111

Беновска пипа

преди 2 години

До Анонимен 203. Точно така - ВСС, а не изпълнителната власт в лицето на министъра. Тя може да иска каквото си ще ...

110

Анонимен

преди 2 години

До Беновска пипаНезависимост означава, ако някой зависим е назначен на подобен пост, ВСС да може да разгледа мизериите му и да ги спре, ако прецени че не са достойни

109

Анонимен

преди 2 години

Разделение на властите означава всяка власт да контролира другите две власти.

108

?

преди 2 години

С палци нагоре ли ще спасите Гешев бе муш муроци?

107

Анонимен

преди 2 години

Явно Гешев се оказава последната пречка на групата олигарси превземащи България....Чудя се на обикновения българин как си вярва,че отстраняването на Гешев ще се отрази на социално-битовия му статус.Всеки краде и ***,но въпроса е в границите и съответно прогресиране на държавата.При Борисов и Гешев България записа най-цивилизованите си години на Прехода.Трудно ми е да повярвам все още в Петков и АНТУРАЖ.Нямам мотив до сега ....нищо не загатва за ПРОМЯНА на стандарт,култура,задължения и права !

106

Беновска пипа

преди 2 години

Управляващите искат да постигнат независимост на съдебната власт като я направят зависима от тях! Защото сега е зависима от други. Независимост означава изпълнителната власт да не може да назначава или сваля когато си поиска Главния прокурор.

105

Жосмунекаскетарос

преди 2 години

Каскет дръж се за косата ,викай бибоци,ваклин,цацата,шишонко да те спасяват .

104

Потрес

преди 2 години

Като гледам нелогичните палци надолу и нагоре, ми вони на платени тролчета. Туй ще ви е. После ще спре кранчето.

103

Анонимен

преди 2 години

Троловете на управляващата опозиция замразила и окрала българите през последните 12 години се активираха от офисите на партииката.

102

Мая

преди 2 години

Като чета доста парички е раздал Bossa от Дубай! Да знаят че тези пари са ЗАЕМ!

101

БГ тъжна реалност

преди 2 години

Mислех , че като европейска държава в България има разделение на властите , но щом една бивша секретарка и пишман юристка докопал се до министерски пост си позволява да кадрува в независимата съдебна власт, значи с големи крачки сме се запътили към стил на управление и живот като в Северна Корея !

100

Кико

преди 2 години

Лична молба на Черепов!

99

Анонимен

преди 2 години

Гешев е непоклатим и скоро няма да бъде свален от мафията на Чорапа и комунистите...

98

Анонимен

преди 2 години

Те ще работят по "тези сигнали", ще "преценяват" кои да внесат ... Я да видим кой колко ще даде, демек .., за да няма сигнали ... Нови изборииии... Голяма вЪлнЪ.

97

Айде стига

преди 2 години

Престанете да си чешете езиците и да се джавкате по медийте. Не искам да усещам, че има правителство, съд, прокуратура, партии и ако щете държава. Избрали сте си да бъдете политици, ПРОСТО РАБОТЕТЕ. Изборите минаха.

96

Анонимен

преди 2 години

Е, вече спокойно ще могат да крадат Божков и лакеите му.

95

Леля Ванга

преди 2 години

Гешев ке падне!!

94

Васил Божков

преди 2 години

Исканията за оствките на гл прокурор са просто отклоняване на вниманието от огромните повишения на цените, които направи правителството на Петков.Естествено, че гл прокурор няма как да бъде отстранен и секретарката на Хр. Иванов (Бойкикев) напълно разбира това.Изобщо всуе се пънете!

93

Анонимен

преди 2 години

Каскетски гърч. Предсмъртен.

92

Айде стига

преди 2 години

Не ме интересува коя министърка с кой прокурор ще си обменят течности, какви промени ще правят по законите. Какъв бюджет ще гласуват. Кои данъци ще променят. Интересува ме КОГА/не как/ КОГА работна заплата ще стане поне равна на средната за ЕС, КОГА не КАК, цените на горивото, тока и хляба ще станат поносими, КОГА ще са готови магистралите, КОГА на улиците и в дома си ще имам сигурност, ще имам спокойни старини, децата ми ще останат да живеят с мен?