67

Чудя се

преди 1 година

Неможеше ли така нещо като с кирил и лена да няма дразгиМьже сме

66

Лора

преди 1 година

Корнело,и ти и Радев и целия ви ОФ се стреляте непрекъснато,до като не застреляте и България .Българино колко години ти трябват още,колко избори(това са 4 -те )за 1 год.,че да се опомниш какви ги вършиш Колко?

65

Анонимен

преди 1 година

И защо в държавна фирма трябва да се назначават политически лица. Защото са мега експертите ли? Ако са толко добри ще си имат собствени фирми. И тая ми се тръшка. Нито Радев нито тая не заслужават нищо! Хора не гласувайте за хора дето само за власт се борят и пари. Да дадеш 50 лв на пенсионерите и 50 лева на хората с коли да си се возят не е политика. Това е малоумие. Вадят се пари от *** къде плащат данъци и се дават на тия къде не плащат.

64

Бсп

преди 1 година

На младини сигурно е била секси щом костов я е харесал

63

Мдаа

преди 1 година

Корнелия христо , ген атанасов , баце са си добре тях да не ги мислим да помислиме ще видим ли пролетта всички

62

Велин от Велинград

преди 1 година

Кой крив, кой прав, факт е обаче- Корнела е слънчасала след сгромолясването от властта, и бъдещите проблеми пред нея.

61

ПАЗИ БОЖЕ СЛЯПО ДА

преди 1 година

АЗ ТА НАМЕРИХ, ПЕНСИОНЕРЧЕ И ТЕ НАПРАВИХ ПРЕЗИДЕНТ, ДАЖЕ ТЕ ОЖЕНИХ НАСИЛА! КАКВО МИ СЕ ДУЕШ? ЩЕ ПРАВИШ КАКВОТО ТИ КАЖА АЗ, А НЕ ЖЕНА ТИ ДЕСА! ЯСНО?

60

Анонимен

преди 1 година

С две думи Радев не я уважава тази женица от снимката !

59

Вьзмутен

преди 1 година

Лично ас сьм песимист за бьлгарияСмятам , че ще си спестиш много мька ако си млад и можеш да емигрираш без значение кьде - някой каза преди мен територията е важна без матряла

58

Ива

преди 1 година

Корнело,Корнело,колко е прав Борисов,като каза,че ще се изядете помежду си всичките мераклии за ,,промяната" .Вие сте лишени от елементарна ценностна система пълни Б.о к Л у.ци!.Затова сте озверяли и сте в състояние да затриете България без да ви мигне окото .Народа е озверял ,пълно е с наглеци,мошеници,защото вие му давате този пример Безсрамници,вие сте вредни за България

57

само Възраждане!

преди 1 година

нищо мъжко няма в радев, както в нинова - женско впрочем

56

Анонимен

преди 1 година

Само Румен Гечев е по нагъл от тази кака . Ама нали са от една партия в която наглостта , лъжата и подлостта са издигнати в култ . Докато не бъде потърсена отговорност и хората съсипали България не влязат в затвора , нямаме шанс . В действителност , сме далече от този момент . Все още доносници и агенти на ДС са в елита на политическия ни живот .Дори една проформа забрана за заемана на държавни постове от агенти на ДС не успяха

55

Анонимен

преди 1 година

И ИТН под летвата ,де.За споменатите три не смея да мечтая за това.

54

Анонимен

преди 1 година

Я направо го причакай някъде по коридорите и се разберете като мъже. После да обяснява, че се е спънал и ударил във вратата.

53

Анонимен

преди 1 година

Искрено се надявам на много висока активност на тези избори и минимално възможния процент за ДПС,ДБ и БСП.Не че другите са стока, ама тия са ми много противни.

52

Анонимен

преди 1 година

Който реши, тия лесно ще ги окошари, толкова бели свършиха, че доказателства има, с лопата да ги ринеш. Няма да е арестуване щото много, ама много го искам. А Нинова се оля, много насериозно се взе тая жена. Понатри и носа Радев, ама чак пък комплекси, ще и се. Баш тя го направи президент, друг път. Предложила му е кандидатурата, това е.

51

Чудя се

преди 1 година

Чудя се има ли престъпление в което да не е замесена нинова с костовБалканкар , булгартабак , кремиковциКухите фондове в които бьлгарите загубиха парите си

50

Анонимен

преди 1 година

Колко руснаци умряха заради оръжието ,което изпрати в Украина. Кажи на избирателите си Нинова

49

Путич

преди 1 година

Ще видите газ на кукуво лято..

48

Анонимен

преди 1 година

Ще ви покрием с перушина и ще продължим промяната!