41

Анонимен

преди 1 година

Лесно е. Сегашните поколения там са умни . Работят с Интернет, виждат света , пътуват и комунистите немогат да ги контролират. Сега ще опитат да създадат поколения тиквочи, както са правили преди 89та. Зомбита който са военизирсни и готови да умрат за болшевиките. Жалка картина.

40

Балами...МИРНО!

преди 1 година

Комунистите родината изграждат, комсомолците със тях строят. Пионери, пионери! Славен път ни чака трудов път. Комунисти, комсомолци, пионери сме в един и същи строй.~~~

39

Анонимен

преди 1 година

Когато Нинова каза колко малко деца са се родили в България, това ме разтърси, дори не само българчета, а изобщо като бройка деца, направете нещо по въпроса на спадащата раждаемост и население, създайте и осигурете добре платени работни места в цялата страна, за да не напускат хората и децата държавата!

38

Анонимен

преди 1 година

Комунисти това значеше без богаташи нали? А тея са казали че когато е по-висока има права хехе Царство значеше любов нали когато никой не пречи или завижда / прави я да не го иска (да не може да повярва)/ прави го да не се чувства завършено пред нея (геноцид на мъже капиталисти ( с тяхната завист) които също я искат заради идеала или бащи които я искат за друг по същата линия а преди това са излъгали когато са я приели с тяхното оръжие енергия никога да не си подредя мислите докрай...

37

Анонимен

преди 1 година

Четох, че Русия продава или дава , оръжия на Индия, мисля, че това е може би е грешка на руснаците, особено ако оръжията са модерни.

36

до 31

преди 1 година

Аве нещастен дъртак, аз съм на 55++, но не мисля така. Младите са по правило по-умни от дъртите, иначе щяхме да останем на нивото на маймуните. Фира винаги има - и при млади, и при стари, но общата тенденция е важна.

35

ъъъ

преди 1 година

Пионерчета които със затаен дъх чакат за да заминат на запад

34

ффф

преди 1 година

Джуджака за това ли си прави ботокс, да стане по-красив като красавците Сталин и Ленин...... АХАХАХА

33

ха ха

преди 1 година

Света се движи напред Путин назад

32

Анонимен

преди 1 година

Нацисти, сър! Руски нацисти! Безподобна гадост!

31

Анонимен

преди 1 година

а скаутите какви са бъдещи трапери в сащ

30

Анонимен

преди 1 година

Една държава ако е мразена от младите си отпиши я.

29

Анонимен

преди 1 година

Ако Путин не успее да затрие света може би някое от тия пионерчета ще успее.

28

да

преди 1 година

така се гради вярата и патриотизма в един народ......а нашите пубери ще ги намерите на г-е-й парад или на магистралата! други на терминала и при янките да чистят някой луна парк!

27

Анонимен

преди 1 година

П-кин върви по стъпките на Сталин. Когато одъртее още малко, ще се удави в собствената си урина и никой нама да му се притече на помощ.

26

Анонимен

преди 1 година

До МАЙОРА Има разлика между ДАНС и ДС.

25

МАЙОРА

преди 1 година

До Анонимен 30 В момента раССия е ПЪРВА в Света по употреба на хероин! Този път ще има! ХИ ХИ ХИ

24

Анонимен

преди 1 година

Когато имаше пионери нямаше наркоиани и джентари а сега понеже е ценност на запада е пълно с тези и.ди.о .ти.

23

СвУбудЪтъ

преди 1 година

Друго си е свободата в Западния свят .... Свобода да си избираш от кой пол си .... Свободата да си сменяш половите белези срещу солидна сума ... ДА си сложиш сиси ... или да си резнеш топкитте ... после пак да ги присадиш... и след около година да ги махнеш пак ... Еееех, свободааааа.... Туй не може да се случи в първобитна Раша . Путин е забранил дори свободните Прайдове. Те затова лезбо двойката Тату избяга и дори не мисли да се връща ... Те и нашенските гейчовци затова толкова мразят Путин.

22

МАЙОРА

преди 1 година

До Планета Чалгализацията беше разработка на ДС да опростачи тотално народа в България! ПроZтия русофил се манипулира по-лесно от кремълските папагали Славун, Копейкин, Болен и подобни ПРЕДАТЕЛИ!