 1 година

Бойка кадъна пак са я изтървали от харема на Ердоган да се прави на политичка, а не се научи вече, че кадъните нямат място в политиката, а само в харема да доставят радост на султана. За какво реве пак кадъната? Като толкова иска да говори защо не е в парламента? А, да пак се скри под роклята на Дуловската и пак мъжествено зацвили от задните редици. Приберете си страхливата кадъна, че отдавна стана за резил. Бойка кадъна, пак излъга мари ханъно, пак се покри в харема.

56

Анонимен

преди 1 година

тоя волжин да го изтрие администратора , да си пише в сън и прочее , къде се намира наркото

55

Анонимен

преди 1 година

Схемата за правителство е копие на Зеленски, така е нагласено, мирише на нацизъм, затова бъдете много внимателни какво ще избирате. Но мисля , че с ЕНП няма да сбъркате, те са добра партия. Така са нагласени нещата, че който и да управлява, ще е много трудно, а при някои и ужасно, а Киро не може да е заедно с коня, защото ПП са либерали и коня ще ги яде. Като че ли, ЕНП е най-удачен вариант.

54

Анонимен

преди 1 година

До мак-Да,ББ разбира от всичко и е ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ! ДОКАЗАНО е,че никой не може да управлява като него,никой няма неговия опит и уважение!!!!!

53

Анонимен

преди 1 година

никакво правителство , според плана за възтановяване дето ще взимат пари от брюксел има изискване хората да излязят с тока на борсата 6 пъти увеличение на тока за битовите абонати , кво ток ли нямаме на населението такива ли тежести ще се стоварят , никакви пари никакъв план Орбан отказа

52

Анонимен

преди 1 година

Никой не те иска Баце, ти това не можеш да го разбереш. Измъчи хората докато вие от герб се нагушвате с всякакви облаги. Тези 600 000 дето са гласували не са достатъчни за да си вееш байрака. Просто изчезни, не разбираш ли, че хората изнемогват заради всичките ти простотии и неграмотност.

51

Анонимен

преди 1 година

избори до дупка , може ли при броене разписките да не отговарят на гласуването с машината и цик да казва че всичко е ок

50

Ваню Княза

преди 1 година

Кралят слънце, но не трябва да му се сърдим, все пак нали той е измислил демокрацията!

49

мак

преди 1 година

Тоя се изказва по всякакви теми, сякаш разбира от всичко и е капацитет, г-н пожарникар. Защо другите не могат да говорят?

48

Мартин

преди 1 година

То ако първите крадци подкрепят вторите мошенници ще е сеир.. но народа няма да издържи тази зима и такъв Путин ще им загрее, на тия дето лягат и стават с него, че ще запомнят зимата.. Особено психодесните, начело с човека на Маджо.

47

...

преди 1 година

Никога повече ГЕРБ!

46

Ралица

преди 1 година

С МАДУРОВСКИТЕ МАШИНИ ВЕЧЕ 2 ГОД БЪЛГАРИЯ СЕ РУШИ

45

Анонимен

преди 1 година

Боко да отговори защо пеевските му медии подкрепят Русия и Путин и са срещу НАТО и Украйна. Боко е фалшив измамнник путинофил с американско яке. Добрите в пеевските му медии са той, Путин, Доган, Пеевски, ДПС, ГЕРБ. Сектата му ГЕРБ от Вожд, калинки и слепи фенове на Вожда сляпо вървят след Вожда на сектата, без да мислят. Останалите не може да излъже. Правителство на ветропоказателя хамелеон с фурнаджийска лопата не може да има. Да подкрепя втория мандат, ако иска. Калинките му ще са съгласни.

44

Не

преди 1 година

Гроб ,ПП и ДБ ако дойдат на власт ще ни вкарат във война с Русия.Това ще е пагубно за най бедната държава в ЕС.

43

Анонимен

преди 1 година

Толупе ,пак ли ще ни тормозиш.Малко ли ти беше 12 години.

42

Анонимен

преди 1 година

Президента нарочно така нагласи машините ,да продължи да царува

41

Анонимен

преди 1 година

Рашков и мКиро ни докараха кристали и анфети в баничките , такова нещо не е било. Всеки ден наркомани ни убиват, полицията ги защитава. Къде го има това .Е това ви донесе Рашковата промяна амсалаци

40

Анонимен

преди 1 година

Направи всичко да има доктори като хората.От тая ваша пандемия подлудихте дори и здравите вкъщи дано повече никога няма това и политиците дано ви станат нормални.Писна ни да живеем в стрес кавги комшии роднини писна ни вие поругахте всичко свято само за болести пиене наркомани и кои кого пребилКорумпирани полицай всеки ден докога катастрофи всеки ден.Хора мислете това нее държава

39

Реалист

преди 1 година

Никой не е дал на България, колкото Бойко ! Пътища, магистрали, градове !!!! За 12 години България се промени тотално към по добро.*** повярваха на фотошопа и 2 години копаем дъното.Особено Киро ни закопа ,както Виденов навремето.От цялата работа печели президента, които ще изкара до края на мандата си начело на служебно правителство.

38

Анонимен

преди 1 година

Правителство няма, защото сте като трите зодии. Всеки дърпа към себе си и Държавата върви към спиралата на тотален фалит.