44

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха, егати плоската пропаганда, Русия да нападне отново суверена държава, и кога се случвало това че да го прави отново.

43

Анонимен

преди 2 години

49 то и при Кубинската криза през 60те са мислили, че е шоу, но историята доказва, че не е било.

42

Анонимен

преди 2 години

Дори числеността на събраните войски не отговаря на сериозни намерения. За солидни нямерения трябват стотици хиляди бойци, а не някакви си 10-20 хиляди.

41

Истината

преди 2 години

НАТО и САЩ са най- големия агресор в света-Виетнам ,цяла Северна Африка-Египет ,Либия ,Мароко,, после Иран ,Ирак,Ливан, Сирия,накрая Афганистан-колко държави трябва да попилеят и народ да избият.Мола Азия най- накрая да се обедени и да измете тази алчна *** от световен "господар".Те са научени на робство и май друго не знаят-да грабят и използват.

40

Анонимен

преди 2 години

40 отговарям ти защо,защото Афганистан е най-големия производител на кока. Сега го върнаха на талибаните, като в момента водят преговори колко точно да им доставят от стоката. Това с човешките права е за наивници. На никой не му пука за хората, всичко е бизнес. Жените пак ги пребиват с камъни, да си чул някое НПО да е протестирало? И в Украйна е същото. Сина на дедо има сериозни активи в държавата и ще хвърли света във война само за да си гарантира печалбата. Има ли учудени?

39

Анонимен

преди 2 години

На хърватина не му издържаха нервите. Останалите знаят, че всичко е шоу и се държат подобаващо.

38

Анонимен

преди 2 години

""Решителни действия". Означава като действията на моряците от кораба "Доналд Кук" когато доближиха границата на Русия. Нали ?"---------------------------------------------------------- От вчера имаме нов кандидат за драматичната роля на "Доналд Кук". Разрушителят USS "Ross" е на път да влезе в Черно море.

37

ХАХАХА

преди 2 години

Вчера Хърватия официално заяви ,че няма да участва във военен конфликт срещу Росия и ако това стане ще изтегли до един своите войници от НАТО.Нашите , а и доста държави от Европа дали имат топ*ки да кажат истинската си позиция.Една малка Хърватия успя, а другите....???Докога ще сме слуги на САЩ-те ни имат за робии да слушаме бъртвежите на един деменнен дядо?

36

SHEFA

преди 2 години

Като врътна кранчето на газта и сме готови.-тогава идете се плачете на байрон.-ае те ни нато.едни се заяждат други патят.

35

Ей мафиот

преди 2 години

Борисов да има нещо да каже за СРС - тата и робството на жени чрез СРС проституцията !? Колко жени изтезават!? Румен Пашата

34

Анонимен

преди 2 години

Нито едните, нито другите ще прекрачат границата, отвъд която ще трябва да се използват фатални оръжия. Светът въпреки всичко е добро място за живот и никоя от страните не е обхваната от масова лудост и желание за самоубийство.

33

България над всичко

преди 2 години

така ще запука НАТО с ракети Русия, че след запукването Запада няма да съществува и като.. посока хахахахахахаха

32

Анонимен

преди 2 години

Видяхме НОТО в Ирак, Сирия, Афганистан какво направи - развалини , сега на ред е май Украйна.Може би така Украйна по бързо ще се присъедени към Русия.

31

хммм

преди 2 години

Тоя на снимката по скоро ми изглежда перфектното лице водещо нощната програма по американския ефир но не и човек вдъхващ респект и страх. Да сложи един мъпет в ръката си поне да се смеем като говори врели некипелите си.

30

защо

преди 2 години

Афганистан - "През октомври 2009 43 държави (членки и не-членки на НАТО) участват в мисията поддържат около 71 030 войници в международните сили за поддържане на сигурността, от тях 28 900 американски "2022 - Срещу Русия - 6 000 войника?????

29

Бай Тошо

преди 2 години

Като запука НАТО с ракетите по руските пияни чотури тогава ще им се стъжни на путлерастите

28

България над всичко

преди 2 години

8000 въшливи от НАТО няма да разберат какво ще стане ако 100 000 - та разположена руска армия премине в настъпление.. ще заспят в съня си хахахахахахаха

27

Анонимен

преди 2 години

А дали щяхме за сме в тая ситуация ако ЕС имаше собствена армия и се интересуваше само от себе си? Дали щеше да има война в Сирия и бежански потоци? Дали щеше да има войски по границите, вместо търговски договори и топло в студа? Проблемът е че ЕС е зависима и никога няма да бъде сила и фактор в света, докато продължава за бъде зависима. Събитията НАТО - Русия го доказват категорично.

26

L.

преди 2 години

Всички гледни точки на САЩ и НАТО. Добрата журналистика не предполага ли и мнението на другата страна - там Русия говори за неспазване на някакви Мински споразумения с Украйна...

25

14-ти януари

преди 2 години

Това беше истинската цел на двегодишните чести, последователни, нестихващи и накрая втръснали предупреждения, периодични провокации, лъжи и откровена истерия относно евентуалната руска инвазия в Украйна. Да се насити и напълни всеки кв. км. от територията на бившия социалистически лагер с пиндостански войски и въоръжения. Да се бетонират тук и да отправят алчен, ненаситен, кръстоносен подлед-апетит на изток.