172

Пияница гадател

преди 2 години

Да бе и на мене не са ми на сърцето руснаците нз защо ти се привиждат комунисти ? И руснаци и американци ни стрижат кой както свари кво толкова ги хвалиш едните маскари пък другите ги тровиш сипи си тенеси уискито и наздраве . Нека се опитаме да сме повече българи дано!

171

Гъзифициран прясно

преди 2 години

Огромната флотилия подводници американски с втечнен газ до България кога?

170

Анонимен

преди 2 години

Европа е шантажирана от САЩ, а не от Русия

169

Анонимен

преди 2 години

ПутяШантажира Европа като разположи тактическо ядрено оръжие в Кьонингсберг. Американците веднага отговориха с разполагането на подобни ракети на подводници. Газовия шантаж също се спука след като огромна флотилия от американски кораби с втечнен газ се насочи към Европа. ПутяУдари на камък и с Украйна след като американците ги въоръжиха до зъби. КремълскотоЖуже е позеленяло от яд. Освен да станеКурва на Си Дзинпин не му останаха много варианти

168

зла Прокоба тегне

преди 2 години

Като си пазариш все развалено омекнало невтасало зеле да се пада. А виното ти на оцет да стане.

167

Анонимен

преди 2 години

Дори само от глупави приказки, без да има някакви реални факти зад това може да пламне война. Точно на това се надяват всички, които са против Русия, слагат думата война в речта на Русия. Но дядя Вова не е вчерашен, тези номерца пред него не вървят.

166

пияница мистик

преди 2 години

До 276 === Страхотен атестат за джуджето убиец :)))) Кокошки да го хвалят и викат "Ура" :)))) Ти вместо да му изпишеш веждите му извади очите на горкия плешивец и диктатор

165

Анонимен

преди 2 години

Ако говорите за Майдана . Там беше пълентшк. Цирк. Още могат да се намерят записи изжтубите .

164

пияница мистик

преди 2 години

До 274 === Ахахахахахахахаха :)))))))))))))) Ама аз не съм селянин като теб, за да си правя кисело зеле в бидон бе :))) Аз си купувам кисело зеле като ми се прияде от пазара, защото съм мултимилионер, не мишка като 99% от тук пишещите селинджъри. Даже не само сте пp0сти, ами сте и неграмотни и не можете да формулирате правилно мисълта си :))))

163

Юлия Тимошенко

преди 2 години

Ако слугите на Байдън не бяха слушали ЦРУ и избивали със снайпери собствения си народ, сега Украйна нямаше да има проблеми.

162

Разбира се

преди 2 години

*** от Дупница най ги разбира, гейополитиките, външните политики и външните кен ефи и къде кацат мухите. Обаче като му заврат дулото някъде или като види някоя по-големичка гъба наблизо, какво ли ще налапа за последно?

161

Анонимен

преди 2 години

Гледайте един много поучителен клип. Една руска деревянска лелка, вика на кокошкине: "Слава Русии"- и кокошките ура, ура, ура. Точно така звучеше. После "Слава Путину"- и кокошките "Ура, ура, ура". И накрая +Слава Украину"-пълно мълчание от страна на кокошките, нсе реагират. И Лелята вика-ми ето това са наши росийские курици. Но това не е анимационен филм, а заснето черно на бяло.

160

Сталин

преди 2 години

Пробвали са ги вече .Наполеон стигна до Москва , избиха му войската и умря отровен от арсен в заточение.И Хитлер се пробва . Историята помни какво стана. До скоро имаше две германии . Баахахаааха.

159

Анонимен

преди 2 години

Този маститият пияница беше се изгубил за някое време, а сега пак е цъфнал и мърси коментарите. Да му вкисне зелцето, дано.

158

Анонимен

преди 2 години

Ако мога да перефразирам обръщението на знаменития генерал Патън към неговите войници - аз не искам вие да умрете за родината си. Искам кучите синове ( германците) да умрат за родината им. Нека да оставим руснаците да изпълнят дълга си към отечеството им.

157

Анонимен

преди 2 години

Руснаците са скооотове

156

пияница мистик

преди 2 години

До Пияница гадател === "Брат", не ме интересува тази гнусна нация от съветски колхозници, дето спят на глинени печки, пият самогон от картофи, карат извън Москва по глинени пътища и дето ни върнаха със 100 години назад, като уж ни "освободиха" от немците и ни докараха соца. Аз от Америка имам интернет (дето и вие, комунистите го използвате да плюете по тях), имам смартфон, пак измислен от тях и всичко дето е върха на цивилизацията. От СССР навремето имахме само 1 чугунена прахосмукачка 60 кила

155

Анонимен

преди 2 години

Общо взето, никой не му пука. Всеки си гледа неговите проблеми, а мисирките търсят балон да надуват.

154

и махорка

преди 2 години

Не ги мислете руснаците. Тях с война не можеш ги уплаши. Воювали са вече защитавайки територията си през 2св.

153

ПочитателНаПутя

преди 2 години

А вие знаете ли че руснаците имат такива оръжия за които дори и Путин не знае!!!