122

Анонимен

преди 2 години

От Лукял, как от къде ?!България е в ЕС но не може да не е лоялна на Русия.Иначе , ще се разсърди батко.

121

До"смятащият&qu

преди 2 години

Акцизът и ДДС са ясни,обясни откъде идва цената 1.723 на литър, при цени на барел петрол сорт Урал от 77.54 долара за барел, справка 18.04.2022 година?

120

Ямболски цървул

преди 2 години

Костадин " Копейкин" ще възроди България.ВЪЗРАЖДАНЕ!

119

Анонимен

преди 2 години

Кире тия глупости сме ги слушали и от Баце, ти ми обясни защо 2008 при цена петрола от над 140$ цената на бензина беше под 2,80 а сега е над 3 лв. или взимаш нужните мерки или се умиташ, шикалкавения от сорта ала Банкяски тарикат, неща

118

Красимир

преди 2 години

А какви са заплатите господин ПРЕМИЕР?

117

Аз промяната

преди 2 години

Киро ДА питам Кокорчо течовете спря ли ги и къде са онези 8 милиарда течове защо не сме по богати Киро Кокорчо защо къде са 8 милиарда течове Лъжци ГрабителиРазрушихте държавицата ни Оставка

116

Анонимен

преди 2 години

Киро, какво стана с завода за колите Бре? Заработи ли ??

115

Анонимен

преди 2 години

Как с пръти. Това е Промяната....Сега ще изпълзи от някъде и компетенцията на Отровното трио+Мая . Отново ще се навдигнат и изпълзят позабравените познайници, защото какво ?!?Идват нови избори!

114

Анонимен

преди 2 години

Нахилена мишкоо,нали ще наказваме Русия,защо тогава нейната рафинерия,която преработва нейният петрол,чийто цени са по ниски с около 30 % от петрол Брент ни дерее с такива цени на горивата?Кажи бе мишкооо?

113

Моряк от кораба

преди 2 години

Премиера ни поздрави, радва се че сме пристигнали. Каза, че са работили за нашето евакуирани, но накрая ние тръгнахме сами и ни извадиха от ДНР. Всеки сам да си прави изводите на какъв етап и кога са се свързали, кой какво е ръководил, не знам, разказаха спасените моряци за качването на Кирил Петков на борда на самолета вчера.

112

Анонимен

преди 2 години

Нали от акциз и данък се пълни бюджета!За тези които не могат да смятат - цена на едно бензин 1,723, акциз 0,71 + ДДС 0,486 за литър от 19.4.2022

111

Анонимен

преди 2 години

Имаме най-ниските високи цени и най-високите ниски заплати. Благодарим ти, Киро, че ни накара да се чувстваме отново млади - ти ни върна в първи клас.

110

Истукан

преди 2 години

Според Кирил Петков цените са най-ниските в ЕС и едва ли не България е в разцвет и няма инфлация, а има дефлация. Жалко, че го избраха машините, а не народа. Спечели по нечестен и несправедлив начин. Имаше далавера след поредицата от предсрочни избори.

109

Гогич

преди 2 години

С най-ниски цени на торивата в ЕС, щото сме с най-ниските акцизи в ЕС - запомни го, просто Кирчо!!! И кажи защо расте цената на бензина, щом като повече от месец петрола се движи в рамките на 98-108 долара за барел??? Защо в БГ скача, след като няма увеличение на международните пазари????

108

Thrax

преди 2 години

До Златка 3000 лв. е минималната заплата в Западна Европа, първо ми кажи колко процента германци в Германия, примерно, са на МРЗ и колко процента българи в България, та чак тогава ме питай за данъци, пък квартири в чужбина не ме интересуват аз съм си в България, ти кажи явно си по-запозната.

107

Татко Карло

преди 2 години

Пинокио, не искам с тая крива уста да лъжеш. Най-ниски били смoтaняk, нали заплатите щяхте да вдигнете , стандарта , а какво стана? Вдигнахте всички цени , а доходите останаха непроменени. Да отиваш там откъдето си излязъл и никога повече да не идваш тук.

106

Аз промяната

преди 2 години

КИРО ВЕРНО ЛИ СИ ВДИГНАЛ ФАЛКОНА ОТ СОФИЯ ДО ВАРНА И СИ СЕ ПРИКАЧИЛ НА САМОЛЕТА С МОРЯЦИТЕ МЕНТЕ МЕСИЯ КИРО КИРО

105

гост

преди 2 години

ЕСТЕСТВЕНО , ЧЕ ЛЪЖЕ . ТОЙ СИ ГО ЗНАЕ . ВЯРВАТЕ ЛИ КАКВО НАХАЛСТВО , УКРАИНСКИЯ МИНИСТЪР В МОМЕНТА ДА ИСКА ДА СПЕМ ГАЗА И ПЕТРОЛА ОТ РУСИЯ . ВИЕ ЛУДИ ЛИ СТЕ . ОРБАН И ЕРДОГАН КАЗАХА , ЧЕ НЯМА ДА ИЗЛОЖАТ СЪНАРОДНИЦИТЕ СИ В МИЗЕРИЯ , СТУД И НЕМОТИЯ ЗАРАДИ АЗОВСКИТЕ ФАШИСТИ ОТ УКРАЙНА .

104

Анонимен

преди 2 години

Само ще Ви обърна внимание, че цените на стоките обърнати в лева във Ф.Р.Германия са наполивина на нашите. Всичко хубаво. Спете спокойно деца.

103

Човек с чувства

преди 2 години

Хората, които са поробили Българската нация, всъщност ако се смятат за хора, трябва да направят така че българската нация да се оправи истински в позитивен вариант и смисъл ! Щом като мен ме мислите за болен, ми добре, аз няма да оправя живота на тази нация щом като не ме искате ! Съжалявам !