12

Анонимен

преди 2 години

Единствената промяна е че бомбардират жилищните квартали на въпросните градове повече тези остановки нямат все още от точните боеприпаси американците ги е страх да не попаднат в руски ръце както стана с около хиляда джавелина

11

Истината

преди 2 години

Тези HIMARS са оборудвани с ракети, способни да поразяват цели на разстояние до 80 км, но потенциално системите могат да поразяват цели до 300 км.В началото на юли секретарят на Съвета за национална сигурност и отбрана Алексий Данилов заяви, че Украйна е получила 9 ракетни системи HIMARS и подобни системи от САЩ и съюзниците, но за контранастъпление са необходими още десетки единици.Министърът на отбраната Алексий Резников е уверен, че западните партньори ще предоставят на Украйна снаряди за ракетни системи HIMARS, способни да поразяват цели на разстояние до 300 километра.

10

нн

преди 2 години

Западът налива масло в огъня. Жалко за Украйна и украйнците, колкото по-дълго продължи войната толкова по-зле ще става за украйнците. Жалко, че не го разбират и да свършва тази глупава война както за Украйна така и за Русия.

9

Истината

преди 2 години

HIMARS вече са унищожили повече от 30 руски военни обекта - Министерство на отбраната. Освен това, Украйна очаква от Lend-Lease много положителен ефект, тъй като Украйна ще може да избира видовете оръжия и военна техника, които ще им трябват в един или друг момент. Джо Байдън на 1 юни обяви предоставянето на нов пакет за помощ за сигурността на Украйна, който включва високомобилни ракетни артилерийски системи HIMARS.

8

Анонимен

преди 2 години

Новите играчки на украинците едва ли ще обърнат хода на войната. Да, ще им позволят да бомбят отдалеч, но руснаците също могат и имат повече пушкала. Само трябва да съхраняват боеприпасите си на повече места и в по-малки количества. Освен това, предполагам че вече са взели мерки да извадят от строя тежкото въоръжение на украинците. Впрочем, през последните 2-3 дни не се е чувало за сериозни взривове на руски боеприпаси. Ползата от химерите ще е колкото от жавелините, байрактарите и гаубиците.

7

Малайзия Еър

преди 2 години

Опитите за доставка на американско оръжие в бивша Украйна, представляват сериозна опасност за сигурността на цяла Европа. Въпрос на време е конфликтът САЩ/РФ да прерасне от локален в глобален.Естествено тикволандия отново е на губещата страна.

6

мак

преди 2 години

До мак. Грешка. Имах предвид да спре да помага.

5

Анонимен

преди 2 години

ами ще трябва да реват за още по прецизни, докато Русия си пробва военната техника в реални условия..

4

мак

преди 2 години

Значи, време е ес да им помага, време е да се спасяват сами. Ще се справят с всичкото оръжие, с което ги засипват от сащ и ес.

3

Анонимен

преди 2 години

Прецизни, прецизни, колко да са прецизни като нямат армия? Доброволците бе са обучени.

2

Обикновен фашизъм

преди 2 години

Промени,това че обстрелват граждански цели в Донецк,училища, болници и тн.

1

Анонимен

преди 2 години

нет рублиь, нет газь. нет газь, нет болгарии, нет мир