61

До Хора

преди 2 години

Не Русия е целта, а Китай.

60

защо

преди 2 години

"... украинските военни отблъскват атаките на руските войски, криейки се в подземни тунели и бункери." Би ли могъл някой да ми разясни това изречение? Благодаря.

59

Хора

преди 2 години

Сащ воюва с Русия до последният Украйнец......Румънец,Българин,Чех и тн.събудете се

58

Клоунът Зеленски

преди 2 години

Зеленски разиграва с фейкове европейските политици като марионетки, а те му се връзват. Но ще дойде време да се позамислят. Със санкциите вредят все повече на собствените си избиратели. Стигна и до нас - вече бензин 95 е почти 3 лева за литър.

57

До Реалистта

преди 2 години

А колко казват украинците ,че имат загуби..ако слушаш само украинците,то само убити има цвилни и деца,жертви няма сред азовците,бандеровците ,военните и само освобождават и изтласкват руските части,както и че украиницте биват изваждани от Мариупол и след това в концлагер ги поместват ,интересно тези които са в заводите те като стрелят срещу руснаците ,те къде попадт в космоса ,а не по сградите.Чета тук в една медиия наша,как руснаците освободили нашите моряци за пропаганда!!!Само CNN ЧЕТЕШ ***

56

Не е баш тъй

преди 2 години

До Анонимен 82: Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен.

55

Soldier of fortune

преди 2 години

Ще воюваме до освобождението на... Москва!

54

Война можеше да няма

преди 2 години

Украйна можеше да избегне войната и да задържи Донбас и Луганск ако спазваше Минските съглашения - изтегляне на тежките оръжия от т.н. линия на разделение, даване на специален статут на Донбас и Луганск, отказ от членство в НАТО. Можеше,но не го направи. Осем години обстрел, намерения за създаване на атомно оръжие, лаборатории за биологично оръжие. Войната вече не можеше да не започне. Сега Заленски иска оръжие вместо мир.

53

Анонимен

преди 2 години

Олд, реално Русия воюва срещу света, а не само срещу окрайна, защото всички дават оръжие и пари на хохлите. И въпреки това, пак окрайна губи.

52

1tv

преди 2 години

Русия подслушва радио чистотите на обградени те фашисти и западни наемници в завода,бойците са гладни,има много ранени и боеприпасите свършват но от Киев не им позволяват да се предадат в плен.

51

Олд

преди 2 години

Русия пак се оказа колос на глинени крака.А джуджето психар е евразииски гей.

50

МИТ

преди 2 години

До Реалист. А идиoтитe във форума по техния реализъм.

49

Украински джихадисти

преди 2 години

Украинските силоваци воюват като джихадисти: гонят хората в мазите за да стрелят от жилищата им и стрелят по тях ако се покажат. При такъв начин на водене на война няма как да се мине без жертви и разрушения. А Зеленски е като хипипотам - колкото повече потъва, толкова по-голяма уста отваря

48

Анонимен

преди 2 години

И какво печелят руснаците в Мариупол - разрушен град. Това е била целта им, да заличат този град от лицето на Земята. Те винаги са предпочитали мъртвата природа, мобилните крематориуми са потвърждение на това.

47

Анонимен

преди 2 години

До 65.... Пишеш за себе си, вероятно..

46

Анонимен

преди 2 години

А ройтерс защо не публикува шокиращи снимки от Сирия, Либия, Ирак. Или да припомни Камбоджа, Виетнам, Лаос..

45

Анонимен

преди 2 години

До Амин бате Шойгу може да стане Герой на планетата Земя!

44

Путин се моли за

преди 2 години

Помощ! Китай казва: Сибир...и ще има мир !!!

43

Кк

преди 2 години

Тове първата война, в която нападнатите се избиват сами, а нападателите са самарянки!

42

Слуга на народа

преди 2 години

Зеленски, ПРОСТИ НА НАРОДА СИ, подпиши примирие! Стига проси още оръжия за да продължаваш безкрайно войната! Или господарите не ти разрешават?