101

Бай Лазар

преди 2 години

Кире, радвай се, че само ви плюят, че ако ви почнат с камъните няма да се добереш до Канада. Жена ти се оказа по-голям мъж от теб, като сви сърмите на лудото Ленче.

100

Анонимен

преди 2 години

Хора, обърнете внимание на снимката в дясно, където се вижда една пътека! Вижте, там няма нито една тиквичка! Не казвам, че няма поражения, но е странно как там няма нито една тиквичка. Освен това се вижда много цвят. Това жълтото е цвят на тиквички. Как става така, че толкова тиквички са прелетяли на пътят, по който минава Киро не е ясно. Да не би някой да е замерял Петков с тиквички? Или имат крака?

99

Анонимен

преди 2 години

Явно Бокича е платил да се коментира под тази новина. Или има много пр0ст народ. Какви лентички е режел - ти знаеш ли, че от парите за пътища до 60% са открадвани. А за дълга някой пишеше - да провери и Боко колко е изтеглил. И не само изтеглил, а и колко е завличана държавата от разни близки фирми, бизнесмени и т.н. Примери много. Не харесвам сегашните, ама се надявам предишните да не се върнат.

98

Анонимен

преди 2 години

Абе ти кажи с 8-те милиарда какво станва. Остави го Борисов какво говори. Къде са 8-те милиарда???

97

Анонимен

преди 2 години

Нито охрана, нито кевларени одеала ще ви спасят от народа. На есен с камъни ще ви изчагъркат, Киро. Вие сте нагли аматьори. С кредити ще плащате пенсиите на хората. Къде са парите, Кирчо? Нали уж предишните крадели по 8 милиарда на година. Щом е имало 8 милиарда за крадене, кажете къде са сега тези 8 милиарда! Лъжите ви лъснаха. Кириле, ти си поразен от Синдрома на Пинокио. Срама нямаш.

96

шайтан

преди 2 години

Борисов нищо не направи и с корумпираният чиновник Жоро Георгиев, който е началник в ДФЗ-Пловдив.

95

Анонимен

преди 2 години

Сега погледнах снимката. Тиквички, разхвърляни на черен път между нивя.

94

Ghost

преди 2 години

И да тичате срещу Борисов, пак няма да го стигнете. Това е реално проблемът на Радев,ПП,ИТН(Трифонов),ББ и БСП :)

93

БСП ПП ИТН ДБ ПАТЕНТ

преди 2 години

БОЙКО КУПИЛ ПАЛАТКИ ДА ЗАСЕЛВА ГЕРБ НА ОРЛОВ ГРАД И ДА БЛОКИРА ДВИЖЕНИЕТО? КУПИЛ И ОЩЕ МАШИНИ, ДА ИМА! ПОРЪЧАЛ БЕСИЛО И КОВЧЕЗИ, СЪЩО ТАКА СЛАМА - ДА Я ПАЛЯТ, ЯЙЦА, ДОМАТИ, РИБА, УШИ ЗА ДА ГИ ХВЪРЛЯТ И РАЗЧИТАЛИ РАДЕВ ДА ИЗЛЕЗЕ И ДА РАЗМАХА ЮМРУЧЕ! ПРОДЪЛЖАВАМЕ ПРОМЯНА ДРУГАРИ. ТАКА СЕ ПРАВЯТ УСПЕШНИ ИЗБОРИ ЕТАЛОН НА ДЕМОКРАЦИЯТА.

92

Пепи

преди 2 години

Дали има мафиозка група решава Съдът.Не решава Кирчо.***

91

Анонимен

преди 2 години

"Държавата ще обезщети" ... е като "Ще санираме безплатно". Пък и какво ще обезщетява държвата, колко, на база какво, и на кого ще дава? Застрахователите за какво са? Противоградните ракети за какво ги ползваме?

90

Анонимен

преди 2 години

Бокича всяка седмица режеше лентички на магистрали, булеварди и спортни зали. Киро всеки ден лъже по много и инфлацията е хипер.

89

До 90

преди 2 години

И подобниПрепоръчвам да проверите колко сме зъдлъжнели. Ние ще ги плащаме, а други ще са по света.

88

Хан Тервел

преди 2 години

Щом той НЕ би могъл на ваше място да направи повече, тогава вие защо го сменихте????

87

роналдиньо

преди 2 години

След някоя друга година ще свърши откраднатото от гербехрастите. Тогава какъв вой ще започне...

86

Анонимен

преди 2 години

Инфлацията винаги ни е била по-висока от тази на страните в Западна Европа. И да - провалят се, ама ако беше Боко положението ако не същото, то би било и по-зле. В период на световен икономически растеж той ни закопа яко на дъното, ама овчиците му се вързвате на популистките глупости и ги разпространявате и вие.

85

Тихомир

преди 2 години

Само аз ли виждам "убити от градушката" зеленчуци НО САМО на пътя, не и в лехите, където би трябвало да бъдат????? И Кирето с ботуши, а пича до него с къси *** и еспадрили - безценно.

84

Анонимен

преди 2 години

До Живеещ в САЩ Стой си в САЩ и не се бъркай в нашите работи ! То, като гледам и бай Данчо,дето си го избраха....май има и друг вирус ,дето поразява повече от Коивида.

83

Данъкоплатец

преди 2 години

"държавата ще обезщети" означава, че от данъците на хората ще се плати на пишман земеделците, които са пропуснали да си направят застраховки. Ама то и аз ако бях земеделец и държавата ме обезщетява, ако нещо стане, от къв зор ще плащам застраховки?!

82

Анонимен

преди 2 години

Естествено, че не би могъл. И ти, и той сте лакеи на американците. Каквото ви кажат - това правите. Ако ви наредят да унищожите с ракети държавата - няма и да се замислите. Сега пак я унищожавате, но с антидържавното си управление и антинародните решения, които вземате.