48

ЕМО

преди 2 години

През 2013 ПЕТЪР СТОЯНОВ-СУМИСТА като разбра,че са изиграли ГЕРБ ,каза на журналистите НАГЛО- Нашите идват на власт скоро ще изляза.... Само,че като си в ЕС няма как да те ОПРАВДАЯТ...... Защото заради ГЛАВА СЪДЕБНА РЕФОРМА веднага ще спрат ПАРИТЕ..... Така,че мошенници като Ц.ВАСИЛЕВ и В. БОЖКОВ да не си мислят,че ГЕШЕВ е единствената пречка.

47

Обърках се!

преди 2 години

Амммм...."липса на отчетност и липсата на контрола на главния прокурор" - ХАХАХА и това ли ви е ОСНОВАНИЕТО за оставка бе, бахлъци??? Това ви е доказателството от ЕВРОПАТА, че нещо не работи главния ли бе??? СМЕШНИ СТЕ!

46

Анонимен

преди 2 години

А няма ли да вземат в предвид и решенията на Барцелонската комисия за отчетност на заместниците на местните съдилища. Според мен требе да се вземат в предвид и решенията на барцелонската комисия, вие как мислите, хайде споделете тук във форума?

45

Анонимен

преди 2 години

ПП, ИТН, БСП и ДБ съставиха най-некадърното право. Месеци наред вече нищо не се строи, нищо не се строи и прави. Българите са диви и щастливи! Слаб народ!

44

аз

преди 2 години

До Радой Ралин - колко % от народа? То се видя на последните два вота. ПП ГРОБ които го поставиха там изгубиха и двата пъти от пълни парашутисти

43

аз

преди 2 години

Хиляди искаха оставката му и не им мина номера та на вас ли ще я даде?

42

Радой Ралин

преди 2 години

Гешев, НЕ подавай оставка. Народа е с теб!

41

Хайде, хайде

преди 2 години

Когато Монтескьо и писал първите си писма за разделение на властите, той изобщо не е подозирал, че те, властите могат задкулисно да се съюзяват. Като Гешев и Герб.

40

Българин

преди 2 години

Долу ГЕРБ! ОСТАВКА!

39

Анонимен

преди 2 години

Оставка да дадат трябва ПП, ИТН, БКП и ДБ

38

Анонимен

преди 2 години

Ще покажат ли най-после положителния тест на лъжец номер 2?

37

Анонимен

преди 2 години

Опаа в гербавото сайтче внимавайте как се изказвате за Гешефт, че ви трият бързооо.

36

учете се от Путин

преди 2 години

Путин поиска от САЩ да върне НАТО в размерите му от 1997г. и обясни какво ще направи Русия ако САЩ откажат. А управляващите какво ще направят ако Гешев не подаде оставка?

35

Оставка

преди 2 години

на харвардските дрOгари Лъжлив Киро и Асан Крадеца!

34

Анонимен

преди 2 години

Това е Лудост...... тия прости хора не са чували за разделението на властите

33

Анонимен

преди 2 години

Бойко за това ли гледаше като прецицал оня ден? Тъжен, влажен поглед, торбички, небръснат, само раираната ризка му липсваше.

32

Вижда се !!

преди 2 години

Това е реакция на поредните обявени за ,,персона нон грата" двама руски ,,дипломати"! Нали комунистите са на власт те след това ще върнат и Божков,Василев,Баневи,Арабаджиев,Миньо и т.н. и ,,мафията" ще е победена !?!? Или ще възтържествува????Ех народе ,трън в очите ви е единственният който след Мръчков,Татарчев,Филчев и Велчев подгони истинските мафиоти и шпиони!

31

Анонимен

преди 2 години

Неосталинисти.Има човек има проблем.Реформи ли правите или преназначения.Ако искате промяна -първо реформа,а след това кадрувайте.

30

Анонимен

преди 2 години

Вие що мислите са тия протести и събират някви хора с автобуси? отделя се вниманието от истинските проблеми и герберунгелите, които трябва да бъдат съдени и затворени. Всичко друго не е важно.

29

пияница мистик

преди 2 години

Фигуранта, Дамаджаната на първо място, както и марионетното му правителство начело с Киро Ментата и Асан Крадеца с нищо друго не се занимават, освен с кюлчетата на Борисов и оставката на Гешев. Друго важно в държавата няма! Това че всичко е увеличено до небето - ток, парно, бензин, газ, храна е без значение. Това че убийствата са по 2-3 на ден, телефонните измамници се върнаха също е без значение. Важното е да има реваншизъм, че се изядоха от злоба, че Борисов не ги допусна да крадат 13 години