255

Каменов

преди 2 години

Абсолютно вярно,господин Борисов ! Тия по-долу само плямпат на празни обороти вече повече от 6 месеца и за всички грешки се оправдават с Вас ?! И пускат все едни и същи изтъркани " плочи " , на които хората нито вярват,нито ги подкрепят... Те грешките на сегашните "политици " се множат с всеки изминат ден и се трупат на гърба им...Да са им честити!!!

254

Анонимен

преди 2 години

Поздравявам тоя от снимката и всичките му съпартийци с песента на Азиз - "Как боли". Само крадците и убийците се интересуват от вас и откраднатото от вас (както показаха събитията в Русе). А как само летяхте в облаците само допреди една година......

253

Както е тръгнало

преди 2 години

Тези от промяната сами ще се изчегъртат. С това което сътворяват в икономиката пенсиите здравеопазването образованието.... а цените на газта тока бензина дървата лекарствата и храните са достатъчни и без опозицията да си мръдне пръста власта да падне.

252

Анонимен

преди 2 години

Бойко пред комунистите е все едно девица пред закоравяли престъпници!

251

sd

преди 2 години

Жипко бибитков - един сикаджия и ченге се мисли за незаменим партиен и държавен ръководител. Милиарди хвърлени на вятъра, изнесени в чували по чекмеджета, руски поток за 3 милиарда само за да омилостиви путин, всичко това без документи, без разрешения, с устни заповеди от жипката. А сега- помощ, махат нашите безценни кадри!!!!! Махат ги, защото ще ви чегъртат, ако не сте разбрали! Тиквеници!

250

Анонимен

преди 2 години

Пази боже от човек п.ост на висок пост.

249

Анонимен

преди 2 години

Къща у Барцилона, после палат у Дубай, пък у САЩ кой знае какво

248

баба мара

преди 2 години

отвратителни сте скриите се и повече не се показваите защото отвращаватехората с глупавите си приказки

247

До 909

преди 2 години

Че тойъ Баце е най-големия комуникт бе. ГЕРБ са комунист до комуниста мила моя майнольо

246

Анонимен

преди 2 години

До До 259/261 "Народа е казал, не гледай какво ти говори, а гледай какво прави" Гледаме, гледаме какво правят "променящите". Не отговаря на това, което говорят.. Ти това имаш предвид, нали?

245

909

преди 2 години

Само Бойко може да спре тези гладни ***, които ще крадат колкото могат до когато могат и пак с кръв по паветата ще ги гоним. И айде пак години възстановявай. Всички крадат, но както комуниста краде никой друг не може. Както казват братята роми, "червените не искат пари, те искат всичките пари!" Тежко ни без Баце. Каквото и да е правил имаше връзки навсякъде и ги озъптяваше. Сега мафията си работи, и никой вече не може да я ограничи. Народа скоро ще е на улиците без работа, болен, без пари!

244

Анонимен

преди 2 години

Бибитко страда,че не води парада.

243

До антибойковците

преди 2 години

Каквото и да лаете против него и вие вече не си вярвате че е истина ! Покажете поне едно нещо в което вие (от промяната) се справихте по добре от него ? Протестърчета безмозъчни слепи ли сте ? Вижте до къде докарахте държавата. Страната ще ви скочи всеки момент. И не се оправдавайте със "А ми то и навън е така". За това ли скачахте и опикахте Орлов мост, мизерници ? Това ли искахте. А ?!

242

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 258 "Има един виц за двама премиери" Докато ДСарите и техните копои разпространяват черен пиар чрез "вицове" членката на "промяната" Комитова ДЕЙСТВИТЕЛНО си построи две къщи с европари. Разбира се, Рашков там не разследва.

241

До 259

преди 2 години

Борисов в 2 неща е най-добър: 1. Да говори народен език2. Да ти ограби и стотинките от задния джобНарода е казал, не гледай какво ти говори, а гледай какво прави, ама българина не го е разбрал това.

240

Анонимен

преди 2 години

Боче, де е тръбата за газ от гръцко? 12г. не стигат, а

239

Анонимен

преди 2 години

А има ли нещо невярно от това, което казва сега Бойко Борисов?

238

Анонимен

преди 2 години

Има един виц за двама премиери и построени къщи от магистрали. Сещате ли се? Та какво ли построи ББ от липсващата "Хемус"?

237

Политически труп

преди 2 години

Имаше шанса 2009, както почна с експертно правителство да си остави името със златни букви в историята на страната.А какво стана всички знаем - кражби за милиарди, взе се за боса на мафията, назначи пълни неадекватници да му целуват ръката и пропадна бързо и неусетно без фанфари, а през задния вход.Не, че алтернативата е добра, *** ББ нов мандат няма да види с толкова власт никога. Бита карта 2022 е дядо Борисов.

236

Оракул

преди 2 години

До АнонименЩом има управляващи, ще има крадене - т.е. има още за крадене!