25

Анонимен

преди 2 години

Тия па сме.шници , големите националисти и родолюбци половината им население някакви гну.сни шиптери , я да го дуфате бе, крив макарон за вас.

24

Анонимен

преди 2 години

За България и съседите ни е добре Македония да е и в НАТО, и в ЕС, защото това реже пипалата на рашисткото влияние там. Проблемът е, че именно това влияние се е окопало на ръководни позиции и е малко на кантар ситуацията - дали влизането ще помогне на Македония или ще навреди на ЕС... За цялата им реторика на омразата няма дори да говоря - те си следват рашистката реторика - всички са зли, всички ще ги бомбардираме и избием, а ние сме ангели и жертви, и вечно неразбрани.

23

Анонимен

преди 2 години

Обединение на двете части на България!

22

Gogo

преди 2 години

Е що подписахте договора за добросъседство като сега не искате да го спазвате бе макета ?? :) големи образи сте вие, личи си, че сте си чиста проба българи, само остава в конституцията да си го впишете! От нас да мине Османи-то може да не се пише българин, да видите, че сме добри хора!

21

Анонимен

преди 2 години

Наш Киро е толкова слабохарактерен,затова и тоя както и украинците си позволяват да ни се качват на главата

20

Анонимен

преди 2 години

Ееее голяма работа , ако не са член на ЕС . Брюксел като иска да им даде всички привилеги на страните членки . В замяна - ще им слугуват , колкото време е нужно . Така хем вълкът ще е сит и агънцето - цяло

19

Анонимен

преди 2 години

Да се "българизира" човек значи да се тъпизира. Това е ужас!

18

преди 2 години

Кире да каже,че няма да има преговори докато освен че ще впишат българите в конституцията,но и ще пренапишат учебниците по история.До тогава няма какво да говорим с тия вредни сърбомани.А не някакъв си мицкоски да има нахалството да изисква неща от България.Докато не им уврат главите,че не е само вписването на българите най-важно а подмяната на историята и кражбата на исторически личности също,няма да помиришат ЕС.Това значи никога ако така са решили.

17

Какво

преди 2 години

"ултра-асимилаторско" има в това да спазвате договор, който доброволно сте подписали и да четете историята по почтен начин???

16

Значи

преди 2 години

не разбирам-цяла Южна Америка официалния език е испански, като там само индианци и е вписан испанския, а в Македония се говори *** и пак не та не. Никога Македония в ЕС

15

Анонимен

преди 2 години

Kолкото си по-добър с някого, толкова повече ти се качва на главата. Подарихме им танкове, ваксини, винаги са били послушното дете, винаги от нас да мине - какъв е резултата?! Качиха ни се на главата!

14

Анонимен

преди 2 години

Като се македонизирахте и станахте членове на СФРЮ-то не ревахте ,а сега ревете .Самуил е български цар ,наследниците му са се самоопределили като българи .Точка .

13

Анонимен

преди 2 години

Дядо му е бил Мицков, баща му МицковСКИ, този вече е махнал В-то. Най-върлите сърбомани са с фамилия като на този - МицкоСКИ.

12

Анонимен

преди 2 години

Защо не се дръввчиха така на Гърция, а се двъррчат така на нас?!

11

анти-ватник

преди 2 години

Трябва ви една десърбизация и дерусификация първо, пък после ще мислите за ЕС!

10

Анонимен

преди 2 години

Много точно си разбрал, българино.

9

Анонимен

преди 2 години

За НАТО беше друга БЮРМ а сега е вече северна Македония но и РСМ има претенции за малцинство в бг на ОМО Илинден. Има вече и македонска църква която взема Охрицката патриаршия. Така че и в РСМ доста се промениха, а РСМ се отказа от историческата комисия след НАТО. Като РСМ променя позицията си и ние променяме,

8

Аз

преди 2 години

ЕС може съвсем спокойно да съществува без "държава" с население колкото един сравнително голям град.

7

най-много

преди 2 години

Ставате член на африканският съюз !!!!

6

Анонимен

преди 2 години

На ксенофобите и националистите в Македония все националисти им се привиждат. Принципът "крадецът вика дръжте крадеца" винаги е в сила, когато си руска пионка - винаги другите са виновни за това, което ти самият правиш. Примери: русия била нападната (но реално тя нападна); русия говори за нацизъм (но самата тя провежда геноцид над украинците); русия говори за независимост на ДНР/ЛНР (но иска да гласува премахването на независимостта на Литва). Същото и с Македония - все другите виновни.