79

Мдааа

преди 2 години

Не ни е нужен неутралитет... нужни са ни яcTpeби(Така ни казват от където трябва)... еее не са много, но за сметка на това са гласовити!!!

78

Канадеца

преди 2 години

Мъже от цялата страна получили същите повиквателни - да предоставят в местното военно окръжие данни за своя ръст и размер на дрехи и обувкиПубликувано вьв факти

77

Анонимен

преди 2 години

Браво, г-н Янев!Аз също не бих била част от "тази правителствена конструкция".

76

Мен

преди 2 години

Киро Канадеца започва да ми харесва все повече и повече. Всички служители на Кремъл трябва да се премахнат от властта.

75

Анонимен

преди 2 години

Какво ли му е сега на Янев, който издигна кирчо и кокорчо от нищото. Преди да ги направи министри в своя кабинет, никой не беше чувал за тях.

74

Анонимен

преди 2 години

Явно Радеф ще ни натресе този путинец за премиер!И после ще иска излизане от НАТО!

73

Хайдеее,

преди 2 години

...и този се е взел насериозно! Властта не е за всеки! Още малко и ще изкара, че "бъдещето" на държавата се върти около него! Жалка работа! Един от най-безличните министри!

72

Сата НАТО

преди 2 години

Имало е навремето един къ.***, Радко Димитриев. Този май се д засилил да е вторият.

71

бг

преди 2 години

твърдо стоя и подкрепям янев той е смел и не се навежда на поставените от сгащ кукли видяхме какво направи куклата зеленски умират невинни хора заради някои интереси отвъд океана

70

OMG_Lucker

преди 2 години

Разбира се, че те подкрепяме г-н Янев. Не само защото подкрепяме позицията ти, ами и защото имаше "топки" за да я заявиш на всеослушание, в очевиден разрез с мнението и позицията на шефа ти. На Харварда му давам още само няколко месеца политическа кариера и въпреки това- ще е прекалено късно, когато се разкара.

69

Анонимен

преди 2 години

Министърът не е там, заьда изказва свои мисли, не му плащам заплата да прокарва путинска пропаганда. Той е там да върши каквото му кажат в рамките на неговите компетенции. Изказванията е разрез с официалнатс линия нс правителството, е саботсж.

68

Гостенин

преди 2 години

Ами събирай кашончето и: Довиждони. Няма да липсваш на никого. \митрофанова ще те назначи за военен аташе та Ерефия у нас - гладен няма да останеш.

67

До акулата

преди 2 години

Съжалявате че сте гласували за Кирчо Тапи.чо? Каква акулата сте, след като от десетилетия гласувате като шарани и се ловите на гол Кирчо? Май още не сте разбрали, че всичко в страната що беше, беше. Лозята кошара победи. Почти без пари.

66

Наша Ани65

преди 2 години

Е РФ бот. Той е червей за крадене от сметките при учения на руската и украинската армия

65

Анонимен

преди 2 години

До 67Петков прави грешка, точно сега да сменя военния е неудачно))))България когато е воювала е сменяла даже министър-председатели.

64

Българин

преди 2 години

Да Стефане ама не можеш да ги пишеш тези неща във фейсбук. Говорете си ги на 4 очи и налагай волята и мислите си, а не да обясняваш какво мислиш пред всички. Слаб политик излезна. Направо бих казал че си военен. Политиката не е твоята сила. Трябват топки да си неутрален и за това най-вероятно ще платиш с живота си, както направи Борис III. Е след като го убиха и почнахме да се мазним всички знаем как свършва историята. Но е време да се опитаме да бъдем неутрални, а затова трябват мислещи хора.

63

мак

преди 2 години

Петков прави грешка, точно сега да сменя военния е неудачно. Явно иска "неговият" министър да е твърд, да прави каквото правят страните от ЕС и да не изказва свои мисли. Да е куче на каишка. Янев в случая е прав, отива си и друг да се справя с положението, както му наредят.

62

Анонимен

преди 2 години

Кирчо Лъжехарвардов си показа истинското лице.

61

Анонимен

преди 2 години

До 59Другарю, неутралните държави в Европа като Швейцария, Ирландия, Швеция, Австрия, Финландия застанаха зад Украина и обвиниха Русия за агресор. Само "достоиният" Янев се прави на неутрален и прикрит путинофил.

60

Анонимен

преди 2 години

Г-н Янев,Последно кога заминавате запас в Мацква?