43

С 90% ВАКСИНИРАНИ

преди 2 години

В САЩ - ДНЕС 232 000 НОВОЗАРАЗЕНИ - РЕКОРД ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!

42

Анонимен

преди 2 години

Фалшивите пандемии не свършват, докато хората сами не ги закрият, ботев.

41

СЗО

преди 2 години

СЗО НЕ ПРЕПОРЪЧВА ВАКСИНА ЗА ДЕЦА!!!

40

АнонимеН

преди 2 години

До Анонимен 47/ ПОЗДРАВЛЕНИЯ, НО МОЖЕ И ОЩЕ! НА ПРАВ ПЪТ СИ :D НЕ Е НАПРАВЕН ЗА ДА НИ ПОКАЖЕ КОЛКО ЛОШО ЖИВЕЕМ , А ЗА ДА НИ ПОКАЖЕ, ЧЕ БЕЗ НАС ЩЕ СЕ ЖИВЕЕ ПО-ДОБРЕ ;D

39

Анонимен

преди 2 години

Морските свинчета тъкмо се прекараха с по няколко дози от експерименталния бъркоч и пандемията ще вземе да свърши ахахах

38

В.

преди 2 години

Корите изпълзяха. Човека не говори като продавач и това ги дразни.

37

Анонимен

преди 2 години

евала че поне един се наема да каже че има икономически интереси, това всчики го виждаме, ама от телевизора друго ни говорят

36

Анонимен

преди 2 години

да видим кво разбрах- 1)вирусът е направен/?/ за да ни покаже колко лошо живеем, 2) вирусът се самоунищожава /интересно, при грипа не е така/,3) лечението ни е много зле- с антибиотици, вместо с плазма /тя е скъпа, знаем, ние сме бедни/, 4) ваксини трябват само за някои хора -с проблемен имунитет /дали ваксините им създават изкуствени антитела, аз лично не знам/. нещо друго има ли? корекции на разбирането ми има ли?

35

АнонимеН

преди 2 години

ПРОФЕСОР АРГИРОВА: ИЗОБЩО НЕ СЪМ СЪГЛАСНА С МНЕНИЕТО НА ПРОФЕСОР БОТЕВ ;D ОМИКРОН ОСТАВЯ ТРАЙНИ ПОСЛЕДСТВИЯ И НЕ САМО, ЧЕ ТРЯБВА ВАКСИНАЦИЯ АМИ И 3-ТА ДОЗА!

34

Анонимен

преди 2 години

Аргирката не е експеррт по респиряторни вируси а по хив както и приятелят и Фяучи къде се бутат и те пандемия да упряфляват

33

Ако им позволим

преди 2 години

До Прах в очите!

32

Фин

преди 2 години

До Анонимен 35 ... кой ще съдим - биг фарма, бялата мафия или мисирките? За водещата нищо няма да кажа, че е много втвърдяваща...ха ха.

31

В.

преди 2 години

Е най-после да си кажем къде е проблема. Както винаги той се създава от мързеливи, крадливи и страхливи чиновници. Защото мързелът ражда некомпетентност, тя ражда завист, която предизвиква алчност, която води до злоупотреби, които водят до страх, който води до сервилност към всички вишестоящи за сметка на обществото. Такива хора биха наложили безмислени, вредни и убийствени ваксини пък и всякакви други мерки само за да запазят положението си.

30

Шах

преди 2 години

А дано , ама надали .6 милиарда не заразени .

29

Гиб Мелсън

преди 2 години

Това което казва професора ние го знаем. Естесвеното преболедване и ваксинирането е същото като естествено русата жена и изрусената жена. Почти същото е, но не е същото.

28

Анонимен

преди 2 години

Най лошото за гад овете са пенционерите как така цял цивот ще си работил па ше взимаш и пенция накрая колко по хубаво би бильо да си бачкал цял живот да са те унищожили от данъци и накрая малко след пенсиониране а бе направо навръх пенсионирането ти да се гът нешш

27

Един Българин

преди 2 години

Браво проф. Ботев! На такива като вас съм готов да сваля шапка, но за съжаление пЛандемията ще свърши ако народът тръгне към масово гражданско неподчинение инак васалните ни управляващи ще продължат с натиска за боцкане.

26

Анонимен

преди 2 години

Любимата водеща на Фин. Кога ще ги осъдим?

25

пияница мистик

преди 2 години

Прав е за антибиотиците, ама не го е измислил той, а го казаха къде-къде по-мастити западни учени от него. Аз като се разболях пиех само добавки за силен имунитет и нищо друго.

24

Е, па...

преди 2 години

Най-сетне да дадат трибуна на един от малкото смели, разсъждаващи, мислещи и неподкупни хора, с нужното образование и ценз! Адмирации!