60

SS

преди 1 година

Идва страшна инфлация ! С всички последствия от това ! След нея прогнозирам ЕС да се разпадне или съществуването му да е под въпрос ! Прогнозирам също соц. протести,и скок на престъпността ! Запасете се с трайна храна лекарства и гориво. Не харчете за глупости ! И се ВЪОРЪЖАВАЙТЕ КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ !

59

До 56

преди 1 година

Румъния дръпнаха рязко напред поради влизането в сила на закон за Лустрация. В Румъния е забранено да влизат в политиката хора виновни за лошия преход. Те дори не могат да са преподаватели в университетите. В България комунистите виновни за трите фалита на България в първите 15г. след 1989г.в момента са министри, те са професори.Пример Румен Гечев два пъти фалирал България е преподавател в университет. Закона за Лустрация спаси Румъния.България трябва да въведе Лустрация и ще дръпне напред.

58

Анонимен

преди 1 година

До 52:Политик не може да си позволява употребата на такива думи.По това се съди какъв умствен багаж има.Представям си ако по телевизията така говори в къщи как нарежда.Каквото и да си говорим прави лошо впечатление.

57

Съвет

преди 1 година

Крушовска селянко, именно Борисов оправи държавата следа вашето комунистическо управление, довело България до национална катастрофа!!! Да, Борисов ! И само той може да ви "оправи " - пак !!! Много от вас ше се изредят скоро при Гешев ! Той вече е определил реда ви за явяване ! Чака ви ! С отворени обятия !

56

Анонимен

преди 1 година

За затвора е, не за трибуна! Наруши решение на НС, като се изметна изуитски, че не знаели какво ще правят Полша с оръжието. А те подписаха общ договор с Украйна за военна помощ. Такива гадове не е имала България.

55

Анонимен

преди 1 година

До невменяемуту говори ... не обиждай нинова!!!

54

АА

преди 1 година

До Гиб Мелсън Знаем те че плещиш глупости, но и да лъжеш?! На едно ниво с румънците никога не сме били, винаги сме ги гонили и то доста зад тях!

53

Гиб Мелсън

преди 1 година

Когато Винету от Банкя пое управлението на България бяхме на едно ниво с румънците. Когато Винету сдаде властта станахме категорично последни след румъниците без капка съмнение кой е последния в ЕС. Сега пак мечтае за власт.

52

Анонимен

преди 1 година

До От 23 до 31 .... предпочитам те да ни управляват защото могат, вместо некадърници които освен за кражби и измами за нищо не стават!!

51

Анонимен

преди 1 година

Като няма хляб да ядат пасти!ДА СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ!ЕЕЕЕЕДО ЕСЕНТА МАЙ ЩЕ СПРЕМ ДА КУПУВАМЕ!ЗИМАТА И ПАРНО НЯМА ДА ПУСКАМЕ!ДА БЛАГОДОРИМ НА ПОСРЕДНИЦИТЕ НА ГОРИВА И ТОК!НИНОВА КАКВА Е ПРЕМИЯТА НА МЪЖА ТИ ОТ ЛУКОЙЛ? АХ КАКВО СТАНА С ЕВТИНИТЕ ДЪРВА? ЛЪЖЦИ И КРАДЦИ!Даже и безсрамно гледат ококорили очите!

50

Анонимен

преди 1 година

Есента по време на бунтовете срещу мафията на Борисов, цените скочиха 200%. И това беше през зимата. Ама си изкара мандата насила. Сега пак са се ю,р,н,а,л,и за власт. А бе няма бе!! Няма власт за мафията герп_дпс

49

До 24

преди 1 година

Извинявайте, но Василев каза това по време на пледоариите по вота на недоверие, когато критикуваше ОПОЗИЦИЯТА, че САБОТИРА гласуването на бюджета и парите по фонда от Европейския съюз и имаше предвид, че БЕДНИТЕ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ ПОДПОМОГНАТИ НАВРЕМЕ, ЗАРАДИ ТОВА, ЧЕ: 1. Трифонов развали коалицията и 2. Герб свали правителството с вота. Така че Василев беше бесен и искаше да каже: вас не ви е грижа за бедните, нали? Е, употреби нецензурна дума, но за да е по-изразителен!

48

Анонимен

преди 1 година

300 млн на месец не е малко.Замазват ни очите как хванали далавера на турската граница,а в същото време правят далавери с оръжията и петрола.На турската граница вече сигурно свои хора са сложили и пак ще има далавера,но за техни хора.

47

От 23 до 31

преди 1 година

Каква му е Лена, българина не го касае. Дразни го заплатата и, която и колкото на програмист? А защо не го дразни корупцията която е синоним на България. Един директор на ЕРП взима 130 000 лв на месец. Корумирани са Слави от Мултигруп, Баце от Банкя-чекмеджето и Глиган Пеевски. Щом предпочитате такива да ви управляват вместо Киро, значи си заслужавате съдбата.

46

Анонимен

преди 1 година

Нинова (който помни ) каза, че реално цената на олиото не може да е над 2,80. Ние каза сме износители на олио. Няма как да стане над 3 лева. Ама стана и почна да ходи.

45

Анонимен

преди 1 година

На Бойко само харизмата му смъква инфлацията с 5%.

44

Анонимен

преди 1 година

С П Е К У Л А

43

Анонимен

преди 1 година

Защо има поскъпване на бензина ли?"Петролът е руски, сибирски. И всичко се изнася. И след това с влакове през Сърбия влиза обратно в България. От всеки литър се краде над лев! И ние го повтаряме вече две седмици. Обаче водещи журналисти сякаш този въпрос не ги интересува. А как ще ги интересува като ни крадат 300 милиона на месец!"

42

Анонимен

преди 1 година

Може да се спре ако сме единни и един месец никой нищо не купува. Ще пуснат храната на половин цена заради срока на годност. Но чревоугодниците имат фикс идея да плющят от сутрин до вечер. Купуват пълни колички с храна. Всичко зависи от нас.

41

Анонимен

преди 1 година

При Борисов цените скочиха есента на бунтовете срещу мафията му с 200%>>>ти в коя държава живееш?