157

Анонимен

преди 2 години

КИРО САМО ЗНАЕ ДА П Л Я М П А И ДА СМЕНЯ ПОГОЛОВНО ХОРА НА ВАЖНИ ПОСТОВЕ. ТОВА Е ЕДНА ДЕТСКА ГРАДИНА ОТ МИНИСТРИ БЕЗ ОПИТ И ЗНАНИЯ КАК СЕ УПРАВЛЯВА ДЪРЖАВА. И ББ БЕШЕ НЕГРАМОТЕН, НО ПОДБИРАШЕ ЗНАЕЩИ ХОРА И СЕ СЪОБРАЗЯВАШЕ С МНЕНИЕТО ИМ. ТОЗИ Е САМО СЛУГА НА САЩ И НИЩО ДРУГО!

156

Член на ПП

преди 2 години

Истината е че Борисов беше комунист и лижеше *** на Путин. Сега усещам че наистина сме в ЕС и НАТО

155

Анонимен

преди 2 години

Комисар Кадри Симсън разкри, че ключов елемент при зеления преход ще бъде истеблишмънта на водороден маркет с дедицирана инфраструктура. Ние всички искаме Европа да бъде водеща по пътя на водородната енергия и да бъдем първите в света които полагат правилата на този важен източник на енергия (водорода).

154

Анонимен

преди 2 години

Комисар Кадри Симсън разкри като фърст левъл законодателен пропозал за намаляването на метановите емисии да се въведе строг контрол от Комисията като промишлените сектори трябва да измерват и докладват на Комисията метанови лийкове предизвикани от въглища, газ и нефт, а фермите да докладват на Комисията за отделяния метан от кравите. Това ще позволи на Комисията да естимейтва по добре бъдещите мерки които ще предприеме.

153

Анонимен

преди 2 години

Комисар Симсън разки, че третата стъпка на Комисията ще бъде приемането на комуникации за устойчиви въглеродни цикли с цел да се премахнат от атмосверата въглеродните емисии и да се балансира импакта на СО2. За тази цел трябва да се намали зависимостта от изкопаеми горива и да се ъпскейлне зеления бизнес модел за да бъдат риуорднати селскостопанските мениджъри за въглеродното секвестиране и да се гаратнтира биодивърсити протекшън.

152

Анонимен

преди 2 години

Комисар Франс Тимерманс, който заяви, че руската газ няма място в Европа, сега ще ни прави звезди - "Звездите са от водород, да бъдем като звезтите". Новия хит на зелените мошеници след провала на вятърните мелници и соларните панели е зеления водород.

151

Кво напрай

преди 2 години

Борисов изхарчи резерва натрупан от комунистите от 1989г

150

Анонимен

преди 2 години

Увеличавай тока и хлабя Кире, да изпукат дъртите герберасти от студ и глад дано.

149

stiling

преди 2 години

Кирчо май вече съжалява, че се хвана на хорото да управлява. То не било толкова лесно май както той си мисли с дипломите от Харварт и чуждите езици. Само мънка и печели време със смяната на разни хора. Ама в един момент и приказките за кражбите на Баце ще почнат да избледняват като Ви удари по джоба и ще му потърсите сметка що живеете по-лошо и по-бедно. МАЙ НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА ПРАВИ. НЯМА ТОПКИ ДА УДАРИ ПО МАСАТАР ДА ВЗЕМЕ РЕШЕНИЕ И ДА НАКЪРНИ ИНТЕРЕСИТЕ НА РАЗНИ ХОРА МАЙ! ХАХА ВИЕ СИ ГО ИЗБРАХТЕ

148

Аха

преди 2 години

Минималната заплата ще стане 1300 лева обяви току що Асена

147

Гамен Грипенов Ветов

преди 2 години

Здраствуйте Паляци!Как е промяната?Виждате,че Кирчо са напъва мунчето да ви промени,ама вий са дърпати кат магари на мост?Що тъй?Нали прублемът ви беши Боку и копнежът да са възстанови краденету?Имате ги и двете!Е,че все още не е гътнат Каскетя,да но той вече е фигурант кат мене!Е че не сички сте близу или вътре в кацата с медът,тва си е ваш прублем!Ний с харвардите сгънахми някой и друг милиард и спокойну шъ дучаками прумянътъ!Да му мислити 85%вити дет са ловити на гола въдичка кат скобари!!

146

април на изборите

преди 2 години

Възраждане!

145

Анонимен

преди 2 години

Задачата на Кирил Петков е да вкара Македония в ЕС и да спре ТЕЦоветеа и да легализира еднополовите бракове. За това го назначиха. Другото е само за парлама, нищо няма да направи, ще си гони задачите, щото с началниците шега не бива (пример: Саддам, Каддафи).

144

Анонимен

преди 2 години

Извинете, но не разбрах нищичко. Какво значи мораториума върху тока би трябвало да отпадне? Какво би трябвало, защо би трябвало. Какво следва. Обяснете, моля по човешкому.

143

Анонимен

преди 2 години

Доре че беше Мъдуро Радев да ни спаси от тиквенно робство

142

Вай вай вай

преди 2 години

Кире, дай фураж на хората че мучат

141

МИЛИОНИТЕ НА БРУСТЪР

преди 2 години

ЗА ЕДИН МЕСЕЦ ИЗТЕГЛИХА 9 МИЛИАРДА ЗАЕМИ? НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ КОЛКО ТИРА МОГАТ ДА СЕ НАТОВАРЯТ В ПАЧКИ ТЕЗИ 9 МИЛИАРДА?

140

Анонимен

преди 2 години

Ми вдигайте си заплатите като ви е скъп хляба бе, вдигайте си цените на услугите и нещата дето продавате. Ако чакате Бойко да ви оноди ще седите гладни още много време. Еманципирайте се малко, стига чакахте се некой да ви оправя, не сте в комунизма вече, егати гербавите изпълнения.

139

Анонимен

преди 2 години

Тези ги натресоха с манипулираните машини на Мадуро.

138

Анонимен

преди 2 години

Борисов изхарчи резерва натрупан от комунистите от 1989г