110

Sic Semper Tyrannis

преди 1 година

Обединете се срещу тиранина и ще го победим! Да променим светът, свят без тирани! Демократичен свят! Империя на философията и разума!

109

Анонимен

преди 1 година

"по руско вереме до 89 година в БГ, беше забранено за мъжете да имат коса, по дълга от няколко сантиметра. Полицаите пишеха глоби" - брех за всичко е виновна Русия... В Москва 80те руснаците се разхождат с дълги коси, а тук било забранено? Брех, брех...

108

Капиталист_С_цици

преди 1 година

Ще бройм с удоволствие фалиралите фирми на капиталистите русофоби някъде около яниари, март. А шефкинчетата им русофобски ще си стоят вкъщи и ще се греят на дърва

107

до Зозо

преди 1 година

Да де, ама ти нямаш много долари. Пък с рублите щеше да забогатееш рязко и сега да купуваш ли купуваш силните долари:) Всичко е хартийки, Зози, при това обезценени. Вчера еди галон гориво 1,5 $, днес 5 $. Колко е силен доларът и колко е слаба Русия? Но не ги мисли тези неща, пиши там, че трябват парици за предстоящите разценки на всичко. Хайде, лека ти нощ.

106

Анонимен

преди 1 година

Любителите на руския мир в БГ скоро няма да имат по 4 хиляди лева заплата а тези безплатните фенове запазети час за психиатър защото ще получите яко паник атаки от разгрома на любимата ви червена пияндурска армия :)

105

До 130

преди 1 година

Гърция колко АЕЦ и Тец, като мариците имат? Май са по-добре от нас?

104

Анонимен

преди 1 година

Политически неграмотни политици командва ЕС които си отивавече в 19 век и никои не е в състоние да го спре !Щом една стана няма енерго ресурси тя автоматически няма икономика - а значи хаус и голодомор - спират се всички производства !!! даже няа да има снег бари ресторанти , сладкарници и т.н. НЕ може да нямаш печка в къщата си и готвиш манджи , да правиш баклави торти т и т.н. даже кисело млеко няма да се прави !!!! Щ е има само зеле и следователно ГАЗ който ще им е и символ

103

Джо

преди 1 година

Да, путиту успешно закопа тази зла страна РФ!Разпад и китайско робство ги чака! Кеф!

102

Анонимен

преди 1 година

Хаха, по руско вереме до 89 година в БГ, беше забранено за мъжете да имат коса, по дълга от няколко сантиметра. Полицаите пишеха глоби.

101

Санкциониран

преди 1 година

Оказа се, че пшеницата се кара само в западните страни. Свалили са санкциите за руските торове, но сега Русия може да продава само на западните страни. А бедните развиващи се страни? Западните страни и диктаторите им е един б0клUk и нищо повече!!!

100

Анонимен

преди 1 година

ко?не!

99

До120

преди 1 година

В Китай има производство,в Русия суровини,в Щатите имперско мислене а в Европа-НИЩООООО!

98

Анонимен

преди 1 година

Руската комунистическа пропагандата до 89 година в БГ беше как запада е пропаднал, как са се напивали от кока кола, как мъжете са пускали дълга коса и какво ли още не. Същите тези пропаднали младежи на запада тогава, сега приозвеждат Мерцедес, Айфон, Ауди, Бентли, Луис Витон. Създадоха Спотифай, Тесла, Фейсбук. Де да бяхме ние тези пропаднали западняци от онова време.

97

До до 104

преди 1 година

Значи юани, в Китай няма инфлация?

96

до 104

преди 1 година

Питай Зозо. И той така се интересуваше, когато доларът щеше да става 200 рубли. Не купи рубли и се прецака яко. Още се апе де не се стига:)

95

Няма да го съдят

преди 1 година

в Хага! С Кадиров ще ги съдят в Чечня, по шериата....

94

До104

преди 1 година

Ами при над 20% инфлация само за тая година и отрицателни лихви по депозитите,какво значение има в какви хартишки са ти спестяванията,пак правиш като вятъра!

93

Анонимен

преди 1 година

Така е с шизофренията събуждаш се цар после ставаш император на другия ден летиш в космоса и т.н накрая се чудиш защо си станал за посмешище но най страшното че докато не те слуша главата загиват страшно много хора

92

СлабоуменРусофоб

преди 1 година

Нашите русофобчета за по кuхи парчета и от укропитеците. укропитеците поне знаят руски, а нашите бъкел нищо. Даже да гледат нормални новини и клипове нищо не разбират. После мрънкат ау уу, плянкат щуротии и вярват на пропагандата. Земете се образовайте русофоби, а не само да спамите ефира с випиена!

91

до 99

преди 1 година

Ти си в Австрия моето момче, колкото аз съм в Азия. И тези 2К бонуси какво са? Два пясъчни часовника? Два енергоспестяващи конвектора? Два душа с по двама души? Спрете да живеете във виртуалната реалност момчета и идете да си купите дърва, докато са още по 160-180 лв за кубик. Защото после няма да има:)