58

Анонимен

преди 2 години

За всеки случай не е превърнал държавата си арабоафриканско гето.

57

Анонимен

преди 2 години

Дай бабобаобао дай бабо гледай си бабата бе, а да и африканските градове.

56

Руснак

преди 2 години

До Нет Рубля, Нет ГазьВлажни сънища, глад и студ може да има само в Африка. Очакват се 2-3 милиона руснаци да останат без доходи, които хранят още поне толкова. Освен ако в Русия храната и газта не станат безплатни, ги чакат тежки времена руснаците, че в магазина сиренето е с пари.

55

Анонимен

преди 2 години

"Ако Путин оживее, разбира се, ще види как Украйна става член на НАТО. Ако не, тогава неговият наследник ще види това.Това са неща, които не могат да бъдат спрени, защото не може да се забрани на хора да бъдат свободни. Това не се вписва в главата на Москва, защото там понятията свобода, достойнство, чест не съществуват, Владимир Охризко

54

Анонимен

преди 2 години

Никой не иска да преговаря с Путин, той е убиец

53

Анонимен

преди 2 години

Какво чакат украинските мъже та не изколят тая руска папплач от убийци на жени и деца

52

Така е - грешка!

преди 2 години

Путин допусна западното раково образувание на нацизма да се разпространи из цяла Украйна. Трябваше да се действа по-рано!

51

Анонимен

преди 2 години

Същото беше и с Хитлер, допусна историческа грешка. Но когато боевете спряха, Германия не трябваше да бъде унижена и разделена, а да се проправи път с дипломатически средства.

50

До тя

преди 2 години

От 20-те милиона жертви от войната (не броим 40-те милиона ,които Сталин очисти след това) само в първите четири месеца от войната жертвите са 4,8 милиона. Дори германските генерали са се възмущаваме как може да се жертва така жива сила. Немците са напредвали с танкове пехотата въоръжена с картечници и автомати а срещу тях Сталин е изпращал конници със саби и винтовки от първата световна война като е имало една винтовка на трима души.

49

Анонимен

преди 2 години

Рано или късно ще им срат доставките на чеченски петрол и азерски газ, ще се обърнат към други доставки Запада, както го правеше през Студената война :))) Путин не знам дали е болен, но определено вкара сънародниците си в голяма беля :))) Едно е да воюваш и да спечелиш дадена битка, друго е светът да е срещу теб :)

48

Анонимен

преди 2 години

Макарон е кукличка на конци и по добре да си трае !

47

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е да изгоним руското посолство. Такава държава не съществува в дипломатичния свят

46

Нет Рубля, Нет Газь

преди 2 години

"Григорова: Есента наистина се очертава тежка" - това е нищо, чакайте Зимата след 5 месеца като удари, тогава ще видите какво е Смъртност, щото КОВИД 0.01% Смъртност, но Глад и Студ 100% Смъртност - при това Доказало се през Вековете, а не Хипотетично като КОВИД!

45

До тpoлчо

преди 2 години

...Медведев: "В конечном...пиши на някакъв разбираем език ***,туй да не ти е някакъв монголски форум!

44

Хаха

преди 2 години

...Страните от западния свят рано или късно ще трябва да преговарят с Москва, тъй като...До тука щетите които е нанесла раша се оценяват на над 1 трилион долара. Тези пари раша не само ще ги плаща в продължение на много години,ами и жужето или това което е останало от него и кликата му кгб-ци ще търкат наровете в затвора до живот. Скоро ще има нов нюрнбергски процес...

43

тя

преди 2 години

Рукнаците дадоха много жертви в началото на ВО , защото се въздържаха да стрелят срещу укрите , но те безмилостно ги убиваха ! Ето ,че те убиват западни журналисти , всеки който им падне - безмилостни са !

42

рибока

преди 2 години

След като сложиха санкция на фигуристката е ясно,че ходи с 30 години по-млади от него и във Франция не би спечелил колкото и Мари льо Пен,за да бъде на балотаж с Макрон.

41

Анонимен

преди 2 години

Медведев: "В конечном счете это грозит Украине отказ договариваться по сути одним: утратой национального суверенитета. Это абсолютно очевидно, и власти в Киеве должны это понимать. И принимать эти решения о том, чтобы продолжать переговоры или отказываться от них, немножко пораскинув мозгами. Не под влиянием кокаина или иных стимуляторов, которые там используются, а именно на трезвую голову"

40

Анонимен

преди 2 години

Прав е франсето, дори да завземе Украйна, това ще остане като белег за руснаците :) Да водиш война през 21 век в Европа си е един вид лудост :)) Това не е Африка или Азия, това е Европа, от там са тръгнали 2-те световни войни :)

39

Fukrssa

преди 2 години

Малко му остана на руския башибозук да напредва, скоро ще бягат като мишки!