16

Тъпи лъжи

преди 1 година

Украинската атентаторка е може би единствения терорист в света, който ходи да прави атентати с 12 годишната си дъщеря и котката си ( котката е заснета в колата при напускане на рукия). Очевидно ФСБ може да убива успешно, но в лъжите хич ги няма. За лъжите се иска акъл. Спомнете си как Навални разговаря с негов отровител и то по отркрит телефон. Пълни смешници!

15

Петров

преди 1 година

тезата че руснаците сами са убили това момиче за да засилят атаките е изцяло нацистка и ид ио т ск а и очевидно писана под чужда диктовка. единственият човек в света който изпраща собствените си хора на смърт за чужди интереси в зеленски и хунтата му

14

БАНко

преди 1 година

ПРОЧИТАМ ОТНОВО ЗАГЛАВИЕТО НАПИСАНО ОТ НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА ???!!! ТОВА Е ИНФОРМАЦИОННА ПРИСЪДА : ЛЪЖА ИЛИ НЕКОМПЕТЕНТНОСТ - ИЗБЕРЕТЕ СИ !!!!!

13

МИ5

преди 1 година

Руснаците разкриха случая бързо, защото просто могат. Ако еврогейооовете и цру искат да докажат, че руснаците лъжат, да извадят украинката и детето и да разкажат тяхната история. Мълчат.....защо ли?

12

Morski

преди 1 година

До всички определящи Украйна като фашистка държава-Кой 1934 смени Конституцията, за да остане вечно на власт? Кой нападна съседи, за да "защити" германците там? Кой създаде частна армия SS в паралел на Вермахта?ВСИЧКИ ПРИЛИКИ С РУСИЯ НЕ СА СЛУЧАЙНИ! ОТ 2000 ГОДИНА НАСАМ НАЦИЗМА ТАМ СЕ Е УГОЛЕМЯВАЛ И УГОЯВАЛ! Че то сега в Русия арестуват само за плакат "Долу войната, долу фашизма!" А кой забранява такива лозунги?Правилно - войнолюбците и фашистите! РУСИЯ!

11

Анонимен

преди 1 година

За убийството на Немцов над 2700 дни не могат да разкраят извършителя, за това на Политковская- 5700, а за тази разбраха всичко за 2 дни. Това е световен рекорд. Всеки с малко мозък знае за какво става въпрос.

10

ама

преди 1 година

Много лъжат руснаците от край време са си такива

9

Анонимен

преди 1 година

Тая Вовк вече са я думнали американците от страх, че руснаците ще я хванат и тя ще изпее всичко !

8

Анонимен

преди 1 година

До Ужас "Украйне е не само фашистка държава но и държава терорист и хората вече го знаят и подобни лъжи нищо няма да променят." ------- ами все пак са ги обучавали най-големите терористи в света - фащ! Същите, които трепят хора от дронове, взривяват сватби... запалват цели държави за десетилетия напред.

7

Ужас

преди 1 година

Украйне е не само фашистка държава но и държава терорист и хората вече го знаят и подобни лъжи нищо няма да променят.

6

Анонимен

преди 1 година

Министерството на истината се произнесе! Точка по въпроса! Всеки, който не вярва е русороб, рустки тр000л и копейкаджия!

5

Анонимен

преди 1 година

В днес дори журналятa е разделена на русофоби и русофили, вчера на смяна бяха русофилите, днес на смяна е кака Ви Нeли - върл фен на Наско Кръпката.

4

Факт

преди 1 година

Подобни фейкове искат да накарат хората да повярват че фашистка Украйна няма нищо общо с убийството.

3

Читател

преди 1 година

Ако версията беше на СБУ, изобщо нямаше да се усъмните. Пикая на пропагандата ви.

2

Анонимен

преди 1 година

Като видяхте, че украинците са терористи избиващи жени и деца ,започнахте да лъжете като дърти братчеди , само и само да замажите работата !

1

Анонимен

преди 1 година

"смъртта на Дугина дойде, докато украинците се борят с Русия в окупирания Крим." - къде се борили били украинците? Хахаха.