209

Анонимен

преди 2 години

Неутралитет не може да има. Не сме толкива силни че да се съобразява някой с нас. Да помислят тия малко дето пишат.

208

Водят

преди 2 години

Водят ви за носа и ви обработват 24 часа в денонощието и голяма част от българите се ловят като шарани на пружина!!! Пълен неутралитет е единственото разумно решение в този момент, ама на някой много му се ще да си напълни банковата сметка за наша сметка... Израел не са по-глупави от нас, нито гърци и турци! Онези няколко фамилии бъркат кашите една след друга, а мишоците се скъсват сами да падат в капана...

207

Анонимен

преди 2 години

Браво Орбан от началото решителен тука се наложи да го бием Киро със снежни топки първо

206

Анонимен

преди 2 години

Българите изобщо не хранят добри чувства към руснаците. Стига сте ни го вменявали.

205

За Военен режим сме!

преди 2 години

И понеже не може да е много дълъг, за комунизъм но китайски сме.

204

!

преди 2 години

Време е за Възраждане!

203

Анонимен

преди 2 години

Настроенията на запад те народи са: ООН да се намесват, да приготвя съда в Хага за да се приключва с тази нечовешка агресия над Украйна. Ето какви са настроенията на Запад.

202

Анонимен

преди 2 години

Време е за кирчо слугата на сащ да си ходи!

201

Анонимен

преди 2 години

чакащо пощада племе ... вие не сте създадени за свобода. Вие сте създадени за комунизъм и искрено се надявам Путин да поправи тази грешка.

200

Анонимен

преди 2 години

Кви технологии,модерни системи? Аз гледам същите бракми дето бяха в нашата армия, а се уволних преди 30 години....

199

Анонимен

преди 2 години

прабългарското племе оногури /от това и името унгария / плюс авари и хазари които не са приели юдаизма от територията на Велика България образуват Унгария но езикът им е своеобразен с тюрска граматика

198

Реалист

преди 2 години

Този генерал да вземе да нарами една мешка с консерви и да ходи да се бие в Украйна щом толкова го желае. Аз няма да правя опити да го спирам и няма да ми липсва ако го застрелят.

197

Анонимен

преди 2 години

Много е обидно за целия български народ, АНТИ-НАТО настроенията да бъдат манипулативно наричани про-Руски. Съграждани оттърсете се от расизма и започнете да разсъждавате, кое е най-доброто за българския народ. Прегледайте клипове в тубата, четете настроенията на англоговоряща Европа... Търсете гласа на хората от народа, а не на правителствата, които се грижат за собствените си джобове. Разберете, че вече не сме във 20ти век, че да се влачим по каквото кажат медиите на олигарсите.

196

xoxo

преди 2 години

Войната няма да спре,докато се наливат оръжия,как не можете да го проумeeте??И за какъв ще става България цел-заради кефа на американците?Кой забърка л*ната в Украйна?Защо ще въоръжавате неонацисти?Русия и Украйна имат да си делят ,да си се бият.Който иска да се бие-да ходи да става легионер там,ще му дадат оръжие.

195

Смешник

преди 2 години

Турция им продава бойни дронове и сещввременно посланик на мира..... край на защитата. Ако някой ти е дигнал мерника винаги ще си намери причин да стреля!

194

стига

преди 2 години

Спрете да ч0въркате този въпрос!Никакво оръжие!Това не е наща война!

193

Анонимен

преди 2 години

В такава ситуация се стой мирен.Дипломация към двете държави за премирие.Ние сме едно голямо нищо да се бъркаме в шамарите.

192

Анонимен

преди 2 години

Морски, интереса клати феса. Вечна дружба имаше преди, сега има вечни интереси. То и преди време имаше турско робство, сега е османско присъствие, след време ще се учи за щастливо съвместно съжителство.

191

Анонимен

преди 2 години

Путинофилите се страхуват от вожда! Да не ни подпукал с ракети и нас. Нали сме "братски" народи, как така ще ни атакува? Интересна форма на шизофрения!

190

Спокойно

преди 2 години

Путин и да е луд , война не може да почне! Видя се че руската армия е много слаба! Това му е последната война!