187

Vol'Jin

преди 1 година

Няма кво да го мислите, ще изгорят граждани на половината свят! САЩ , Германия,Белгия, Италия, Великобритания, РФ ... И всички тия невинни цивилни ще си изпатят както местните невинни цивилни ... Нали спомняте вица за Архтипов дето звъни на НАТО в четири минути след полунощ и им се обажда да им каже колко е часа и че е толкова часа, защото те така са решили! Да звънна ли в Брюксел в 1 часа след полунощ! Като за един милион цивилни!

186

ха-ха-ха

преди 1 година

Докато Русия се свива , краварите и евроджендърите направо се спаружиха.До есента ще станат на стафиди , а до зимата ще остане само голия кокал.Руската икономика се ориентира към Азия , а джендърска Европа ще ближе задните части на измършавелите кравари докато ЕС се разпадне.

185

Vol'Jin

преди 1 година

Война срещу цивилно население =Война срещу цивилно население

184

Vol'Jin

преди 1 година

Охооо срокът за Подлежи на реституиране бил пет години! Мръсен маньовър нали- също толкова мръсен като вашия! Обвинявайте точно вашите си държави!

183

Vol'Jin

преди 1 година

Мен ми се струва господа, че ние сме ваши партньори само на хартия. Зад гърба, подмолно, задкулисно водите и продължавате да водите онази скрита война - а тя сметката в гробищата се трупа! Вече сте на Престъпления срещу човечеството, след още един милион гроба - геноцит - скрит, подмолен, подъл не като тоя на Хитлер. Там виновниците бяха явни ...

182

…!!

преди 1 година

Те не е ясно колко ще се свият, но че ние ще свиеме яко е ясно!

181

Vol'Jin

преди 1 година

Мойте или чуждите - много лесен избор. Мойте естествено докато безжалостната ви машина е в действие... Ама не се притеснявайте аз и мойте си ги псувам , по-малко от чуждите. Сега ще разбереш фразата: Аз не съм расист мразя всички ви еднакво, но мойте по-малко, че много си изпатиха от чуждите!

180

Vol'Jin

преди 1 година

Ми така де ... Както може да се държите с мойте хора като първостепенни и второстепенни и третостепенни концлагеристи и то това е интелигенция с висше образование какво ще кажете да се държим и ние с вашите по същия начин и да им реституиране по закона за земята и други всичко каквото са си купили тук на безценица ...

179

Vol'Jin

преди 1 година

Цитирам някакъв спомен от закона за юридическите и търговски и дружества с ограничена отговорност - Всяка компания , която за срок от десет години не е имала никакъв стокообмен на търговска и комерсиална основа се счита за фиктивна и държавата е в правото си да я реституира и т.н и т.н

178

Vol'Jin

преди 1 година

P.S. Знаете ли историята за мишката на която фермерът заложил капан. Ами прочетете си я! И в крайна сметка отново стигаме до парадокса на времето ни : Зад маските на цивилизацията понякога седят пълни диваци използващи марионетки на конци, а зад маската на диваците - цивилизовани хора. И кво като сте големи, кво като имате пари ...пак мога да ви посоча средните пръсти и да ви пожелая да жънете каквото сте писали!

177

Vol'Jin

преди 1 година

Едно правило знам от дядо: Къде църква процъфтява, училище и бизнес пропадат. И друго правило знам от дядо: Къде църква и калимавки процъфтяват - изкуство, гражданско общество, цивилизация всичко деградира до варварщина!И дядо е прав!

176

Vol'Jin

преди 1 година

Ама направо никнат като гъби религиозни сгради , и жилищни кооперации строени с откраднати от местното население пари и които никой няма да купи за да не ви удесетори кражбите ...да си седят празни ...

175

Vol'Jin

преди 1 година

Това параклисчета, църквички към седем християнски вероизповедания, джамии, катедрали ... Молитвени домове ...

174

Vol'Jin

преди 1 година

Че даже води над страни като Бирма дето са храм до храм. Ама построени преди и в течение векове !

173

Vol'Jin

преди 1 година

Ама как така след 45 години пропагандиран атеизъм в Конституцията пише предимно източноправославно население! И как така 30 години по-късно Република България води статистиката по две неща в света - най-бързо измиращо местно население и брой религиозни сгради на човек от населението!

172

Vol'Jin

преди 1 година

Да видим и друго - четворка спатия коз, не кръвопиец ами не знам - играем белот не с по осем карти , ами направо с по 12 ... Колко от новостроените обекти след 1990 носят религиозен характер - във всички градове, големи, средни, малки , столични ...точната бройка ще ви изненада ... Не я знам, но е много над средната за европейските и завоевателни държави. Някой или пере пари чрез религиозни институции, или религиозните институции перат пари ... Като крайният резултат е религиозен лайфстайл

171

Vol'Jin

преди 1 година

Кво ще рече това? Това ще рече, че тия хора идвайки тук нямат никакво намерение да развиват бизнес , да работят предприятия или магазини или продукти - те идват тук да купуват недвижими имоти и да ги ползват за вилни или постоянни местожителство! Те нямат никакво уважение към местното население считайки ги за диваци и прилагайки върху тези диваци законодателство за което в родните им страни ще строят бесилки и ще видят много хора на тях! Толкова за липсата на заселници, конкистадори, кръстоносци

170

Vol'Jin

преди 1 година

Кво ще рече това? Това ще рече, че тия хора идвайки тук нямат никакво намерение да развиват бизнес , да работят предприятия или магазини или продукти - те идват тук да купуват недвижими имоти и да ги ползват за вилни или постоянни местожителство!

169

Анонимен

преди 1 година

Балканите трябва спешно да вземем мерки и да се изолираме от ЕС и Русия! Самодостатъчни сме си, богати земи, всичко имаме и всичко ще ни стигне.

168

Vol'Jin

преди 1 година

Точната бройка на фиктивните компании ли? Ми не съм агенция данъчен надзор ама се носи числото 11280