15

Анонимен

преди 2 години

Вовата ще ги смаже

14

Никой

преди 2 години

детска градина

13

Дишайте си лепилото

преди 2 години

сънувайте си че сме някакъв фактор и не се занимавайте да разсъждавате. Зеленяка и той е разчертал чертиците и шмърка като прахосмук. Че всеки ден може да му е последен. Бай Вова скоро ще им сцепи наци-нарко-комунката в Киев.

12

По болниците шмъркат

преди 2 години

Азовците ходят по болниците да им шмъркат аспириннЯ. На болните деца изшмъркаха лекарствата. После стрелят от болничните стаи в дивашко опиянение. Накрая като изядат ракетите, се чудим що болниците били обстрелвани.

11

Чува се че

преди 2 години

за 9ти Май над Киев и над катакомбите в Азовстал САЩ хвърляли първо качество кока. Специално от на Байдън младши, запасите. За Укритата да се нашмъркотят като за последно и да посънуват, че и те някога нещо са победили.

10

Анонимен

преди 2 години

До сина - прочети Ботев, Левски, Стоянов, Бенковски, Раковски - да видиш какво са писали за твоите "спасители" и колко са ги "обичали"... Аман от промити мозъци. Едва изкарали 3-ка по история и литература, но първи да пишат глупости в коментарите..

9

На чертожната дъска

преди 2 години

На чертожната дъска корумпираният нарко-клоун чертае ли чертае дебели бели черти и си цикли мозъка. А с малкото останали му неврони вече е решил да съчини и нова история. В Украйна живеят Пух, Йори, Прасчо, пият кока кола и прегърнати пеят антинацистки песни. И така е било от незапомнени времена. Друга такава розова и антинацистка страна няма на света.

8

Анонимен

преди 2 години

Путин не бил предоставил дпказателства за твърденията си. Щото западът го прави всеки път нали??? Кое не разбрахте? С Днем Победы!

7

Анонимен

преди 2 години

ВМЕСТО ДА ПИШЕТЕ ЛЪЖИ И ГЬОБЕЛСОВА ПРОПАГАНДА, ВЛЕЗТЕ В ТУБАТА И ВИЖТЕ ИЗКАЗВАНИЯТА НА ОБИКНОВЕНИТЕ ЖИТЕЛИ НА УКРАЙНА, ВСИЧКИ МРАЗЯТ КИЕВСКАТА ВЛАСТ И СЕ СТРАХУВАТ ОТ НЕЯ - И УКРАИНЦИ И РУСНАЦИ И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ХОРА В УКРАЙНА! ЗЕЛЕНСКИ НЯМА НИКАКВА ПОДКРЕПА,НИТО ВЪТРЕШНА ,НИТО ВЪНШНА, НАРОДА НА УКРАЙНА ГО МРАЗИ!

6

Анонимен

преди 2 години

Е, чак пък да се страхуват ... На вменяемите хора - Честит Ден на Европа, на останалите - честит Ден на Позора!

5

Ще се разхвърчат

преди 2 години

скоро Кинжали и Сармати ми се струва.

4

Раздавайте им коката

преди 2 години

и да се впускат в боя. Няма да се плащат.

3

сина

преди 2 години

стига с тия "руски окупатори" бе, вие ни вземате за големи будали. Както македонците разправят, че българите били окупатиро, толко са окупатори и руснаците. Руската армия спасява рускоезичното население от терористичните групировки, подпомагани от САЩ, ЕС и ускраинската държава, като АЗОВ и други. Това е простата истина. А главния виновник е зеленото продажно човече - да гние дано!!!

2

Истината

преди 2 години

Украинците са смешни продажници.

1

само питам

преди 2 години

Нали БиБиСи и Британското разузнаване говорят за тежки загуби на руската армия всеки ден, на кой да верваме )))? Честит Ден на Победата!