264

Анонимен

преди 2 години

Не ми се мисли после за трилионите които ще трябва да палща разорената и победена Русия ... сега Путин е заложил на покер с ЕС бъдещето на Русия!

263

Анонимен

преди 2 години

Ще им харижем нашите МиГ29 хаха

262

Тия

преди 2 години

Най-после разбраха, че не живеем в рая !

261

Анонимен

преди 2 години

До IQ 3.14 /329/.......Абе, ***! Такъв сценарий разви, че щях да се напикая от смях! Факаните подобия на самолети F-35 ще станат жертви на руските льотчики от задхоризонтно разстояние. Да си чувал, че SR-71 отдавна не е в строя, заслужил пенсионер! И че не е боен, а разузнавателен самолет! Колкото до Иджисите, днес руснаците показаха стрелби на великолепния им фрегат "Адм.Горшков" с Калибр и...хиперзвуковия Циркон! Семпло момче си, Ай Кю*!

260

Анонимен

преди 2 години

Веки тамо няма нужда от модерни фърчила,по скоро ще им трябва леб и мясо на гладните укри!

259

Анонимен

преди 2 години

Разгеле да даваме нещо. Украйна е суверенна държава.

258

Анонимен

преди 2 години

До: Малейййй, горките окупационни войски.. Заради тоя Зеленски, яко ще се набудат да плащат после за тези оръжия, свалени самолети. Следващия власт имащ след Путин след плаща ще плаща. Путин ще се спаси - на неговата възраст какво ли може да му се случи

257

Анонимен

преди 2 години

Абе голям фойерверк тая вечер се заформил край Черкаск,някой говорят за склад с оръжие и муниции,други за прословутите Байрактари,нещо ново излезели за това сияние?

256

НИЕ, ВИЕ, ТЕ

преди 2 години

Малейййй, корките укри, и руснаци.. Заради тоя Зеленски, яко ще се набудат да плащат после за тези оръжия, свалени самолети.

255

Сандо

преди 2 години

май е късно да пращат каквото и да било ...

254

IQ 3.14

преди 2 години

още не е ясно дали на поляците и чехите ще им издържат нервите и дали некой пиян таласъм няма да удари некоя европейска снабдителна колона. тогава, как всички сили са концентрирани около киев и харков, контраатаката на натовските славяни ще спре чак във владивосток. другото нещо, което не е взето предвид е дали сърбите нема да им стане и те да тръгнат да обединяват, що тогава вече на географската карта нема да има православни юлианци със собствена държава.

253

Анонимен

преди 2 години

Нека им пратят от наще недоремонтирани самальоти. Една част ще откажат по време на полета, а другата руснаците ще я свалят като по учебник, щото им е до болка позната.

252

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен336 ами, като руските миг 21 над виетнам, "украински" пилоти на ф-15 и ф-16 ще пазят радио мълчание и ще вратят "всех сильней" с амраами докато бункерирания многоходовочник го удави рефлукса от яд. понеже шойгу явно не е много умен и тръгна с историческите клишета , като козове напреде, се очаква да им вземат последно десет с чисто руски пинизи и всичко да приключи

251

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонименжалка история, баце. огреши опорките, почна на лично да се заяждаш... кръкаш ли кво праиш? или си каскет с килийно дето му се е дигнало либидото че има достъп до *** панела?

250

Анонимен

преди 2 години

И какви бойни самолети ще предоставим? След като укрите могат да летят само на МиГ и Су, а пък в европа всичките МиГ и Су са на доизживяване или се ремонтират в Рашша? Малко ми звучи като тотална недомислица да се пращат самолети, ама да видим. Може пък да е грешка в превода. Важното е че Вермахта почва пак да се въоръжава!

249

ОБЗАЛАГАМ СЕ,ЧЕ ...

преди 2 години

ТОЯ СЪС СБЪРКАНОТО IQ Е ПО-НАДРУСАН И ОТ ООКРАЙНСКИЯ КОМИК! )))

248

Анонимен

преди 2 години

"Украинският външен министър Дмитрий Кулеба е заявил пред ЕС, че "се нуждаят от такива бойни самолети, с които украинската армия може да оперира... Някои държави членки разполагат с такъв тип самолети", каза Борел."________Защо ли имам чувството, че смятат безплатно да раздават българските самолети като бонбонки?

247

До IQ 3.14

преди 2 години

Абе,явно освен"Умниййй"се заформяш и като голям фантазьор!!!Дерзай смело,в това ново попроще имаш по големи шансове!!!

246

Анонимен

преди 2 години

Борел е невероятно тъъъп фалангист! Безпринципен, друго говореше, като ходи да се *** пред Путин!

245

До iq-то на маймуна

преди 2 години

печелЯт, пОтене... Пак: бягай бързо на Козяк ти заредят ...портфейла, че съвсем здаде!