28

ЕМО

преди 2 години

Преди да стане ГЛАВЕН ПРОКУРОР Гешев беше главен разследващ по делото на КРАДЕЦА Цветан Василев.... Има хиляди страници документация ЦЕЦО как е вземал чрез чистачките и портиерите ГОЛЕМИ СУМИ ОТ КТБ.

27

митко

преди 2 години

Крайно време е да видим Бойко Тиквата в затвора.Заедно с чадъра на мафията Гешев-в една килия при бай Ставри.

26

Иван Гешев

преди 2 години

Аз пък искам оставката на управляващите!

25

Анонимен

преди 2 години

Още си спомням протеста в подкрепа на Гешеф, подозрително приличаше на тоя на ***. Имаше по малко хора от на ромска сватба и като ги питат защо са там и кой подкрепят, слагаха маски, качулки и бягаха напред назад хахах тъжна гербава реалност.

24

Новия модел

преди 2 години

Да фърлим дъвката Гешев на площада, дано залепнат за нея!

23

реалист

преди 2 години

Ако поискате и оставката на Радеф и Киро Ментата, ще ви повярвам!!! !

22

Майора

преди 2 години

Абе Гюров и ти както и твоят шеф Петков нарушавате Конституцията , която гарантира ненамеса на която и да е от властите в дейността на другите? Тогава за каква демокрация говорите? Явно си пролича зависимостта на новата коалиция от олигарсите , които платиха протестите и са гуруто на кабинета и искат да останат ненаказани за действията си!Срамота , осъзнайте се!

21

Анонимен

преди 2 години

Мутрите си имат главен прокурор, специализиран съд, джуджета и каквото се сетиш още. Държава в дъжавата, това го няма и в Африка.

20

Анонимен

преди 2 години

Управляващите могат да си грачат, колкото искат. Главният прокурор не е длъжен да се съобразява с тях. Управляващите, просто не са компетентни. Обещаха, че щели да намерят механизъм да го махнат, но сега едва им увират главите, че не могат. Управляващите, да се заемат с управлението а не да се месят в съдебната власт. Не знам някой магистрат да е излязъл да иска оставка на министър. А министър-председателят е извършител на престъпление по чл. 316 от НК. Нали е против чадърите и корупцията.

19

Анонимен

преди 2 години

Ако на прокуратурата се направи реформа, ще има само позитиви за нас.

18

Рошко Африкански

преди 2 години

Новите не знаят откъде да я подхванат. Инфлацията е над 20%, хората искат решения. А горките нямат никакъв опит в държавното управление и я карат на декларации. За Гешев, за Македония, ДАНС нахлули в Булгаргаз. Какво и там ли ще има мораториуми?Не казвам, че Гешев става, но трябва бюджет да се прави, решения да се вземат. Засега си дават отсрочки. С мораториуми, сега са 2 седмици в карантина. То хубаво, ама сметките не чакат, а гьостерицата е дебела.

17

Делю Хайдутин

преди 2 години

И аз искам едно Порше да ме чака пред нас, ама НЯМА! Има само космически сметки за ток, храна, вода, бензин. Така ли е, Кирчо???

16

Анонимен

преди 2 години

До РекапитулацияПропусна да турнеш и ДБ в списъка. Много некадърен тролинг.

15

Анонимен

преди 2 години

Докато тоя не се изчегърта, нищо друго няма да върви в тая държава. Всичко е узорпирано от гербавите и няма кой да ги съди. Тия изнесоха държавата в чували.

14

Анонимен

преди 2 години

Ами да я подава, никой не го иска, освет тези дето ги пази.

13

Анонимен

преди 2 години

Точно пък на управляващите, Гешев въобще не им пречи. Бла-бла, ще казваме че искаме, ама дано никой не чуе.

12

Йеринг

преди 2 години

Противоконституционно е управляващите да искат оставката на Главния прокурор!

11

Зайо Байо

преди 2 години

Бюджет няма, енергийна криза по която нищо не се прави, а тия са се хванали с Гешев и не мърдат. Ако вземе че си подаде оставката, едни хора ще останат без работа, ще се чудят какво да правят и приказват.

10

Анонимен

преди 2 години

Народа няма доверие на този задкулисник, оставка, затвор, въже!

9

Анонимен

преди 2 години

на знам вече ЗА КОЙ ЛИ ПЪТ МУ ИСКАТ оставката, да я подава, но след избора на нов глав прокурор ристю бойкикев да не тръгне пак на протести, защото пак няма да бъде той