348

Хаймърс

преди 1 година

Трябва да демонтираме тиквите на тия продажни *** които искат да демонтирът паметници на колтурата,били те комунистически.оо.

347

Анонимен

преди 1 година

Паметниците да останат,за да може да ги заплюваме во веки веков!Убийци и мародери!

346

ьаьаьааь

преди 1 година

До !!За паметниците. Нека да седят в музеите, за да знаем историята, но не искам да парадират. Предпочитам по едно дърво да има посъдено на тях. Много повече работа ще върши.

345

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 366Както щяха да превземат за два дена Берлин, нали русоробе :))) Нема по смешни от вас русофилите, но вие си го знаете това, щото не искате да ходите в матушката си :))

344

Анонимен

преди 1 година

Време е братушките отново да се разходят в Европа и да оставят новите модели танкове на паметниците :)

343

Анонимен

преди 1 година

При положение, че нас никой не ни е освобождавал през ВСВ, требва да се махнат съветските паметници, но надали ще се случи, прекалено много *** има в БГ :))

342

…!!

преди 1 година

Историята е важно нещо, с разрушение на паметници няма да я променим! По добре да стоят, за да напомнят на бъдещите поколения какво не трябва да се допуска, да знаят за изживяното от хората!

341

Споделям

преди 1 година

Ако махнем паметниците на Армията освободила Европа от фашизма чии тогава да сложим ? На този срещу когото е воювала ли? Сегашните политици тълкуват историята както дявола тълкува Библията

340

Анонимен

преди 1 година

Да останат само българските паметници!Руските вън от България!

339

Колю Фечето

преди 1 година

Паметниците са камък, които не вреди на никого. Трябва спешно да се демонтират марионетните правителства в ЕС, които трескаво работят срещу националните интереси и благополучието на населението в името на благото на своите задокеански куратори.

338

ьаьа

преди 1 година

Хората трябва сами да се борят за свободата си. Никой не е длъжен никому. Който ти помогне, ще те зароби после той, правейки се на добър от начало и внушавайкити, че ти си му длъжен. И врага ще те уважава, когато не му се даваш. Предателите никога не са живели дълго. От висички страни ги мразят, дори и да не го показват страните.

337

ьаьа

преди 1 година

Германците бяха същите ( Германия над всичко, Русия над вичко ..), но се кротнаха след, като загубиха войната ВСВ, а Руснаците се възгордяха и заробиха всички с техните извратени идеи към пост комунистическите страни ( предимно източна Европа) Тяхната отрова е като радиация. Осакатиха поколетия наред и избиха сумати народ. Мойте родове са потърпевши и това няма да се забрави никога. Винаги в БГ е имало предатели, които да предават родината, но те не ме интересуват.

336

Анонимен

преди 1 година

Да не забравите и паметника на американските пилоти които са участвали в бомбандировките на София.

335

Анонимен

преди 1 година

Всички руски паметници требе да се демонтират,а за русофилите може да оставите едно малко паметниче около 30сантиметра някъде в пущинаците,та ходят там да му се кланят,да му носят цветя и венци.

334

дада

преди 1 година

Да. Всички руски паметници излъчват агресия и подтик към война. Трябва ба да бъдат махнати и сложени в музей. Рукнаците са агресори и не са нормални хора. Това е възпитано в техните гени в поколетия на зад.

333

Георги

преди 1 година

Ако демонтират съветските паметници, то тогава по-добре да демонтират всички паметници. Идеята на паметника е да напомня за определено историческо събитие. Историята е такава каквато е била, тя не се влияе от настоящето. Ако ще слагат паметници според настоящата политическа ситуация, то по-добре изобщо да няма паметници. Даже по-добре да няма и учебници по история. Европа затъва все повече, дори според мен вече си е заминала.. До 50-100години ще я разкъсат и ще стане САЩ и Русия само

332

партайгеносе

преди 1 година

До i'm Нещо не ти се получава,а!?

331

Историк

преди 1 година

Отдавна тези паметници трябваше да бъдат демонтирани и поставени в музеи, точно, както са поставени нацистките паметници. Съветската окупация е била много по-лоша и по-тежка от нацистката, така че е редно всички паметници на окупатори да отидат в музеите, където им е мястото. Заедно с подробни описания.

330

Анонимен

преди 1 година

ДА

329

Анонимен

преди 1 година

Само в България, планираща на крилата на Льотчика на Решетников, не се отваря и дума за такива неща, не дай Боже да се оттървем от руската окупация.