39

Dj

преди 1 година

Сори ама украйна остана без 1/4 от армията си. 200 хиляди жертви в украинската армия, заради клоуна Зеленски

38

Анонимен

преди 1 година

Сегодня в Харьковской области состоялось вручение аттестатов о среднем образовании. Глава региональной администрации Виталий Ганчев вручил документы нового образца 25 выпускникам из школ на подконтрольных России районах. На церемонии впервые звучал Гимн Российской Федерации!

37

Анализи за 7клас

преди 1 година

ЛилиПутин нападна Украйна ,защото искат да влязат в НАТО ,сиреч докато не са влезнали ,защото после няма да посмее и резултата е Швеция и Финландия в НАТО по бързата процедура, никой от бившия СССР не ще с Русия факт!

36

Анонимен

преди 1 година

Русия е терористична държава.

35

Анонимен

преди 1 година

До Ео 24 Това го слушахме през Февруари. Оттогава руските нацисти останаха без 1/4 от армията си. :)

34

Анонимен

преди 1 година

Да думнат Кремъл и да се свърши с тази война!

33

70 шпиона вън

преди 1 година

От родината браво Кире поне едно нещо направи като хората!

32

Анонимен

преди 1 година

До Dj Как е чувството да знаеш, че всичко,което говориш, веднага бива класифицирано като работа за един нацистки режим? Целия свят осъжда кремълските нацисти и ще си жив да ги видиш да пълзят пред съдиите от военния трибунал, който ги чака.

31

Ео 24

преди 1 година

Украинците тепърва ще го духат. До 1 септември украйна ще е разполовена. И това е песимистична прогноза, може и до Лвов

30

Анонимен

преди 1 година

Мир няма да има, докато има руски башибозук в Украйна. Украйна ще получи още много оръжия и Путин трябва да проумее, че със сила и насилие не може да налага волята си на цял народ... Никой няма да му позволи да прекроява границите без да се съобразява с международно право...

29

Анонимен

преди 1 година

Четири пет утепани мирисливи руснаци? Путин изби хиляди украинци!! Нещо ъ?

28

Путин как се гледа

преди 1 година

в огледалото сутрин след като знае ,че на всеки десет минути умират хора по негова вина?!!

27

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще Го грезат , щом утин изравнява украински градове , същото да стане и с руски , так е честно

26

Анонимен

преди 1 година

Войната ще свърши много бързо, но преди това Украйна трябва да освободи поне един от трите града Донецк, Луганск или Херсон. Това ще е крах за Русия и дълбоко заспалите руснаци от дивашката путинска пропаганда ще се събудят от робския си сън.

25

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 22 Как е чувството да знаеш, че всичко което говориш веднага бива класифицирано като работа за един нацистки режим? Целия свят осъжда кремълските нацисти и ще си жив да ги видиш да пълзят пред съдиите от военния трибунал, който ги чака. Гледай документални филми за Нюрнб ергския процес - Путин и компания ги чака същото. И НИКОЙ от извършилите престъпления в Украйна руски нацисти няма да се измъкне. Наскоро заловиха един над 100 годишен надзирател от нацистки концлагер.

24

Анонимен

преди 1 година

Повечето руснаци не подкрепят войната и Путин.Познайте кой доби популярност и одобрение през 1999 при войната в Чечня, когато уж чеченците извършиха атентата. Познайте и кой сложи бомбите. Този който сега седи с памперса в бункера цял ден.

23

Dj

преди 1 година

Въобще не ме изненадва, че украинците целенасочено бомбардират цивилни. Те го правят в Донбас от 8 години. И никой не се възмущава. Пълна тишина.

22

Анонимен

преди 1 година

Никой не му дреме, как наричат руските пияници някой си. Украйнците могат да бъдат всякакви в границата на тяхната си държава? Не са минали 1 метър в руска земя. Напротив русия открадна Крим... бе з да получат 1 куршум насреща. После решиха ,че може и цяла Украйна.. Ама направиха гафа на века. Блиц крик , който беше разбит от Украйнскага армия .

21

Киро брейка

преди 1 година

От три деня ,чакам пред руското посолство ,за да изям фекалиите на Митрофанова

20

до 12

преди 1 година

Знаеш ли защо господарите ти са бесни , че България е с НАТО , защото от 18 век са я сложили в списъка на колониите си като Грузия и Армения .И все им се изплъзва.