95

Анонимен

преди 2 години

До западен крив свят ""западна демокрация" - помпозно наименование на западна автокрация, да гали ушичките на преданните зомби-прокламатори" Човек кланящ се на диктатор като Путин няма и бегла представа от политически концепции. Той има само лична привързаност към господаря си. Това е нещото, което определя мирогледа му, не знания. Даже господаря му го насърчава да си остане неграмотен.

94

Анонимен

преди 2 години

Русия създаде нормално съвместно съществуване на руската християнска държавност с руския Ислям, нещо което на запад го няма. Когато на запад чуят вик "Аллах акбар" изпадат в ужас. Когато в бомбоубежищата на Мариупол чуваха викове "Аллах акбар" започваха да се кръстят и казваха - "слава Богу, спасени сме, руснаците идват". Това вбесява западняците.

93

Анонимен

преди 2 години

Явно пропагандата там не се е променила от времето на СССР - лошите капиталисти от Запада, които ни карат да правим такива неща, каквито всъщност не искаме. Както и да се променя Русия, тя си остава СССР.

92

Анонимен

преди 2 години

Русия е държава на ислямисти! Приказките за славянското братство са измишльотини с цел заграбване на териториите в Европа, населени със славянски народи, в ареала на руската империя. С такава цел е изопачена цялата история на България! Руските империалистически мераци се преследват неуморно! От нас зависи дали ще се опазим!

91

Руски загадки

преди 2 години

До западен крив свят "ългосрочна политика за отстраняване на населението от природните блага на даден район които трябва да послужат на "западната демокрация"" Интересно защо хората на местата където уж се случва това, живеят ЗНАЧИТЕЛНО по-добре от страни управлявани от такива като Путин? Той нали не "отстранява населението от природните блага на техните райони". А Русия е най-богатата на природни блага държава в света, следователно там хората би трябвало да живеят най-добре.Защо това не е така?

90

Кремълски цинизъм

преди 2 години

Забелязвате ли, как болните мозъци от Кремъл говорят за Щатите и Запада, като изобщо не се интересуват какво мислят самите украинци? Една 40 милионна нация не иска да чуе за военно-престъпника Путин! Мариупол и други бяха рускоговорящи градове, но бяха смазани ,защото не харесвали психопата от Кремъл ? Изперкала работа!

89

:)

преди 2 години

Тези от ден на ден звучат все повече като Северна Кореа.

88

432

преди 2 години

До западен крив свят. В западния свят се живее най добре. Дори руските *** трудно го отричат. Децата на всичките руски феодали са на запад. Що не учат и живеят в Магадан.

87

Е т'ва е истина

преди 2 години

Лавров фактически се е самопоканил на посещение в Белград

86

Анонимен

преди 2 години

До 90 8 години фашистка Русия финансира сепаратистите в Донбас, които използваха цивилните там, като.... жив щит срещу украинската армия,(3 000 цивилни жертви и 10 000 ликвидирани проруски бандити... ) която се опитваше да си върне контрола в Донецк и Луганск. Кремълският пcиxoпат спря 11 опита на ООН да изпрати миротворци и нарочно изчакваше момента след Олимпиадата в Китай за да нападне вероломно Украйна. Това са фактите, за разлика от руските лъжи за предисторията на руското нападение.

85

321

преди 2 години

До Анонимен 90. Няма договор за неразширение на НАТО. И тия жертви в Донбас всеки ден ги увеличавате. Жертвите, които са в резултат от руската намеса в Донбас са около 12 000 - като тази цифра е и от двете страни и са предимно военни.

84

Анонимен

преди 2 години

Япония преди атомните бомби преживя над 70 ужасяващи американски бомбардировки над цивилно население, много по страшни които покриваха с килим от бомби градовете. Бобмардировката над Токио е най-кървавата в човешкат история. Японците изобщо не са се впечатлили от атомните бомби защото са знаели че САЩ нямат много такива бомби. Бомбите бяха пуснати не за Япония, ами за Русия, за да направят Сталин по сговорчив при преговорите. Япония се предаде не заради бомбите или САЩ, а след манджурската операция, където Русия разгроми Квантунската армия.

83

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 90 "Нарушаването от САЩ на договора за неразпространение на НАТО на изток след обединението на Германия" Я цитирай кой е този договор и кога е подписан. Конкретно.

82

Пушкин

преди 2 години

До западен крив свят ""(руския) народ който не признава човешкото достойнство, не признава...нито свободния човек, нито свободната мисъл"

81

Анонимен

преди 2 години

И еврото умира, и долара умира, и зелената сделка умря, и защитата на планетата от климатичните промени умря. Остава само гладното и студено бъдеще за ЕС в прекрасния нов зелен свят. Впрочем какво става с Грета, къде я дянаха?

80

132

преди 2 години

До Анонимен 83= Чети повече преди да коментираш. Русия губи ПСВ, губи руско японската вайна и губи няколко от кримските войни. За тия се сещам, сигурно има и други.

79

Анонимен

преди 2 години

Две са причините за конфликта:1. Нарушаването от САЩ на договора за неразпространение на НАТО на изток след обединението на Германия и заплахата за националната сигурност на Русия. Там е червената линия.2. Геноцидът над руснаците в Донбас - 28 000 души, убити от киевските неонацисти за 8 г.

78

Анонимен

преди 2 години

Никой диктатор и агресор досега не е успял във война срещу коалиция от свободни държави... Това трябва да запомните русофили жалки!

77

Анонимен

преди 2 години

Денафикацията на Бандерия върви по план.

76

Анонимен

преди 2 години

Путин освободи Европа от се коронавируса и от фашизма. Слава!