163

Анонимен

преди 2 години

Защо?! - За да набива канчета на някои, наричащи се "съюзници"!

162

mm

преди 2 години

До как ЗА КАКВО?Направо да го скъси синджира.

161

Анонимен

преди 2 години

До 227 Акъл си имаме, пари да ни дадат - или поне да върнат откраднатите за "самолетите"

160

Анонимен

преди 2 години

Значи ясно за какво е дошъл. Ние си си даваме системите за ПВО. Причината за това е, че украинците знаят как се работи с тези системи. Пропусна да каже, че и руснаците също знаят как се работи със собствените им системи. И след това ще докарат нови американски... Колкото докараха ф-16.

159

Анонимен

преди 2 години

Да извадят адресите на активните коментатори тук и да ги пращат да се бият за Украйна. Или против Русия, което им харесва повече.

158

Анонимен

преди 2 години

Ами ние си нарязахме ракетите по ваша заповед бе shебек. Не ти ли казаха бавно развиващите ти колеги в белия дом?

157

mm

преди 2 години

Идва да ни докара акъла.

156

троян

преди 2 години

Откога драги ми прости бяла Америка си избира черни министри. Та след някое време и на вас ще ви сложат някой черен с тези машинки с графичния код.

155

Анонимен

преди 2 години

Заради С300 идва. За какво друго. Украинците нали си поискаха от САЩ страни от НАТО, които имат да им дадат. Да видим Кирчо как ще се извива пак и ще отговаря довечера пред репортерите

154

Анонимен

преди 2 години

Гледам btv в момента и тези журналяги трябва да бъдат съдени! Това са същества, които нямат акъл за 5 стотинки и дрънкат, каквото им нареди господарят. Журналяги деца нямате ли? Утре като почнат да падат ракетите в България нали и вашите деца ще умират, заради това, че вие подклаждате войната и предавате България. Не ви ли е срам за една заплата да предавате децата си и родината си? С моите данъци издържаме такива като вас. Време е да нахлуем в btv и да им търсим сметка, ние им плащаме заплатите

153

Анонимен

преди 2 години

Ами Радев не давал самолетите защото не искал България да влиза във войната. Този сигурно ще го кандардисва нещо за самолетите щото Радев е главнокомандващ.

152

333333

преди 2 години

Днес бг. мног лъжите бе. Не сте актуални. Много пропаганда на вашата страница бе. Всяка сутрин гледам мутрата на тоя Зеленски с някоя долна лъжа написана под нея.

151

Анонимен

преди 2 години

"По-рано днес Словакия вече даде принципното си съгласие нейната система за ПВО да бъде предоставена на Украйна с условието веднага да бъде заменена от друга." И ние чакаме едни модерни ф-16 от 75-та година, но не са дошли. А парите ги дадохме.

150

Deutsches Maedel

преди 2 години

Преди няколко години масово евpeи продаваха имотите си в България - явно са знаели, че тук ще има война и че всички имоти ще станат на пепел. Те тези неща ги знаят много преди нас. А ако това стане, че войната се изиграе и на нашата територия, да си знаете - всичко е нарочно и не е от глупост, а си е просто по план. Киро беше вкаран именно за тази цел. Само за това и единствено за това.

149

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 210 - Докато българитр са слаби и продабжни. Докато някой реве, че живота му е тежък, защото нямал достъп до ...iPhone.

148

Анонимен

преди 2 години

Идва да вземе куфарчетата с генетичен материал от славяни.

147

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам само на " добро " ми прилича !

146

Анонимен

преди 2 години

Идеята на САЩ е наши и полски изтребители да излитат от бази в България и Словения, и да участват в бойни действия с руските войски. Директно от упор ни предвръщат в предфронтова държава на конфликта. Абсолютни наглеци. Трябва им Черно море и за това ни будалкат.Цял живот сме в капан на чужди държави. До кога????

145

Сатанисти

преди 2 години

Идва със заповед да дадем противовъздушните ракети С300 на Украйна и да стартира работа на военната лаборатория във ВМА.

144

Анонимен

преди 2 години

Даването на оръжие на Украйна и приютяването на украински самолети и войници автоматично означава обявяване на война на Русия. Казвам ви го, като почнат да падат руските ракети в България, да знаете защо. Тоя ще иска в България да се лекуват ранени укропи и оттука да излитат самолети. Може да иска даже да пратим и жива сила в Украйна. Хора, притеснен съм този път, щото тоя ще ни вкара във война, не идва за добро в България, сигурен съм в това. Тези, които ни управляват, са национални предател.