183

АМИ , ПРАВИЛНО!

преди 2 години

АЗОВЦИТЕ СА СИ ГЕРОИ ....каквито и глупости да си дрънкат мало умните русофилчета....

182

Анонимен

преди 2 години

Ако смятате да използвате войната като оправдание за величаене на нео-нацизма, значи сте сбъркали аудиторията си.

181

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Нацистите също могат да бъдат герои, когато умират за нацията си. Даже в повечето случаи са герои.

180

До 221

преди 2 години

Вазов отначало е за Россия, но после като разбира за какво става въпрос, виж какво пише (намери го цялото в гуглето): О, руси, о, братя славянски, защо сте вий тука? Защо сте дошли на полята балкански немили, неканени гости? Аз друг път ви славях за подвиг велик и чудесен,високо ви лкът поставях във мойта душа, в мойта песен!Вий някога знаме Христово развяхте за благо човешко - строшихте ни игото тежко,а днеска ни носите ново!

179

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Антиподът на нацизма е нихилизма. Когато една държава е жертва на агресия, то оцеляването и се крепи на нацизма.

178

дядо йоцо гледа

преди 2 години

90% от украинците подкрепят полк Азов. Аз също го подкрепям. Нацизмът във всяка страна е задължителен, когато е нападната и воюва за оцеляването си.

177

Анонимен

преди 2 години

Аз съм живял в степное една година хвърляха ни в кладенеца умрели кучета постоянно и ни казваха открито че не ни искат щото сме им ядяли храната ...но се обадихме през нашия юрист в москва и им евaха маменцето

176

Анонимен

преди 2 години

Ужас!!! Това говори много за украинците и обяснява военият конфликт в тази страна!

175

Е , значи

преди 2 години

Излиза, че руското правителство е точно в преценката и констатацията си, че украинското население има нужда от спешна и дълбока деназификация. И без съмнение ще я направи. Украйна няма да има после...но това е без особено значение.... До там са го докарали от пропаганда да считат че са някакъв отделен етнос от русите... Както Хитлер беше накарал германците да вярват че да някакви арийци, несъществуваща етносна група... Ха-ха

174

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

АМИ "ФАШИСТИ СА"----ЗАЩОТО СИ ЗАЩИТАВАТ ЗЕМЯТА , ДОМОВЕТЕ И СЕМЕЙСТВАТА ОТ РУСКИТЕ ГАДОВЕ И *** ГОТОВИ ДА ГРАБЯТ, РУШАТ , ИЗНАСИЛВАТ И УБИВАТ НАРЕД....!!!......ТОВА СА ЧУДОВИЩА , ООРКИ И ДИВИ ЗВЕРОВЕ ! НЕ ЧАКАЙТЕ ДОБРО ОТ ТЯХ!!!!!

173

До 209

преди 2 години

Ето това сте вие русофилите гнуссни, мразите нашите истински бойци за свобода и революционери! Много искам на живо да го кажеш това, че Стамболов е куче, дали няма да ти дамгосам едно Z на челото и дали няма да квичиш като плъх на шиш или веднага ще припаднеш? Много ми е интересно.

172

Анонимен

преди 2 години

Заглавието означава, че много украинци са бъгнати безвръзватно! Още 2017 Конгреса на САЩ са признали Азов за забранена организация. Очевидно само на хартия, защото върши мръсната работа

171

До 204

преди 2 години

Ти ако съдиш колко знаеш по история от това какво се е преподавало в училище, трябва да си много загубен. Духовете на нашите революционери са все още живи в нас и те изискват от нас да не ЗАБРАВЯМЕ! Стамболов: "Всеки българин, който милее за родината, ще види, че Россия иска да унищожи Царството ни".

170

НИКОЙ В РУСИЯ ....

преди 2 години

..ИЗОБЩО НЕ РАЗБИРА ---ЧЕ ВОЙНАТА НА ПУТИН С УКРАЙНА И ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ Е ЕДИНСТВЕНО В ЗАЩИТА НА РУСКИТЕ ПАРИ И ИНТЕРЕСИ И ПУТИНОВИТЕ ДЪЩЕРИ ЖИВУЩИ НА ЗАПАД В ЛОНОТО НА " ФАШИСТКАТА ШВЕЙЦАРИЯ".....ХА,ХА,ХАААААААА!

169

Анонимен

преди 2 години

Герои са били.. чист фашисти са.. Руснаците трябва да направят документелен филм за тях.. Да ги видят цял свят какви са..

168

Анонимен

преди 2 години

Точно така.Ни на украинците им пука за нас,ни на руснаците.Затова трябва да сме неутрални.Всички тези украинофилци,които тук реват ако отидат в Украйна ще ги наритат като долно качество хора.В Русия пък внимание няма да им обърнат хич.

167

Анонимен

преди 2 години

До До 195"убиват като куче"Защо "като"?

166

Victoria

преди 2 години

Търся любовник за 1-2 нощи, моят телефонен номер и снимки в профила в сайта - kuza.me/victoria

165

Анонимен

преди 2 години

Не са обикновени нацията, Виктория Нюланд я питат в някаква комисия в Америка, има ли нацита в Украйна и тя шикалкави. Има го в тубата. Тя отговаряше за Украйна, те са ги финансирали разнася, курабийки на майдана, преди да стане патакламата.

164

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 2 години

БЕДНОСТТА , ЗАВИСТА И ЗЛОБАТА НА РУСКИЯ МУЖИК , КЪМ ИТЕЛИГЕНТНАТА И ЦИВИЛИЗОВАНА УКРАЙНА , Е В ОСНОВАТА НА ПУТИНОВИЯ МОДЕЛ НА УПРАВЛЕНИЕ НА РУСИЯ , ЗАЩОТО ЗА КГБ И БОЛШЕВИКИТЕ В РУСИЯ ----ЗАВИСТТА , ЗЛОБАТА И ОМРАЗАТА КЪМ ПО- РАЗВИТИТЕ ЛИЧНОСТИ--- Е ОСНОВНАТА МОТИВАЦИЯ ЗА РУСКИЯ БАНДИТСКИ ГРАБИТЕЛСКИ И ОЛИГАРХИЧЕН МОДЕЛ!