36

българин

преди 1 година

Гърците и извиха ръцете и я прекръстиха! ЕС пак се кани да ги прекара,но много трудно ще им се получи този пътен! Колкото и да си малък,имаш някакво достойнство все пак!!

35

Анонимен

преди 1 година

Ако искат тояга, ще си я получат макетата, естествено, че сме им виновни за всичко :)))

34

Анонимен

преди 1 година

Като искат тояфа ще си е получат, но разбира сеще ни обвинят нас за всичко :)))

33

Анонимен

преди 1 година

Интересна ми е позицията на Брюксел и Вашингтон по темата. Докато прилагаха натиск бяха много гласовити по темата, а сега са се изпокрили като мишки. Похвалете "партньора" си де.

32

Анонимен

преди 1 година

Понеже най-верния сателит на Москва в Европа е Сърбия, ЕС трескаво се напъват да вкарат РСМ и Албания в ЕС. Геополитически е интересът. Странното е само, че много се разбързаха. А докато бърза човек прави много грешки.

31

Анонимен

преди 1 година

Макетата за разлика от нас не са безграбначни и си отстояват интересите. Ние клякаме пред всеки и всичко. Евала им, явно не са българи.

30

Анонимен

преди 1 година

Моментът, в който се чудиш дали някой е неграмотен или просто пише на македонски.

29

Анонимен

преди 1 година

Не пишете нищо за за Македония щот е малолетна.

28

Анонимен

преди 1 година

А перлата на македонскио космически флот - Кюриосити, вече търси и центъро на Марс. А за който не знае, Марс е абревиатура на "Македонски астрономически район - север".

27

Като се чете

преди 1 година

тази статия, излиза съобщение за друга "Шарл Мишел обяви подкрепа за Северна Македония". ?!?!? Подкрепят ги за нещо, което те не щат?!?! Нали знаете, как се вари мАкедонска глАва - слагаш в казан вода главата и един камък, вариш, вариш и след като омкне камъкът, главата се вари още половин час. Ботоксчето сега ликува

26

Анонимен

преди 1 година

Като искат бой ще си го получат, мизерни макета :)))

25

Анонимен

преди 1 година

Изглежда БЮРМ са русофили в евроатлантически одежди.

24

до охааа

преди 1 година

как да изгониш малко хора от тяхното посолство, като те нямат въобще посолство в България бе? а това винаги е най-ниската точка на отношения преди война, даже руснаците и украинците си имат посолства все още. Още ли има наивници да вярват, че тези сръбски талибани са ни братя? Това долно сегашно племе във вардаро изби над 1 милион българи, нарича се геноцид по всички правила.

23

до 14

преди 1 година

Интересът на ЕС за влизане на РСМ в ЕС е стратегически. Като цяло интеграцията на Западните Балкани е от стратегически интерес на ЕС, за да запазели сигурността на Балканите. Опасяват се от ЕС, че от РСМ може да възникне напрежение и военен конфликт в Европа, подклаждано от Русия. Общо взето за това ги натискат. Използват ги както използват нас. Ние сме външна граница на ЕС, а с приемането на РСМ ще подсилят двойна външна граница. Стягат се явно за напрежение и конфликти.

22

Анонимен

преди 1 година

Излязоха на яве руските маши в РСМ.

21

Ето ги

преди 1 година

най-големите европейци. И най-древните. И по-по-най. Нали България беше проблемът, нали ние ги спирахме? Западноевропейците не разбираха българската позиция, тепърва предстои да я разберат...

20

апф

преди 1 година

Историците да кажат защо ни мразят толкова!Не случайно!

19

Охаа

преди 1 година

Сега вече БГ не им е печка и пак недоволни и срещу нас и срещу целия ЕС. Нашите както ги наричат братя и сестри въпреки че няма как да са такива. С оглед обидите които се сипят срещу нас. Външно спи ли? По тв даваха как обиждат българите и държавата к това е за пореден път. Да изгоним малко хора от тяхното посолство? Украинския посланик дето разкри информация за наличното ни въоръжение и къде се на намира- нещо? Да го изгоним или съдим за разкриване на държ тайна или действие срещу държавата?не?

18

msm

преди 1 година

Заради шепа хора, повлякла се след национал-фашизирано бращолевене на Мицковски и компания от Ляво, ще страда цяла Македония и съседите й. Сега е момента за силно лидерство в тази държава, която да я откъсне веднъж завинаги от орбитата ни национализма и омразата! В България, въпреки, че сме част от ЕС, държим този тест на всеки 3-4 години!

17

Анонимен

преди 1 година

Македонец бие сина си: А бе, двойка по математика, дека е голема наука разумем. Ама двойка по македонска история дека е две страници не разумем.