91

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР Света вече Е многополюсен и това че не го виждаш е доста притеснително от гледна точка на това че интелекта ти е на доста ниско ниво. Не искам с това да те обиждам но нормалните хора разбират какво се случва а ти не. Доста смущаващо

90

Анонимен

преди 1 година

Дрън, дрън, той Путин не знае, но този знае. На всеки е ясно, че САЩ иска да владее света и забълбукаха зеления мушмурок да им играе по свирката. Украинците не се славят като много умни, а комбинацията и евреин е тотална пропаст, само алчност.

89

Анонимен

преди 1 година

До АнонименИ това е красноречиво доказателство кой закоппа Европа . -----------> САЩ естествено

88

от ЮАР

преди 1 година

До Анонимен Многополюсен свят няма да има. Повечето хора си харесваме Американския световен ред и сме готови да се борим да оцелее. Многополюсен е бил светът в едни феодални отминали времена. Човек НИКОГА не е живял по-добре, отколкото при този световен ред, който спокойно можем да наречем Американски. Никога в историята не е имало просперитет, подобен на сегашния. Виж дори статистиките, БВП на глава, виж дори факта, че през 2018 авиолиниите в света са превозили 4.5 Милиарда! души.

87

Анонимен

преди 1 година

Уолстрийт Джърнъл: Големия европейски бизнес, включително машиностроенето и автомобилната индустрия, както и химическата индустрия, започват постепенно да прехвърлят производството си в Съединените щати. Това се дължи на прекомерно високите цени на енергията, което все още не е довело до фалити, но поставя въпроса за драстично намаляване на производството. ред другите, които стягат куфарите си за път, са датската марка за бижута "Пандора", автомобилният производител "Фолксваген" и компанията за електрически автомобили "Тесла".

86

Анонимен

преди 1 година

Путин пак ги ошамари. Русия присъединява население няколко милиона и територия колкото 1/3 Германия. Във Брюксел и Вашингтон повръщат кръв но не могат нищо да направят.

85

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР Абе охлююв, много силни думи казваш без да си даваш сметка че Мъск е кукла на конци. Той е назначен за милиардер. Космическата му програма се ръководи от държавата и го използват за параван. Когато се ползва частна фирма не може да се дава обяснение на хората какво се върши там. Кой ще те пусне да се шириш из космоса без да си никой. На това има право само държавата. Не мога да повярвам колко си лековерен и наивен.

84

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАРЕй нахалник, я виж опиумните войни на Англия и робството в Индия,Китай и много други държави и зверствата извършвани от колониалистите, където са грабили и убивали и от снимките на които, може да ти се изправят косите от страх, руснаците такива неща не са правили, нито са имали колонии!

83

от ЮАР

преди 1 година

Днес, Русия почти по нищо не се различава от Нацистка Германия, четете историята - анексиите и окупациите в периода 1938 - 1940 са просто идентични с тези на Руската държава днес. Идеологическите обосновки и оправдания - идентични! Наглостта, с която действат в полето на дипломацията - абсолютно същата като на Нацисткия режим! Четете историята - да защитим Нашите, (германците в Силезия, Чехословакия), аншлусът с Австрия, последвалата окупация на цяла почти Европа. Русия е ЗЛА сила!

82

Анонимен

преди 1 година

До от ЮАР - Знаеш ли кога ще ти отнемат всички тези права, за които пишеш? В момента, в който някой застане начело на целия свят - все едно кой. Ето до това не трябва да се стига и единственото 100%-тово доказателство, че то в момента все още не се е случило, са правата, за които говориш. "Пътят към ада е постлан с добри намерения." Щом държиш на свободата и демокрацията, тогава какъв е проблемът да живеем в един многополюсен свят? Вместо "еднопартийна" да имаме "многопартийна" система.

81

от ЮАР

преди 1 година

Емблемата на Съединените Щати, държавният печат има две страни. И двете могат да се видят на банкнотата от един Долар. На едната страна, където е Пирамидата с Всевиждащото Око, един от надписите гласи: NOVUS ORDO SECLORUM, което значи - ЩЕ УСТАНОВЯ НОВ РЕД, нов Световен Ред. И този ред е добър за поне 80% от хората, защото гарантира едни основни права на ИНДИВИДА и защото гарантира едни РАЦИОНАЛНИ правила, общи за всички хора и държави. От Русия няма никаква нужда с мракобесните им виждания.

80

Анонимен

преди 1 година

Русия оптределя какъв ще е световния ред след втората световна като държавата победилка. ООН е органа който казва какво бива и не бива. Там Русия има правото да налага вето защото е държава победител във втората световна. Германия, Япония, Италия, Полша, Холандия, Канада, Австралия и други подобни нямат това право защото не са на нивото на Русия. В света в момента има две супер сили които могат да си налагат волята без някой да им го иска и това са Русия и САЩ. Китай се мъчи да влезе и ще влезе.

79

Анонимен

преди 1 година

Но този световен ред е фалшив. Благоденствие за малцина, богатство за малцина, поколение зомбита водени от благозвучно звучащи PR-и, демокрация за манипулация. И накрая хубави думи не значещи нищо. Свобода ли?

78

Анонимен

преди 1 година

До АРХЕОЛОГ ИНДИАНА Глупости на килограм си написал, Галилео Галилей и Джордано Бруно са убити от църквата, защото са се занимавали с наука, която е била в конфликт с католическата църква, но това се е случило много отдавна, тогава не е имало нито държави, нито унивеситети, нито образование, а църквата е била с огромна власт в местните селища.

77

от ЮАР

преди 1 година

И още някои очевидни истини - Мерцедес е много, ама на светлинни години по-добър от Москвич и това всеки го знае. Но за да направиш Мерцедес е необходим Западен обществен ред. За да има Елон Маск, който удари в земята ВСИЧКИ космически държави, включително самите САЩ, е нужна Западна и по-точно Англосаксонска държавно-правна система, която е най-съвършената в цялата история на света. Русия никъде не фигурира в тая картина. Това е една бандитско-феодална, престъпна държава. С бандитизъм не става!

76

$$$

преди 1 година

За 5 долара ще продадеш и майка си, ***!

75

от ЮАР

преди 1 година

Само хора с умствен дефицит и мързеливи по природа, завистливи към успеха на умните, работливите и инициативните може да подкрепя Русия. Всеки нормален човек, който успява и има хубав живот, работи и се бори за това, иска да бъде СВОБОДЕН ЧОВЕК, подкрепя този световен ред, който имаме, благодарение на Америка. Руснаците с тяхната тотална липса на елементарни неща, като почнем от логистика и свършим с борси и финанси, с наука и технология не могат да определят Световния Ред. Не стават!

74

Анонимен

преди 1 година

Писна ни от агресия, бандитизъм, колониализъм, убийства на славяни и насилствен геноцид над тях, писна ни! Да се махат от славянските държави, какъв го дирят там англичаните и другите от другия край на Европа е света, ние да не сме им колониите от Африка,Америка и Азия?

73

от ЮАР

преди 1 година

Русия, болшевизмът, путинизмът може да бъде подкрепян само от мързелите, които си мечтаят за връщане на соца, с всичките му там милиционери и каскетлии, открити листове, изходни визи и постоянна опасност от война, без право да ходиш където искаш, без право на лична инициатива и частен интерес. Не, мерси, светът може и е много хубаво място БЕЗ Русия и техните иддиотскки идеи. Светът ще си бъде ЕДНОПОЛЮСЕН поне столетие напред. Никой по света няма нужда и не се интересува от Русия. Айде у лево!

72

Анонимен

преди 1 година

Ами той вече го разруши тоя международен ред! И сега запада ще изпадне в нищета по-голяма от руската! Ще видим една бедна Европа и една могъща Азия. И САЩ като кучкарник за бездомни кучета.