524

Анонимен

преди 2 години

Абе истината е, че това правителство свърши работата на всички досегашни, които мотаеха въпроса с диверсификацията и зависимостта ни от русия, сега ще е малко тегаво за някои тарикати които никога не са " готови"! Това е положението- по трудният начин, но няма драма!

523

Анонимен

преди 2 години

Е да ама от любимото на българите немско радио, да не му споменавам заради рекламата, радио, казва, че българското правителство едва сега започва да търси алтернативи! Кой е прав или деугояче казано кой къже? Щом българското правителство е подготвено, какъв е проблема да се съобщи решението! Да знаят всички!

522

Право в целта

преди 2 години

Безспорно е, че Трапчинко и Кокорчо са подготвени да изпълнят всяко нареждане на Херо Мустафа и ФАЩ и да докарат българския народ до кофите за смет!

521

Анонимен

преди 2 години

Кириле вие трябва да сте осъдени, за престъпление срещу нацията. САЩ, не могат да ни определят, от кой да си купуваме ресурсите. Вие сте национални предатели.

520

Бай Пешо

преди 2 години

Кире, за какво си готов бре? Ти ли ще ни покриеш по-високите ценина газ скоро нефт, после ток. Или искаш да ни върнеш в каменната ера.

519

Анонимен

преди 2 години

Журналистите вместо да чакат тоя или някой от хората му да кажат нещо по - добре да отидат до посолтвото на САЩ и да попитат мустафато кога ще ни разрешат да си плащаме в рубли. Да знаем колко време ще продължи експеримента.

518

Просто Киро пропада!

преди 2 години

Това беше дъното!Не може 22държави от ЕС да са прочели Директивата на ЕС да са открили сметки в ГазпромБанк за привеждане на доларите или евро в каквото плащат и да са отговорили на условието да получават газ а Просто Киро и министъра му Кеша да чакат някой друг да им открие сметка.Да явно далаверата вече е направена за внос на Двойно или Тройно по високи цени на газа и ПЕЧАЛБА за няколко месеца на Кръга около Кокорчо а Просто Кирро навярно е само краен получател на КОМИСИОННАТА.Пладнешки ГРАБЕЖ

517

Анонимен

преди 2 години

БРАВО И АВСТРИЯ Е ОТКАЗАЛА ДА ПЛАЩА В РУБЛИ! БРАВО!

516

до598

преди 2 години

До Анонимен, така се ликвидира като има от къде да плащаш(за по скъп), а ние и така сме на кредити глу.ако, разликата кой ще я плати

515

Анонимен

преди 2 години

Стига се плюли по форумите.Да се вдигаме и да ги изселим направо от държавата тези продажници.

514

Анонимен

преди 2 години

Стига паникьорство, газ има и ще има и без русия! Така се ликвидира зависимост- решително с един замах режеш от корен!

513

филм

преди 2 години

Това е шантаж каза мускитара Киро, сивият кардинал Путин като бъде свален газа ни ще поевтинее....във финалната сцена прави вятър на другите мускитари от сащ, великобритания и канада, за малко втечнен газ

512

НЯКОЙ

преди 2 години

Нашият няма да се подава на шантаж, а австрийците се поддават и ще плащат в рубли. Да ама в Австрия мислят за хората и бизнеса, а в България мислят за ЕС и САЩ.

511

Анонимен

преди 2 години

до 592 Перко -на теб само коментари ти трият,а на мен хем трият хем ме блокират за 24 часа.

510

Анонимен

преди 2 години

от 22 държави на ес на българия спряха не говорим за полша , какво не направи българия и какво скри киро , комисионерите потриват ръце и газът от чирен беше продаден 2 ия ден на войната , това не е некомпетентност а мошеническа схема

509

г

преди 2 години

Взимай си гела и мустакатата манекенка и се махайте завинаги от Родината ни.

508

Анонимен

преди 2 години

Защо не се взимат никакви мерки за оставката на това провалено и неадекватно правителство? Трябва да се изринат до основи всички новоназначени подопечни на чужденците които ни управляват

507

Гиб Мелсън

преди 2 години

Дарителска кампания "Да дарим Киро на Украйна". Идеята е като го подарим на украинците, той там в Украйна да започне да събира по една заплата от украинците и да ни ги пращат парите тук поне да си оправим малко образованието, здравеопазването и пътищата.

506

Империята на Zлото

преди 2 години

Е заплаха за цялото човечество и трябва да бъде унищожена. А руснаците да се изолират и подложат на депутинизация. И едва когато се излекуват от имперския бацил и манията за величие и станат нормални хора да бъдат допуснати до цивилизования свят.

505

xoxo

преди 2 години

Тук имаше някакъв коментар ,че на 1000 км ги стреляли,умирали деца и тнт.Да,на война умират цивилните.Но за тази война освен руското,вина имат поне две украински правителства ,както и американски.Така че моля вината да не я прехвърляте на българите или останалите обикновени граждани от Европа.Но за сметка на това сега всички ще плащаме скъпо и прескъпо.