46

Анонимен

преди 1 година

Е какво, да бели лук до печката ли, за да се хареса на българина? Или в 18.30 да прай "салатка", щот нейния се е прибрал с други пoтници да "гледат мача"?

45

Анонимен

преди 1 година

Хънтър Байдън е пимпа на европейските "лидерки"

44

Истината

преди 1 година

Най-ниското заплащане във Финландия чисти пари е около 1000;евро, 2900 е по-скоро средната работна заплата, и то бруто!

43

Анонимен

преди 1 година

Има спекулации, че ФСБ стои зад "партигейт" - Стига де, сигурно някой полковник от Лубянка й наливал водката и за по-сигурно й е казвал <<на здоровье>>

42

Анонимен

преди 1 година

"Има спекулации, че ФСБ стои зад "партигейт"" ----------------------------- Тотално опpocтачване! Как точно ФСБ са организирали тези партита? Аз пък твърдя точно обратното, че Русия има сметка тази некадърната да доведе Финландия до фалит. А фалита изобщо не е химера защото малко хора вярваха преди година, че Германия ще удари дъното тази година (въпреки огромните печалби от продажба на оръжие).

41

Suomi

преди 1 година

Аз работя в Финландия и съм съгласен само с един от коментарите , образованието им и политическата класа са на светлинни години от БГ , да и стандарта им е висок , от седмица по радиостанции раздухват тази новина за Санна и ??? скоро ще мирясат защото за разлика от нас имат къде по важни неща които ги вълнуват , нормално е да се веселят особенно в петък и събота но през останалите дни заведенията им са празни , а у нас всеки ден е празник кръчмите пълни и живеем като за последно а сме най бедни

40

Анонимен

преди 1 година

Еднократната парична помощ при раждане на второ дете до 616 хиляди рубли. При това решението ще се прилага със задна дата от 1 януари 2020 г. И една добра новина за много рускини еднократна помощ вече ще се дава и за първо дете тя ще е в размер на 466 хиляди рубли.

39

Сладурана

преди 1 година

Красива мацка.

38

Русомаха

преди 1 година

"Въпреки критиките, скандалите и обвиненията към министър-председателката, Финландия остава една от най-добре управляваните държави в света лидер в образованието и ниската корупция."- разсмяхте ме :) Явно Светът пропада здраво щом Финландия от последните години е пример за управление, още по-глупаво звучи това, че финландците са устойчиви на дезинформация :).Поживейте по-дълго там и тогава пишете

37

Зороз

преди 1 година

генбенговете с бежанците ще ги покажа ако не слушкате

36

Анонимен

преди 1 година

Във Финландия дневното работно време се оценява като 8 часа и 5 дни в седмицата. Почасовата заплата за лице, получаващо финландската минимална заплата, е 17 ?. Официално нямат минимална заплата. За 8 часов работен ден това са 136 Евро. За месец това са 2992 Евро. Това е най ниското заплащане във Финландия. За сравнение минималната работна заплата в Русия е 118 Евро. Тоест...по малко от 136 Евро минимален дневен надник във Финландия.

35

Анонимен

преди 1 година

Много молим, аналогични снимки от резиденциите на други западни лидери да не се публикуват! За миг си представете, как на купон Урсулата и Бриджитката си развяват д'pтитe kaтepици...

34

Анонимен

преди 1 година

Пълни глупости е тази статия, писана е от мисирkа която не е срещала финландец в живота си! Изклюително податливи са на манипулации, като малки деца са.

33

Анонимен

преди 1 година

Руснаците ще бъдат обилно нахранени, изкъпани, ще стоят на топло, ще имат работа, държавата им е защитена и осигурена с всичко. Русия гледа на запада с превъзходство и цивилизационно безразличие. А българте ще обедняват, ще студуват и ще треперят за работата си, безработицата ще расте и икономиката ще спира в цяла западна Европа.

32

Анонимен

преди 1 година

Антонио Гутериш от Лудогорец ли беше?

31

Анонимен

преди 1 година

Догодина ще има глобална продоволствена криза, ако торове и селскостопански продукти от Русия и Украйна не стигнат безпрепятствено до световните пазари. За това предупреди генералният секретар на ООН Антонио Гутериш.

30

Pepe

преди 1 година

Стига с тая глупава и смешна опорка, колко е зле ЕС. Средностатистическия руснак, живеещ извън Масква няма пералня и има външна тоалетна и пие самогон. Да се сравнява стандарта на Русия с този на Финландия?!!?! Хахаах. Смешни сте?!?!?

29

Тодор Живков

преди 1 година

Тyзeмци, нали искахте да живеете като западно-европейци. 30 години ядохте жаби и търпите мизерията за да живеете някога един ден като западно европейци. Имам добра новина за вас, тyзeмци, този ден идва, ското ще живеете като истински западно европейци - 15 градуса температура в стаята, душ един път месечно при това споделен, хляб 20 лева, ще карате колела или само градски транспорт, няма коли, ще ядете насекоми и синтетична храна. Честито, тyзeмци!

28

Анонимен

преди 1 година

Класически прийом на ЦРУ. Понатиснаха я, за да изпълнява каквото й наредят срещу Русия.

27

Анонимен

преди 1 година

22 и що лъжеш? Кое е наред? Имаха една нокия и вече я нямат. Финлукс отдавна е турски. Дори песен нещо бомфънк вече нямат. Седят и живуркат като в аквариум. С разделение на 5 метра по спирките, да не засегнат на някой мигрант пространството.