119

Анонимен

преди 2 години

Тия момченца и момиченца от ПП се оказаха голямо разочарование. Наш ***(о) Киро каза, че е събрал цвета на нацията и само най-добрите, най-успелите и най-умните, а то... какво се оказа. Не могат две изречения да свържат, говорят само празни приказки и се усмихват. Аз очаквах Ицо Хазарта да ги съсипе гербаджиите със няколко думи, както го е правим в рапа, да даде е некви факти и доводи да ги затапи окончателно, а той... се хвали, че не се е наакал от стах.

118

Striker

преди 2 години

За Ицо мога да кажа, че с пълна сила важи поговорката: "Никога не е късно да станеш за резил"!!! Иначе като част от Ъпсурт - да, имат добри попадения и приятни песни. По тази логика, би следвало кака Пена от ксерокса да се кандидатира за депутат. Възможно е, ама има ли смисъл се пита в задачата? Явно Ицо е закъсал за пари...

117

Кой ?

преди 2 години

Венци Мицов Кой ?

116

Анонимен

преди 2 години

На герп нищо не можеш да им кажеш, освен ако не си Йордан Цонев хахах тогава мълчат и гледат гузно.

115

Анонимен

преди 2 години

Ясно е, че Ицко Хазарта е кукла на конци, поставена там да разлайва по-младото поколение от българите със своите врели-некипели.

114

Анонимен

преди 2 години

И на тоя ние (народа) му плащаме 5000 лв заплата да седи и от време на време да ни занимава колко не го е било страх или как се бил разсърдил, че му викали момченце. Ало, Ицко, ти си депутат, за да работиш за народа, а не да ни занимаваш с твоите лични проблеми!

113

Абе ......твойта..

преди 2 години

Той и Ицо Хазарта е същия като Мишо Шамара. Същите глупости от необразовани хора, търсещи внимание. Споко, няма да хванеш хемороиди Ице!!!

112

Анонимен

преди 2 години

Според мен е нямало никаква заплаха,това момченце търси начин да изпъкне,това е

111

Льольоминат

преди 2 години

За страстната ти подкрепа на тиранията и ковид фашизма, ще кръстим концлагер на твое име.

110

Е

преди 2 години

До Джак Спароу Сега хората са вече щастливи и ще започнат да се прибират в България! Ще стане, ама друг път!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 128 "Нещо започвам да губя доверие във всичките, то и май това е целта?" Е , изчакай поне да ви се изреди и Възраждане, пък чак тогава да дойде зелен чорап на бял кон, за да ни спасява от "нефункциониращата" парламентарна република! Много бързаш!!

108

Анонимен

преди 2 години

Абе бойко ги биеше всички наред по избори, а кво се оказа че едно момченце го нарита като мокро коте. Хахаха до тука с легендата за сланинения.

107

Хирохито

преди 2 години

До Джак СпароуАми така е ама тогава нали се спрягаше приказката, че Бойко и магаре да сложи и хората ще го изберат и Бойко се помисли за Бог - и герб*рите заревахава сега като изгубиха и вече много хора от тях невлязоха, но сега е редно да се изчисти Държаваната администрация от повечето назначени от ГЕРБ по време на управлението им! Достатъчно лапаха! И се нагледахме на ченгеджий*ските им номера!

106

Анонимен

преди 2 години

"Именно тази заплаха го накарала да встъпи в политиката." Ахахахаха. Някой вярва ли на това?

105

Анонимен

преди 2 години

Гербери, добре ли е да ви плащат по 1ст на коментар, докато горанката кара крадена кола за 300к? После що ви е скъпо тва и онова. Не ви ли е срам от децата ви, на ски ще ги водите ли?

104

Анонимен

преди 2 години

Нещо започвам да губя доверие във всичките, то и май това е целта?

103

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

До 1 През 2009г. България бе на предпоследно място в ЕС по и иконом. растеж и корупция.След 2012г. сме на последно/ според Евростат/.По свобода на словото от 56 място за 2010г. ,то за 2020г. сме на 86 место. Може ли някой да посочи нещо с което не сме на последно место в ЕС? Нека да се визира источника и годината. След това колко добре сме били последните 12г.

102

Анонимен

преди 2 години

Смъртни заплахи в 21 век даже и в арабските държави вече ги няма,и мисля че е време ЕС да ни изхвърлят като мръсни котета,така ще може далеч по стойностните ни сънародници от югозападна България да влезнат спокойно там!!

101

Анонимен

преди 2 години

Ице, тая работа не е като оная работа :)Мястото за шоу е на сцената, не в парламента! ИТН го разбраха по трудния начин, ама явно всеки трябва да си извърви пътя!

100

Култура.

преди 2 години

Вежди Рашидов vs Ицо Хазарта