241

Анонимен

преди 2 години

Мир се постига с разбирателство, а не с ултиматуми и санкции. Поставиха Путин в обстановка, че да е вабанк. В Русия имат традиция да правят парад за 9-ти май. Ако Путин загуби, какъв парад да прави? Т.е. ще воюва до победа. САЩ и ЕС просто не трябваше да наливат масло в Зеленски. Факт е, че Путин не е Елцин. Факт е, че няма как да има еднополюсен сват диктуван само от САЩ. А всички да припяват в глас, как това било "демокрация". Русия над 29 години оставяше САЩ да правят каквото искат.

240

полети....необичайни

преди 2 години

Вътрешни документи и кореспонденция между Министерството на здравеопазването на Грузия и посолството на САЩ в Тбилиси показват какви експерименти са провеждани в центъра на Лугар.Изтекли документи разкриват, че посолството на САЩ в Тбилиси транспортира патогени, както и замразена човешка кръв, като дипломатически товар.

239

Анонимен

преди 2 години

Комунистически капан. Европейците се с джавкаме с Путин, Америка следи Китай да сбърка, Зеленски си мисли че всичко летящо става за ядене. Който сбърка с атаката, после горко ще съжалява.

238

Анонимен

преди 2 години

Путьонкин и Лавров забиха ефектен автогол на Русия. Искаха много полюсен свят, а Русия изпадна от компаса. С тоталната изолация от Запада ще трябва да се съобразяват и другите държави, дори Китай.

237

Анонимен

преди 2 години

То и атома ще дойде хахахаа ! Сънувах преди време ядрени експлозии ! Сънувах и ,че в моята фирма ще има по голям обект и стана ! Гответе се за ядрена зима !

236

Анонимен

преди 2 години

До Истината Сега Джуджака ще изпадне в жестока зависимост от Си. Си си е поръчал една ОГРОМНА ТУБА с вазелин. :)

235

Анонимен

преди 2 години

2019 зелински едва покачил се на власт изплува в Пандора пейпърс. И той като Кирето се е качил да гони корупция, ама май само война ще направи за да напълни офшорките. Това, че хората умират няма значение. Ако Путин наистина беше против него, той нямаше да е жив. Аман от театри за наша сметка. ЕС и те голяма милодрама правят, спасявайки демокрацията на украйна. Третокласен филм да беше нямаше да е толкова зле. Само дето сме истински хора и има истински убити и страдащи. Спрете да плащате данъц

234

Анонимен

преди 2 години

До био 19: И като проверя този официален портал... Нищо подобно няма публикувано.

233

Анонимен

преди 2 години

Зеленски е поредния слуга на глобалистите, които вече 8 години извършват геноцид срещу жителите на Донбас и Луганск чрез пodлоги като него. За този период официалното "правителство" на Украйна са избили стотици жени и деца, използвайки дори забранени оръжия като касетъчни бомби и фосфор. Сега у нас ПростоПодлогата защитава тези очевадни нацисти, които даже се гордеят със Степан Бандера - изверг нает от Хитлер, избил хиляди украици. Изгледайте българския филм Донбаска Пролет(има го в ютуб).

232

зелени..съюзници

преди 2 години

Дейностите на Пентагона в Грузия и Украйна попадат под закрилата на специални двустранни споразумения. Съгласно тези споразумения Грузия и Украйна не могат да започнат наказателни производства и да търсят обезщетение от Съединените щати и техните служители, изпълнители и подизпълнителите за щети на имущество или смърт, или нараняване на гражданите на Грузия и Украйна. Ако учени на Пентагона причинят смърт или наранявания на местното население, те не носят отговорност.....

231

Анонимен

преди 2 години

"...Щяха да колят москалите и да превземат Московията а сега се крият като плъхове из мазетата."____________ А сигурно духчета не позволяват на 150000-хилядната войска на "могучая" да превземат тази държава. За ден-два, ама...друг път

230

Някой

преди 2 години

Американците мислят,че могат да инсталират "приятелски,прозападен режим в Русия",който да им помогне да се разправят с Китай! Истината е ,че в Русия демокрация от западен тип никога няма да има,нито слаби пиянки като Елцин.Тука удариха на камък!

229

Истината

преди 2 години

Путин искаше СССР 2, получи го! Русия отново е зад желязна завеса!

228

Анонимен

преди 2 години

На практика американските ВВС обявиха търг за доставка на 12 проби РНК молекули-----------И за какво им е, като всеки руснак ще им даде каквото пожелаят за 2-3000 евро :)))) Даже сигурно и опашка ще има. Срещу камион боярищник, ще съберат каквото си щат.

227

Анонимен

преди 2 години

Приятели не се карайте ! Света отива на майната си ! Само че алчните милиярдери не разбраха ,че и те ще са жертвите !

226

Анонимен

преди 2 години

Насекъде заплатите требва да станат по 1000 лева в всичките сектори да нема хър мър.

225

повиквателни ?

преди 2 години

Директорът на Националния център по заразни и паразитни болести (НЦЗПБ) др Ива Христова потвърди за предстоящата програма на Пентагона в България. Здравето и безопасността на нашите военни и съюзници винаги са наша основна грижа и това изследване ще играе жизненоважна роля за намаляване на заплахата, която болестите представляват за нашите военнослужещи, заяви др Христова....от какво точно се разболяват САМО военни , доброволци ??? А цивилните НЕ ???

224

Истината

преди 2 години

Международната общност изритва Русия от цивилизования свят! Редица страни измежду които Ю. Корея и Япония наложиха реципрочни санкции на Русия. Самсунг обяви, че руския пазар е прекалено малък за компанията, затова не смята да продължава техниката си там!

223

био 19

преди 2 години

президентът Владимир Путин по време на заседание на Съвета по правата на човека заяви, че някои чужди сили събират биологичен материал от руски граждани. След това мнозина, ако не и всички, започнаха да говорят за опитите на някой да създаде безпрецедентно биологично оръжие със селективни действия.На практика американските ВВС обявиха търг за доставка на 12 проби РНК молекули и синовиална тъкан от руснаците през лятото на официалния портал за обществени поръчки

222

Анонимен

преди 2 години

До 322От 2013 година рускоговорящите в Украйна бяха принуждавани да живеят в страх. )))) Харков е предимно рускоговорящ, въпреки, че като руснаци се определят 1/3.Не виждам да са във възторг от освободителите си. Хиляди рускоговорящи бягащи в Полша, Словакия, Румъния,а защо не бягат в Русия?